Bende bosaniyorum ! Tikandim artik !

yagmurxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
122
7
116
Merhaba arkadaslar, ben yaklasik üc yildir evliyim.Esimden iki gün önce ayrildim ve annemin evinde kaliyorum.Esimle son zamanlarda sorunlarimiz vardi,Yaklasik 10 gün önce cocugumu düsürdüm,esim ne cocugumuzun olacagina sevindi nede kaybettigimize üzüldü.Kendimi cok degersiz hissettim.

Sorunlarimizin cogu malesefki onun ailesinden kaynakli.Ailesi yüzünden defalarca kavga ettik ve iliskimiz cok yiprandi.Bundan birkac gün önce abisi ve yengesi bize geldi.(Uzak bir ülkede oturuyorlar)Benim kavgalarimizda söyledigim herseyi ailesine tek tek anlatti ve beni acayip kötüledi. Oda benim tüm sülalemi kavgalarimiza karistirmisti.Bende dedim, madem sen bunu yapiyorsun , aynisini bende yapacagim,aileme anlatacagim.O kadar üzüldümki,agladimki, o yokken annemi aradim, tek tek hepsini anlattim. Annem "insan hic karisini kötülermi ?" diye esimi aradi.Esim ters ters konusmus, annemde kizim bosansin, gelsin demis.(anneminde canina tak etti ).Sonra cok kötü tartistik ve bende annemin yanina cekip geldim.( Diger kardeside ailesi yüzünden bosandi )

Esim ayrica sürekli evin icerisinde ve her isime karisiyor.Evin temizligine , yemege, tuzlugun yerine kadar.(Babasida böyle).Artik biktim. Evin icerisinde bir erkek sürekli otururmu ? (Evden calisiyor )ama meydanda para falanda yok.

Ne yapacagimi bilemiyorum, kafam karma karisik. Beyefendi tenezzül edip aramadi bile.

sizinki resmen hatalar silsilesi olmuş,her şey gelir geçer hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
En çekilmez erkek modeli.Tamam kavga edebilirsiniz de bunu ailelere tek tek anlatmak neden:19:
Siz kesin kararlı mısınız boşanmaya.Eğer kararlıysanız hiç umrunuzda olmasın aramaması sormaması.Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben ohhh dedim siz bundan kurtulunca.
Hayat böyle geçermi arkadaşım.
Evde oturup herşeye karışan erkek çekilir mi;
evini, karısını anlatan erkeğe adam denir mi?
Boşverin Allahaşkına, hiç kendinizi yıpratmayın,
insanlar değişir gibi boş bir umuda da kapılmayın.
Bir süre sonra ben niye bu kadar bekledim diyeceksiniz emin olun.

Son düzenleme:
Eşinizin kötü huylar varmış.her kavga anlatılmaz. lnsan kendini o evde rahat hissedemez ki.Ailesiyle de problem yaşamanız normal eşiniz sizi olumsuz anlatırken.işi ne? Çocuğunuz var mı? Bilemiyorum.siz yine de bir umut diye geri dönerseniz şikayetçi olduğunuz taraflarının değişmesi şartıyla dönün.kendi hatalarını anlaması için ayrılık iyi gelebilir eşinize.hakkınızda hayırlısı...

Merhaba arkadaslar, ben yaklasik üc yildir evliyim.Esimden iki gün önce ayrildim ve annemin evinde kaliyorum.Esimle son zamanlarda sorunlarimiz vardi,Yaklasik 10 gün önce cocugumu düsürdüm,esim ne cocugumuzun olacagina sevindi nede kaybettigimize üzüldü.Kendimi cok degersiz hissettim.

Sorunlarimizin cogu malesefki onun ailesinden kaynakli.Ailesi yüzünden defalarca kavga ettik ve iliskimiz cok yiprandi.Bundan birkac gün önce abisi ve yengesi bize geldi.(Uzak bir ülkede oturuyorlar)Benim kavgalarimizda söyledigim herseyi ailesine tek tek anlatti ve beni acayip kötüledi. Oda benim tüm sülalemi kavgalarimiza karistirmisti.Bende dedim, madem sen bunu yapiyorsun , aynisini bende yapacagim,aileme anlatacagim.O kadar üzüldümki,agladimki, o yokken annemi aradim, tek tek hepsini anlattim. Annem "insan hic karisini kötülermi ?" diye esimi aradi.Esim ters ters konusmus, annemde kizim bosansin, gelsin demis.(anneminde canina tak etti ).Sonra cok kötü tartistik ve bende annemin yanina cekip geldim.( Diger kardeside ailesi yüzünden bosandi )

Esim ayrica sürekli evin icerisinde ve her isime karisiyor.Evin temizligine , yemege, tuzlugun yerine kadar.(Babasida böyle).Artik biktim. Evin icerisinde bir erkek sürekli otururmu ? (Evden calisiyor )ama meydanda para falanda yok.

Ne yapacagimi bilemiyorum, kafam karma karisik. Beyefendi tenezzül edip aramadi bile.

sanki benm eşimi anlatmış gibisin. aynılarını bende yaşadım. sonuç ayrılık. bende şu an boşananlardanm. pişman da değilim. allah yardımcın olsun.

öncelikle eşin sürekli evde olması ve her işe karışması korkunç bir durumdur. bende 5 ay eşimle aynı evin içinde yaşadım (4 aydır annemdeyim ayrıldık) göya çalışan adam evlendikten sonra çalışmaz oldu sabaha kadar oturur akşama kadar yatardı seninde dediğin gibi her şeye karışır karı gibi müdahale ederdi. hatta kız arkadaşlarım eve geldiğinde tembih etmeme ne olur git dememe rapmen evden gitmez bizle oturur laf yetiştirirdi.... bir kere bu konuda çokkkkk haklısın.... diğer konuya gelince merhamet çok önemlidir! bir erkek karısına merhamet etmiyorsa o erkekten hayır gelmez. değer vermiyor kötülüyorsa seni değersizleştiriyorsa o evlilikten de hayır gelmez.... eşim aramadı diyosun ben evi terkettim 4 ay oldu hala aramadı :) ben sana iyi ki annene gitmişsin diyemem ayrıl da diyemem sadece durumunu çok iyi anladığımı söyleyebilirim. burda anlıyorum ki acılarımızda yalnız değiliz... allah yardımcın olsun

Ben de anlattığın gibi bir eşe sahiptim canım. Sonuç ise hiç şaşırtıcı değil: Ayrılık. Sana boşan diyemem ama bir evlilikte değersizleştiriliyorsan, özelin kalmıyorsa bir de üstüne üstlük eşinle değil de ailesiyle evli gibiysen o evliliğin kurtulması çok zor. Ha kurtulabilir ama bu senin tamam deyip, kendi kendini sindirmene bağlı. Ben yeni dava açanlardanım, ayrılık sürecinde ne kadar haklı olduğunu tekrar tekrar görüyorsun. Mesela eşim kayınvalideye ben istesem barıştırırıdım sizi, ben istemedim deme cesaretini vermiş. Yani evlilikte eşim ve ben hiçleştirildik, karşı taraf açısından sadece kayınvalide ne derse o vardı. Ayrıca insan değer isteyen bir varlık bence, sonuçta değer görmeyeceğimiz, sürekli birşeylerden taviz vereceğimiz bir evlilik içerisinde bulunmak bir süre sonra kendimize verdiğimiz değeri de yıkıyor ki, sonuçta evlilik sürse bile bizler sadece orada bedenen bulunuyor hale geliyoruz.

Herkese tesekkür ederim.Esim bilgisayar programcisi, program yaziyor ve satmaya calisiyor. Fakat ne yazikki, ben bugüne kadar dogru dürüst para görmedim.Cocugumda yok.Evden calismasi ,gercekten bizi bitirdi. Benle ayni seyleri yasayan arkadaslari okudum. Tamamen ayni sorunlarimiz. Bütün hersey benim üzerime. Araba , ev esyalari vs... Kendi esyalarimda hala evimde.Esimin almanyada kimsesi yok. Kalacak yeride yok. Ailem herseyi al, ödemez ,Kara Listeye seni sokar diyor. Ben mali musavirim. Bu yüzden sicilimin gayet temiz olmasi gerekli.Bazen birak kalsin onda diyorum, vicdanli davranayim diyorum. Bazen karisini, evini, arabasini, herseyini kaybetsin, akli basina gelsin diyorum. Siz esyalarinizi evinizden nasil aldiniz ? Ben oraya gitmek istemiyorum

canım ailen arkandaysa hiç durma boşan bence.
ben de çok zor durumdayım.eşimle çok mutsuzum.beni çok fazla hırpalıyor.her şeyi büyütüyor.ailesine toz kondurmuyor sürekli bana eziyet ediyor.aynen her işime karışıyor.
kaynanam çok pasaklı bir kadın.haftada bir kere bile evi silmediği oluyor.her yer leş.pislik içinde yaşıyorlar.gittiğimizde kalmak istemiyorum ama sürekli kalmak istiyor.aileme gittiğimizde mutlaka burnumdan getiriyor.evde öper durur seni seviyorum der ama ben sevgisine inanmıyorum.
kardeşi doğum yaptı.annesi 25 gün geçmiş.hafta sonu geleceğimizi bildiği halde evi bile temizlemeden bir gün önce kızına gitmiş evi kayınbabamı bırakıp .geleceğimizi bildiği halde arayıp söylemedi bile.evlerine bir girdim resmen bir haftadır ev silinmemiş tuvalet leş balkon pislik içinde.doğumdan üç gün sonra gittiğimizde de evi bırakmış hadi kızı doğum yapmıştı ama yine ev pislik içindeydi.çok sinirlendim.
kavga ettik elinin tersiyle bana tokat attı.çok mutsuzum aileme söyleyemiyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.
tavsiyelerinize ihtiyacım var.
geçenlerde kavga ettik gene sinirlendi sehpa mehpa her şeyi kırdı ve gelip koluma vurdu.okumuş etmişim ama maalesef boşuna .aile destek değilse yapacak pek bir şey yok.

ama hiçbir şey yapamıyorum.kaynanam çok pasaklı.evlerinde yemek yiyemiyorum .üstelik çok rahat.temizlik yapmamak için bahane arıyor.ben temizliğe önem veren biriyim.kesinlikle takıntılı değilim.halıyı süpürmüyor silmiyor elektrikli süpürgeyle çekmiyor biraz gırgırlayıp bırakıyor.görseniz leş.yemek yemeyince bizimki kızıyor.titiz olduğumu bildiği halde ordan dönünce günlerce kavga ediyor.tamam sus diyorum anlamıyor.hatalı olmasam da özürdiliyorum gene anlamıyor.
ne yapacağımı şaşırdım.

Canım mesleklerimiz de benziyormuş. Ben de mali müşavirim. Eşyaları sormuşsun. Ben şahsen sadece kendi eşyalarımı aldım. Kendisiyle telefonda dahi konuşmak istemediğimden avukatıma aratıp eşyaları almak için gün tayin ettirdim. Sonrada kuzenlerimi yolladım evden eşyalarımı almaları için.

boşanmaya karar vermekle doğru bir karar vermişe benziyorsunuz.hakkınızda hayırlısı.

Kardeşi de aile yüzünden boşanmış demek
Aile bu konu da uzmanken siz tamamen tecrübesiz 3 yıl çok bile sürdürmüşsünüz sanırım
Eşiniz de daha adabıyla çalışamazken , tuzluğun yerini ne yapacakmış

Allah hakkınızda hayırlısını versin

Ben de anlattığın gibi bir eşe sahiptim canım. Sonuç ise hiç şaşırtıcı değil: Ayrılık. Sana boşan diyemem ama bir evlilikte değersizleştiriliyorsan, özelin kalmıyorsa bir de üstüne üstlük eşinle değil de ailesiyle evli gibiysen o evliliğin kurtulması çok zor. Ha kurtulabilir ama bu senin tamam deyip, kendi kendini sindirmene bağlı. Ben yeni dava açanlardanım, ayrılık sürecinde ne kadar haklı olduğunu tekrar tekrar görüyorsun. Mesela eşim kayınvalideye ben istesem barıştırırıdım sizi, ben istemedim deme cesaretini vermiş. Yani evlilikte eşim ve ben hiçleştirildik, karşı taraf açısından sadece kayınvalide ne derse o vardı. Ayrıca insan değer isteyen bir varlık bence, sonuçta değer görmeyeceğimiz, sürekli birşeylerden taviz vereceğimiz bir evlilik içerisinde bulunmak bir süre sonra kendimize verdiğimiz değeri de yıkıyor ki, sonuçta evlilik sürse bile bizler sadece orada bedenen bulunuyor hale geliyoruz.

evliliğin temeli değer vermek saygı görmek çok haklısınız.
Allah bu süreci en hafif şekilde atlatmanızı nasip etsin.

canım ailen arkandaysa hiç durma boşan bence.
ben de çok zor durumdayım.eşimle çok mutsuzum.beni çok fazla hırpalıyor.her şeyi büyütüyor.ailesine toz kondurmuyor sürekli bana eziyet ediyor.aynen her işime karışıyor.
kaynanam çok pasaklı bir kadın.haftada bir kere bile evi silmediği oluyor.her yer leş.pislik içinde yaşıyorlar.gittiğimizde kalmak istemiyorum ama sürekli kalmak istiyor.aileme gittiğimizde mutlaka burnumdan getiriyor.evde öper durur seni seviyorum der ama ben sevgisine inanmıyorum.
kardeşi doğum yaptı.annesi 25 gün geçmiş.hafta sonu geleceğimizi bildiği halde evi bile temizlemeden bir gün önce kızına gitmiş evi kayınbabamı bırakıp .geleceğimizi bildiği halde arayıp söylemedi bile.evlerine bir girdim resmen bir haftadır ev silinmemiş tuvalet leş balkon pislik içinde.doğumdan üç gün sonra gittiğimizde de evi bırakmış hadi kızı doğum yapmıştı ama yine ev pislik içindeydi.çok sinirlendim.
kavga ettik elinin tersiyle bana tokat attı.çok mutsuzum aileme söyleyemiyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.
tavsiyelerinize ihtiyacım var.
geçenlerde kavga ettik gene sinirlendi sehpa mehpa her şeyi kırdı ve gelip koluma vurdu.okumuş etmişim ama maalesef boşuna .aile destek değilse yapacak pek bir şey yok.

cok üzüldüm yasadiklarina.Ailen destek degilmi ? Muhakkak sana yardim ederler,sen evladlarisin sonucta....Bence ailenle muhakkak konus.

Benim esim hicbirsey olmamis gibi mesaj atmis, cevap yazmadim.iki kizkardesim var, dün bana " sen hic üzülmüyorsun, garip " dediler. Galiba üzerimden cok büyük yük kalkti. Zor olacak ama elbet atlatacagim.

arkadaşlar bende yeni boşanıyorum. eşimle sorunlarım o kadar basit ve önemsizki. ama tabi birike birike artık çığ oldu bende. mahkemeye verdim şimdi dava gününü bekliyoruz evden ayatak odam ve biraz para alıyorum. geri kalanında hepsi onun olsun yeterki huzurum olsun. ailem ilke yanımda dğeildi ama onun ve aileisnin tutumunu görünce şu an bana destekler. bbamda inanılmaz cimri birisi. başka şehirde oturuyorlar beb ev açacağım için burada. yeni kira tuttum taşınıcam kısmet olursa bu h.sonu. sürekli onu alma, bu çok pahalı falan diyor beni sinir ediyor. düşünün yani evde tek kalıcam kilit almaya gitmişiz 10,15,25 tl ye var. 15lik kale o sana yeter diyor. ya diyorumki aradaki 10 tl için neden daha kötüsünü alalım ya sen evden taşınırken onu kesin bırakırsın bu sana yeter diyor. havalar soğuk buzdolabına para verme diyor. kafayı yiycem. neyseki arkadaşımdan borç aldım biçok şeyimi aldım evime. az eksiğim kaldı şimdi. boşanmakta çok zor bir süreçmiş aile desteğide öenmliymiş. ama olurda destek olmazsa istanbulda oturan herkese ben destek olurum gelirler benim evimde kalabilirler toparlanana kadar. çünkü insanın desteği olmayınca çekmek zorunda kalıyor bunu bilen kocada her zaman daha fazla baskı uyguluyor. benimkide boşanıcam demem rağmen boşanamazsın diyordu. buda kapak olsun ona...

cok üzüldüm yasadiklarina.Ailen destek degilmi ? Muhakkak sana yardim ederler,sen evladlarisin sonucta....Bence ailenle muhakkak konus.

Benim esim hicbirsey olmamis gibi mesaj atmis, cevap yazmadim.iki kizkardesim var, dün bana " sen hic üzülmüyorsun, garip " dediler. Galiba üzerimden cok büyük yük kalkti. Zor olacak ama elbet atlatacagim.

banada diyorlar üzülmüyormusun diye. emlakçıya gitmiştim oda ne kadar güleryüzlüsün hiç boşanacak tipin yok dedi, işyerindekilerde öyle diyor. çünkü ne kadar rahatladığımı anlatamam. büyüük bir yük kalktı üstümden. üzülüyorum ama alışırım böyle daha huzurluyum sadece üzülüyorum. ama öteki türlü hem üzülüyorum, hem üzerimde baskı var hem elim kolum bağlı değiştirebileceğim bişey yok. en güzeli buymuş o kendini değiştirmiyorsa tarihe gömülür yeni sayfalar beni bekler!!!!

Back
X