Bende boşandım

Tekrar birleşmeye kafandan silmelisin.
Çünkü tekrar birlikte olmayı sen istememelisin.
Buna alışacaksın ve iyi ki bitmiş diyeceksin.
Burda eşinden ayrılmış bir sürü hanım var.
Onlar sana destek olacaktır.

inan bana dönse bile ki böylesi dönmez
herşey eskisinden de beter olur
sakın beklediğne dair birşey belli etme
kendini nimetten falan sayar maazallah
gururundan asla ödün verme
pişman olursun

umarım dedigin gibi olur pişman olmasını sürünmesini istiyorum helede evvi bıraktı nasıl yüregi dayanır bir başkasıyla olursam benim eşim iyi insandı fakat ailesine çok çok aşırı düşkündü ben ailemin babası gibi göörüyorum kendimi derdi alışmışlar eşim çalışmış onlar yemiş ama ben anaları degilim ben kendimi gelecegimi düşünmek zorundayım çocugun yok insan karısına sahip çıkmazmı düşünmezmi parayı buldu kudurdu napıcagını bilemedi.allaha havale ettim

Canım sanırım biraz da bu yüzden bu noktaya gelmişsiniz.
Adamı öyle abartmışsın ki gözünde...
Bir de ona bunu söylemişsin.
Kimbilir ne vazgeçilmez, mükemmel zannetmiştir kendini...
Bu kadar şişirilen bir adam her şeyi yapar tabi ki...
Bütün parasını kendi ailesine de yedirir, seni ezdirir de, terk de eder...
Sen ona bu kadar değer vereceğine biraz da kendine değer versen böyle olmazmış.
Artık kendine gel lütfen.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Onsuz da pekala çok güzel bir yaşantın olabilir.
Tekrardan başkasını da sevebilirsin.

İnşaallah en kısa zamanda hayata geri dönersin.
Allah sabır versin.

Son düzenleme:

sagolun zaten onlarla avunuyorum mutlu olanları görünce benimde içime umut doluyor kaderim neyse öyle gider diyorum karamsar bir yapım var zaten gel gitler yaşıyorum inşallah diyebilirim iiyiki bitmiş diye ama onun evlenebilecegi fikri bile beni deli ediyor

sagol allaha sıgındım zaten hakkımda hayırlısını versin aslında haklısın ben peşinde koşmaya başladıkça kaçmaya en ufak bir şeyde eşyalarını alıp anasına sıgınmaya başladı anneside ogluna kız haklı agbin çalışmıyor dogru diyor demedi ailesi abi bakıcak agbisine sahip çıkıcak dedi 2 senedir bakıyor yanlız bunu gören yok alışmışlar.okadar büyüttümki gözğmde ama sevdim diye 9 senelik yuvamız yıkılmasın diye ama artık bitti

Şu an deli ediyor ama zamanla takmayacaksın kitapecim, inan öfken geçecek. Böyle düşünmenin tek nedeni öfke ve yaranın taze olması ama hangi yara kapanmıyor ki? Ve bazen kaderci olmak da lazım akışına bırak bakalım hayat sana neler getirecek

olurr gülüm olurr ahh ahh daha çok yeni bir ayrılık çemberindesinn şimdi sen sanıyorsunkii ondan başka yokk başka kimseyi sevipp güvenemem yanlış düşüncelerde olmaa inankii gün gelecekk sana telefonda yalvaracak ozaman sen kendi değerini anlayacaksınn vee sen istemiyceksin artıkk çünkü atlatmış olacaksınn.......dünyada birtek o yokk kimler kaç yıllık yuvalarından ayrılıyorr bir bilsen ...benim görümcemde 10 yıllık evliydii çocukları olmamıştıı eşii aldatıyordu görümcemii ve hep kavga ederlerdii görümcemin kaynansııı allah muhafazaa düşmanıma verme yarabbimm tam bii yuva bozucuydu nitekimde bozdu 1 yıl oldu ayrılalıı iştee........görümcem senin gibi 1 hafta olmuştu ayrılmışlar bana tel açtıı bir ağlıyo bir ağlı nasıll dedimki boşuna ağlıyosun ablaaa gözünün yaşına yazık yokk yokk o benim bitanemdi ben onu çok seviyorumm diyodu sürekli camlardan bakardı gelecekmi diyee telefonuna bakardı arayacakmı diyee aradan 6 ay geçtii baktım görümcemde bir değişiklik bir alım bir cakaa kendine güveni gelmiş....sordum artık unuttun dimi diyee efeendimm kimden bahsediyorsun ben öle birini tanımıyorum dedii...yanii güzelimm anlıycan hayattayken ayrılık olunca insanlar hayatına devam ediyorlarr....eğerki ölüm ayırsaydı sevdiklerimizden kalbinin köşesinde eminim kalırdı ....atlatacağından eminim güzel haberlerini bekliyorum kendini üzmeni yersiz ve gereksiz buluyorum güçlü bir kadınsınn senn kimse içinn ezilmee dik durr hayat güzelll tadını çıkarr hayata küsüp kendini kapatmaaa...... bunları yeneceksinn bizler varız burdaa yaa

insanın severken ayrılması kadar acı bişey olamaz çok özlüyorum onu evden gideli 2.5 ay oldu ama biz küseli mahkemeye vereli 5 ay ama allahtan şanslıyım diyorum evi ve kurulu düzeni bıraktı sadece 2.5 sene evin kredi borcunu ödüycem hiç degilse bir evim olmuş olacak kiralarda yada ailemin yanında kalmadım çok şükür o yüzden eşime ah edemiyorum eşimi dolduranları affetmi,ycem asla

İşte budur... Bir kaç satıra ne çok şey sığdırmışsın canım. Ellerine yüreğine sağlık.

Kitabecim henüz çok yeni, yoğun sancılı sürecin içindesin canım. Biliyorum canın çok yanıyor.
Hiç dinmez sandığın acılarının, zamanla birlikte akıp gittiğini görceksin tatlım.
Dilerim bundan böyle yolun açık ve aydınlık olsun.

insan yaşadığı sürece başına herşey gelir...kendine değer ver...ver ki acın hafiflesin..gözünde onu büyütmeye devam ettikçe acın katmerlenerek artacak.....

eşim iyi insandı ailesi doldurdu diyorsun...bu cümlen bile kendine değer vermediğini gösteriyor...

nasıl iyi insan olur yaa ? seni ailesine ezdiren, dolduruşa gelen, seni el gibi gören, herşeyi göze alıp yuvasını terkeden, kendisini deliler gibi seven karısını terkeden erkek nasıl iyi olur bana söylermisin ?ben böyle birine koca demem...koca sadece yatak arkadaşımıdır ? hayat arkadaşıdır...ama sana yoldaşlık edememiş...abırak annesinin eteği altında kalsın..ben bunları haketmedim de ve sakın onu masum görme...

geçmişi düşünüp durma..ne yaşandıysa bitti...dönermi diyede bekleme..ister dönsün ister dönmesin...yeterki sen onun bıraktığı yerde ve bıraktığı gibi olma...

Kitabe burayı okurken kendimden o kadar çok şey buluyorum ki, benzer şeyleri yaşıyoruz. İnşallah eşin pişman olur döner, onların gerçek yüzünü görür. Ya biz vicdansız insanlar değiliz, çok çok önemli bir şey olsa, sağlık olsa, yada hiç başka gelirleri olmasa kendi paramızdan çıkartır veririz. Ben bir yıllık evliyim, bir yıl da nişanlı kaldım, sen 9 yıldır çekiyorsun bunu gerçekten bu kadar sabretmen bir mucize. Benim eşim de ailesinin her dediğini yapan biri, o da gizli gizli veriyordur eminim çünkü evin bütün giderlerini, kirayı ben karşılıyorum benden daha fazla kazanıyor ama her ay ne hikmetse hiçbir ay parası kalmıyor. Ben de artık şu karara vardım, kirayı ödemicem, tabi eve harcıyorum ama sonuçta yiyecek gibi şeyler, kendi kredi kartımı ödicem kalanını biriktircem. O ne yaparsa yapsın, kirayı ödesin sadece yeter bana. Ben de eşimi şöför gibi gören, her işlerini yaptıran, sürekli para isteyen ailesinden nefret ediyorum. İnşallah eşlerimiz gerçeği görür birgün.

kızlar benim eşimde ilk zamanlar böyleydi..annesine kıyamaz sözünden çıkmazdı..önceleri bu durum beni rahatsız etmedi açıkcası...normal gördüm...annesi sonuçta dedim..ee birde yeni evliyim tam anlayamadım evliliğin ne olduğunu..o yüzden ses çıkarmadım..ama baktımki günler aylar geçtikçe rahatsız oluyorum..eşimle bir bütün değiliz birşeyler eksik...artık dokunmaya başladı bana..

ve tepkilerimi yavaş yavaş göstermeye başladım..önce garipsedi..çünkü bunu normal gören biriyken artık tepki göstermeye başlamıştım..evlendiğim ilk zamanlardaki gibi bakmıyordum artık..sindiremedi..tartışmalar başladı...senin annen benim annem kavgaları...kolay değil tabi bunlar yaşayan bilir yaşayan anlar..ne saçma tartışmaların içinde buluyordum kendimi..ama geri adım atmadım...o beni ailesi gibi görmediği sürece bende onu göremezdim..nereye gidersem gideyim haber vermedim..ondan para dahi istemedim..yatak olayını bitirdim...ve düşünebiliyormusunuz daha 3 aylık evliydim ben o tarihlerde..ne zaman ailesini çağırsa ertesi günde ben çağırıyordum..yani olay iyice inada bindi..ama inceldiği yerden kopsun dedim artık..annesiyle bir zorum yok..asıl sıkıntı yapan bukadar annesine düşkün olup hala evli olduğunu idrak edememesiydi..ama okavgaları anlatamam...

ama şimdi iyikide yapmışım diyorum..emeklemeden yürünmüyor..cefasını çekmeden sefası sürülmüyor..böyle böyle insan insanı tanıyor..ve taşlar yerine oturuyor..bu benim tecrübem..tabi herkes aynı olsun demiyorum..

ama şu varki sesimizi çıkarmayıp susarsak , hakkımızı aramazsak herşeyi ve hatta tüm olacakları peşinen kabul etmiş oluyoruz..

ykındır bizimde bi patlak vermesi bu ailesi yüzünden kaynanam bi gün yüzü göstermedi evlendimizden beri kardeşleride cabası.sabrettim yere kadar sabretcem bakalım zman ne göstercek.severek ayrılmak çok zor olsa gerek.Allah böyle insanları ıslah etsin.sende çok üzülme cnm hakkında hayırlısını dile.

Tebrik ederim seni bu sorunları kendi çabanla aştığın ve yılmadığın için. Aynı sorunları biz de yaşıyoruz, ben tartışmak istemiyorum iyilikle anlatamıyorum. Geçen gün biraz anlatmak istedim anlamadı, çok abartıyorsun, üzerinden ne kadar zaman geçmiş hala unutmuyorsun vs şeyler söyledi, ben de hiç yüz vermedim yattım. O kalktı gitti sigara içti, sonra salonda bilg. falan açtı, ben peşinden gitmedim. Umrumda değil dedim uyumuşum, bir karabasan gördüm o kadar uzun sürdü ki eşime sesimi duyurmak için uğraştım sonunda duydu geldi ben de uyandım. O yüzden diyorum acaba boşuna mı huzursuzluk çıkartıyorum herşeye he diyip geçmek mi gerek, bu bana bir işaret miydi?

durumuna üzüldüm canım allah yardımcın olsun ama 9 yılda bu adam az da olsa değişim göstermemişse bundan sonrası da değişmezdi
umarım bundan sonra mutlu olursun

ben herşeye he deyip geçmeyi kesinlikle doğru bulmuyorum..bir insanın alttan alacağı şeyler vardır..alamayacağı şeyler vardır..herkesin kendine göre doğruları vardır....ama senin dediğin gibi geçmişten herhangi bir olayı şimdi konu yaparsan tabiyki can sıkıcı olabilir karşı taraf için....sıcağı sıcağına bu konuşulmadı yada tartışılmadıysa bence birdaha hiç açılmamalı..

başka topikte yazışmıştık canım hatırlıyorsan benim de sana benzer sorunlarım var.sana bendn tavsiye asla herşeye he deyip geçme .eşinin gereksiz yere ailesine para verdiğini sömürüldüğünü düşünüyorsan her zaman itiraz et bu konuda alttan alma ama bunu olayın olduğu zaman konuş.asla aylar önce olan olayı yeniden tatrışmaen doğrusu her konuyu zamanında konuşabilmek tartışabilmek bence

Hımmm benim hatam bu sanırım aslında konuşuldu geçmişte, anlattım, açıkladım herşeyi ama beni haklı bulmadı hep suçladı. Üzerinden süre geçti, ailesiyle gittik geldik, biz aslında tartışmamıştık onlarla sözlü birşey olmadı. Benim bazen nüksediyor hatırlayıp sinirleniyorum. Eşim de herşeyi unutup benden onlara sıcak olmamı bekliyor. Ben olamıyorum gitmek görüşmek istemiyorum, bana sana ne zararları var vs şeyler söylüyor ben de o zaman eskileri anlatıyorum. Ayrıca bu olaylardan sonra da arayı düzeltmek için uğraştılar, bana sıcak davrandılar ama arada söyledikleri sözler bile sinirlerimi bozuyor. En basitinden ikide bir bebek sormaları, biz onlarla aynı şehirde yaşadığımız ve eşimin kendini onlara vakfetmesine rağmen bebek olduğunda bana annen baksın demeleri vs vs.

Çok haklısınız, kabullenirsek hep böyle gider. Evet hatırlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz malesef. Şuanda veriyor mu bilmiyorum, önceden benim yanımdayken arıyorlardı eşim yok diyince maaşını 10 gün önce aldın ne çabuk bitirdin diyorlardı yani evlenmiş bir adama, ki ikimizin de maaşı mobilya, kredi, düğün borçlarına gidiyordu. Benim kızdığımı bildiği için gizliyor olabilir. Ben de araştırmıyorum, kirayı gönder dedi ayınbaşında ödüyoruz göndermedim bu ay. Demek ki parası var ısrar etmedi. O zaman niye benden istiyorsun, benden ne koparabilse kar sayıyor. Malesef ben de ona aynısını yapmaya başladım, haftasonu kozmotik, krem falan aldım eşime ödettirdim. Ben de mecburen kendimi düşünmek zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…