bu genç gelinler kına günü kına yapılıyor ya gelin kıza o gelin gittiği yuvada fedakar olacağı anlama gelir kocasına,ailesine,çocuğuna birde askere giden delikanlının eline kına yakılır oda vatanını fedakarlık yapacağına işaretyanlızlıga onsuzluga alışamam ölürüm diyordum ama bir hafta oluyor ayrılalı.okadar çelişkşi yaşıyorummki ben elimden gelenii yaptım ama ailesine okadar düşkün bir adama bişeyleri göstermek ispatlamak lçok zor. bilse bile kabul etmeyip eşini el gören ailesi için karısını atan bir adam olmuştu beni düşman görmüştü ayrılmaktan başka çarem yoktu ne yazıkki zamanla görüp hatasını kabul eder demekten başka çare bırakmadı bana.nedir bu annelerin ogullarından kopamamaları paylaşamamaları neden
çok güzel başlamıştık .herşey mükemmeldi sevmiştik ama sonu kötü bitti ailesi sayesinde.ahirette iki elim yakalarında olucak ama eşimi hala seviyorum nekdaar kızsamda nefret etsemde bana yaşattıkları çok yakıyor canımı.heketmedik ailesi kardeşleri girdi aramıza daha bisürü olay acaba iyimi oldu kötümü oldu bilemiyorum.ama yinede dilegim hatasını anlayıp pişman olup geri dönmesi acaba dönermi eşiyle kötü şekilde ayrılıp tekrar barışanlar varmı.bana aklıl verin.[/QUOTE
arkadaşım geçmiş olsun öncelikle.... umarım bundan sonra herşey daha iyi olur senin için... en azından çocuk yok... herşeyde bir hayır vardır....
Merhabalar, bende yeni boşanıyorum daha 5 aylık evliyim.. benim evliliiğiminde btmesine en büyük neden eşimin ailesi oldu. sonrasında kendisi.. eşimde beni el saydı, ailesinden görmedi ama öz ailesi için herşeyi yapptı, yapmam içinde diretti.. ilk aydan hamile kaldımm kürtaj olmamı istedi. bende çok düşünmüyordum ama olunca doğurmak istemedim değil. sonrasında karşımda umursamaz bir adam lonca niye sen bu çocuğu istiyor musun dediğinde de kabul ettim kürtaj oldum. bunun gibi bir ton sorun. şuan maddi manevi tazminat davası açacağım. bir şekilde yaşadığım 5 ayın bedelini ödetmek istiyorum. acımı dindirmeyecek biliyorum ama bir bedeli olsun istiyorum. işin kötüsüde sanırım seviyorum onu. biz sevmeden evlendik. Hergece dışarda olmasına beni bırakıp şehr dşına gidip gnlerce aramasına vs bunlara rağmen sanırım seviyorum nefrt etsemde seviyorum. oysa onun umurunda bile değilim bunu bliyorum. ailesi mtlu olur dilerim böyle. yine de ben affedyorum onları, dilerim Allahda affedebilir.
bu genç gelinler kına günü kına yapılıyor ya gelin kıza o gelin gittiği yuvada fedakar olacağı anlama gelir kocasına,ailesine,çocuğuna birde askere giden delikanlının eline kına yakılır oda vatanını fedakarlık yapacağına işaret
ben çok fedakarlıklar yaptım ailemi karşıma ailp evlendim 9 senelik evliydik.ne takım oldu ne eşyam oldu hep zamanla yaparız diyip ben annem kardeşlerim destek oldu ailesinden kimse olmadı yanımımzda kendide hep derdi 7 sene ailesi kardeşleriytle kkonuşmadık konuşmadılar daha dogrusu olaylar o kadar eskiye dayanıyorki.şimdi biz el olduk ailesi yakını kanı canı ooldu beni sildi hemde kandi yalanlarını ögrendim diye nasıl bir annesi oldugunu göremedim.babalarının ahını almmış insanlardı hep uyardılar beni ama dinlemedim bende sevdim eşimi böyle biri degildi bana hakaret eden adam degildi o gitti yerine kardeşleri geldi.bizim çocugumuz olmadı sorunda buydu zaten olsa evine bbbaglı bir adam olacaktrı eminim
arkadaşım zaten şu büyükler herşeye karışmasalar ogullarının peşlerini bıraksalar hiç evlilikler bozulmaz iki kişi anlaşır gider ahh bu kaynanaları allah islah etsin bitanede benim başımda var been rabbime havalee ettim sen dua etki çocugun yok o olsaydı bide ona her baktıgında boynunu büktükçe için sızlıcaktı herşeyde bi hayır var bence rabbim sanada en güzel günleri yaşatsın
aynısını ailemde söylüyor iki yüzlü bir insa görmüyorsun diyor babam.adam çocugum olmuyor el yiyene kadar ailem yesin diye ugraşıyhor gençligini niye çürütücecn el oglu için yazık degilmi gençligine biz sagken başındayken evlendiririz bu adam dan sana hayır gelmez diyorlar ama sevdim ya 9 sene aynı yastıga başkoyduk kolay atamıyorki insan ortada sorun yokken insan eşine ailesine eleştiri yapamazmı konuşamazmısen ddua etki böyle bir adamdan kurtulmuşun bu adamdan sana koca olmazdı ve olmamış iyki çocukta olmamış cünkü kıymetinide bilmezdi bu adam üzülmede arkadaşım
8 ay önce bunları dibine kadar yaşamış biri olarak diyorum ki
sizi istemeyeni siz hiç istemeyin biliyorum çok acı ama maalesef gerçek bu arkadaşlar
Geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda bu dönemi atlatırsın.
Sanırım işe onla tekrar birleşmeyi aklından çıkararak başlamalısın.
Yoksa yaran kolay kolay kapanmaz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?