Bende boşandım

kitape

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
415
11
318
48
İstanbul
çok güzel başlamıştık .herşey mükemmeldi sevmiştik ama sonu kötü bitti ailesi sayesinde.ahirette iki elim yakalarında olucak ama eşimi hala seviyorum nekdaar kızsamda nefret etsemde bana yaşattıkları çok yakıyor canımı.heketmedik ailesi kardeşleri girdi aramıza daha bisürü olay acaba iyimi oldu kötümü oldu bilemiyorum.ama yinede dilegim hatasını anlayıp pişman olup geri dönmesi acaba dönermi eşiyle kötü şekilde ayrılıp tekrar barışanlar varmı.bana aklıl verin.

yanlızlıga onsuzluga alışamam ölürüm diyordum ama bir hafta oluyor ayrılalı.okadar çelişkşi yaşıyorummki ben elimden gelenii yaptım ama ailesine okadar düşkün bir adama bişeyleri göstermek ispatlamak lçok zor. bilse bile kabul etmeyip eşini el gören ailesi için karısını atan bir adam olmuştu beni düşman görmüştü ayrılmaktan başka çarem yoktu ne yazıkki zamanla görüp hatasını kabul eder demekten başka çare bırakmadı bana.nedir bu annelerin ogullarından kopamamaları paylaşamamaları neden

bu genç gelinler kına günü kına yapılıyor ya gelin kıza o gelin gittiği yuvada fedakar olacağı anlama gelir kocasına,ailesine,çocuğuna birde askere giden delikanlının eline kına yakılır oda vatanını fedakarlık yapacağına işaret

Merhabalar, bende yeni boşanıyorum daha 5 aylık evliyim.. benim evliliiğiminde btmesine en büyük neden eşimin ailesi oldu. sonrasında kendisi.. eşimde beni el saydı, ailesinden görmedi ama öz ailesi için herşeyi yapptı, yapmam içinde diretti.. ilk aydan hamile kaldımm kürtaj olmamı istedi. bende çok düşünmüyordum ama olunca doğurmak istemedim değil. sonrasında karşımda umursamaz bir adam lonca niye sen bu çocuğu istiyor musun dediğinde de kabul ettim kürtaj oldum. bunun gibi bir ton sorun. şuan maddi manevi tazminat davası açacağım. bir şekilde yaşadığım 5 ayın bedelini ödetmek istiyorum. acımı dindirmeyecek biliyorum ama bir bedeli olsun istiyorum. işin kötüsüde sanırım seviyorum onu. biz sevmeden evlendik. Hergece dışarda olmasına beni bırakıp şehr dşına gidip gnlerce aramasına vs bunlara rağmen sanırım seviyorum nefrt etsemde seviyorum. oysa onun umurunda bile değilim bunu bliyorum. ailesi mtlu olur dilerim böyle. yine de ben affedyorum onları, dilerim Allahda affedebilir.

ben çok fedakarlıklar yaptım ailemi karşıma ailp evlendim 9 senelik evliydik.ne takım oldu ne eşyam oldu hep zamanla yaparız diyip ben annem kardeşlerim destek oldu ailesinden kimse olmadı yanımımzda kendide hep derdi 7 sene ailesi kardeşleriytle kkonuşmadık konuşmadılar daha dogrusu olaylar o kadar eskiye dayanıyorki.şimdi biz el olduk ailesi yakını kanı canı ooldu beni sildi hemde kandi yalanlarını ögrendim diye nasıl bir annesi oldugunu göremedim.babalarının ahını almmış insanlardı hep uyardılar beni ama dinlemedim bende sevdim eşimi böyle biri degildi bana hakaret eden adam degildi o gitti yerine kardeşleri geldi.bizim çocugumuz olmadı sorunda buydu zaten olsa evine bbbaglı bir adam olacaktrı eminim

arkadaşım sanada geçmiş olsun.. bence böyle bir adamdan bu kadar kısa sürede kurtulduğuna dua et... evliliğinin en güzel günlerinde sana böyle davranan hatta kendi kanından canından olan bir varlığı umursamayan adamdan ne köy nede kasaba olurmuş...Allah yolunu açık etsin...umarım bugünleri kolay atlatırsın.. bir kazaydı farzet bence... geldi ve geçti de...

bunların istedigi fedakarlık degildi eşim çalışsın ailesine baksın çocuk olmasaada olur diyen bir annesi vardı.benden gzili kardeşinin dügününü yapmış b,r adam ailesinin evini baştan aşagı yenileyen bir adam bana çocuk için para yok diyen adam ben 34 yaşına gelmişim yaşım geçiyor kendimimi ailesinimi düüşünmek zorundaydım agbin çalışmıyor ben kadın halimle çalışıyorm nezamana kadar bakıcaz agbine dedim diye çekip giden bir adam
sevinsemmi üzülsemmi bilemiyuorm.ailesinin evini yenilediginide mahkeme günü onla konuşmaya düzeltmeye gittigimde gördümm bana söylemez zorundamıymış herşeyi hangisini anlatıyım neresinden başlıyım bilemiyorumki

arkadaşım zaten şu büyükler herşeye karışmasalar ogullarının peşlerini bıraksalar hiç evlilikler bozulmaz iki kişi anlaşır gider ahh bu kaynanaları allah islah etsin bitanede benim başımda var been rabbime havalee ettim sen dua etki çocugun yok o olsaydı bide ona her baktıgında boynunu büktükçe için sızlıcaktı herşeyde bi hayır var bence rabbim sanada en güzel günleri yaşatsın

bende 5 aylıkken yada bir senelikken ayrılsaydım 9 cu kattan düşmüş gibiyim o kadar güveniirdimki eşime hataymış büyük hata..herkes öyle söylüyor çocugun yok yeniden evlenir çoluk çocuga karışırsın diye ama kolay degil bir başkasını sevemem ki.geceleri hapla uyuyorumd agüznüzleri çok zor çallışıyorum allahtan.eşim yinede iyi insandı ailesi olmasaydı doldurmasaydı evi eşyalarını alarak terketti hiç birşey almadan evide bana bıraktı kredi borcum var.o yüzden çok kötü atlatmıyorum belki bu dönemi ama yanlızlık çok zor kimseyle olamam bu saatten sonra diyorum benim ahım ailesine eşime asla deill

sen ddua etki böyle bir adamdan kurtulmuşun bu adamdan sana koca olmazdı ve olmamış iyki çocukta olmamış cünkü kıymetinide bilmezdi bu adam üzülmede arkadaşım

dilerim benim için hayırlısı ne ise onu versin allahım atlatıcam ama zaman alıcak çok özlüyorum onu sesini bile duysam yeticek ama aramıyor biliyor onuda ne çook sevvdigimi

sen ddua etki böyle bir adamdan kurtulmuşun bu adamdan sana koca olmazdı ve olmamış iyki çocukta olmamış cünkü kıymetinide bilmezdi bu adam üzülmede arkadaşım
aynısını ailemde söylüyor iki yüzlü bir insa görmüyorsun diyor babam.adam çocugum olmuyor el yiyene kadar ailem yesin diye ugraşıyhor gençligini niye çürütücecn el oglu için yazık degilmi gençligine biz sagken başındayken evlendiririz bu adam dan sana hayır gelmez diyorlar ama sevdim ya 9 sene aynı yastıga başkoyduk kolay atamıyorki insan ortada sorun yokken insan eşine ailesine eleştiri yapamazmı konuşamazmı

8 ay önce bunları dibine kadar yaşamış biri olarak diyorum ki
sizi istemeyeni siz hiç istemeyin biliyorum çok acı ama maalesef gerçek bu arkadaşlar

8 ay önce bunları dibine kadar yaşamış biri olarak diyorum ki
sizi istemeyeni siz hiç istemeyin biliyorum çok acı ama maalesef gerçek bu arkadaşlar

çok dogru belki ama isteyerek evlenmedikmi ailesi istemiyor dolduruyor eşimi diye bitirdim zaten ama yinendepişman olup dönmesini bekliyorum.ben heo kendisine derdim başkaasıyla olmam tek bir kişiyi sevdim oda eşim oldu öylesine ilişki yaşamadım seversem bir kez sever ve evlenirim derdim ve öyle yaptım ama ailesiine yenik düştüm annesi agbisi kardeşşine

kitabe allah sabır versin cnm ...bende 7 yıl önce ilk eşimden ayrılmıştımm pisliğin tekiymişş görememişimm ailem hep göstermeye çalışırdı ben göremezdimm beni çok döverdiii vee kıçına tekmeyi bastımm ohhh çok gzl oldu şimdi hatırıma dahi gelmiyorr şuanki eşimm okadar mükemmel bir insan kii elinn üzerinde tutuyorr ayrıca eşimin ilk evliligi cnm ...yani diyeceğim elini öpen alırr senn gençsin dahaa hele çok deil üzerinden 6 ay geçsin cnm bak gör seni begenenlerde çıkar senin begendiklerinde olurr aşık bile olursunn hayat buu kimse kimsenn yasını tutmazz tutmasındaa ..inşllhh senin için hayırlısı böyledirr sağlıcakla kall:)))herşey çok güzel olacak emin ol yaşadıklarını amannnn ben ne salakmışım diyceksin boşa stres dolu yıllar geçirmişim diyceksin sen ağlama bence seni kaybedenler aglasın çünkü kimsenn ahı kimsede kalmaz er yada geç göreceklerr:))

Geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda bu dönemi atlatırsın.
Sanırım işe onla tekrar birleşmeyi aklından çıkararak başlamalısın.
Yoksa yaran kolay kolay kapanmaz gibi...

Geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda bu dönemi atlatırsın.
Sanırım işe onla tekrar birleşmeyi aklından çıkararak başlamalısın.
Yoksa yaran kolay kolay kapanmaz gibi...

aslında düşünmezdim böyle birşeyi ama.bir mesajında gurur yaptıgını olayların buraya geldigini boşanmazsam rahat etmem ölürüm ayrılıyım kafamı topluyum sonrası için bişey diyemem dedi diye bu umudu içimde tutuyorum belkide ben dönmemeliyim gelse bile bilemiyorumki ne kadar zormuş yuva yıkmak bunun vvebalinia nasıl ödüycekler bilmiyorum allah yedirmez kimsenin yanına kalmaz dünyalık rahat ettirir eşim ailesini ahirette bişey yapamıycak ama

ayrılan arkadaslar allah bundan sonrakı hayatınızda ıstedıgınızı verır umarım sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…