- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
- 78
- Konu Sahibi papatyadanhayaller
-
evet duruyor mahkemeye delil dilekçesi olarak avukata sunması için verdim, kendimde yedeklerim hepsini kızlar.
Aminn inşallah... Asla kabul etmiyor suçunu ve kişisel eşyalarım dahil hiç bir eşyalarımıda vemediler. Birde ilk ben dava açtım diye demişler ki biz barışmayı düşünüyorduk. Ama kaç aydır hiç bir aım atılmadı suçlu olsam haklılar dyeceğim ama kabahatli ben oldum sabretmemişim başlarda olurmuş böyle şeyler..ne insanlar var yaa bu yazdıklarına göre % 100 haklı durumdasın
kazanırsın elbet çok zaman geçmeden gerçek yüzünü tanımışsın
birini ye birini ye sadaka ver derler
allah yardımcın olsun..
Ozaman hemen bosanırsın delillerin var. Ama ayrılınca herseyını degıstir telefon numaranı adresını falan. Bulasılmaz boylelerıne . Allahım bildiği gibi yapsınevet duruyor mahkemeye delil dilekçesi olarak avukata sunması için verdim, kendimde yedeklerim hepsini kızlar.
Birde bana anlaşmalı boşanalım da yıpranmayalım diyor şok üstüne şok oldum. Böylelerinin canı hiç yanmıyor mu merak ediyorum vicdanları sızlamıyor uykulrı bölünmüyor mu acabaBence bu adama karşı tüm delilleri kullan ve burnundan fitil fitil getir arkadaşım.
İnsan onca yıl iki ay sonra boşanmak için mi evleneceği insanı bekliyor? Yazıklar olsun ben olsam amca kızıyla olan ilişkisini dillendirir bu adamı rezil ederdim.
Çok kızgınım şu anda. Her işte bir hayır vardır. Bu adam dan kurtulacağın için sevin bence ama süründürmeden de peşini bırakma.
Gerizekalı...
Evlenmeden önce çalışıyordum ama şu an çalışamıyorum..Ne günlere kaldık.. hayırlısıyla boşanın elle tutulacak hiç bir olumlu şey göremedim.
Çalışıyor musunuz?
Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Şu an karşılıklı olarak da dava açılmış durumda.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Bunda parada vardır. Onun vicdanını sızlatacak olan sensin arkadaşım. Acıma donuna kadar al da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.Birde bana anlaşmalı boşanalım da yıpranmayalım diyor şok üstüne şok oldum. Böylelerinin canı hiç yanmıyor mu merak ediyorum vicdanları sızlamıyor uykulrı bölünmüyor mu acaba
kesinlikle aynı fikirdeyimBöyle adamala ve aıleyle evlı olacağına bosan arkadadım . Ne bicim insanlar ya . Allahım senı kurtarmış canım erken farketmişssin hıc uzulme kendını kurtardıgın ıcın şukret.
bir yıl flört dönemi oldu ama sonra ayrılmak istedi benden ayrıldık hiç gitme demedim hiçbirşeyde yapmadım arkasından sadece ağladım sızlaım kendime yaptım benim ilk erkek arkadşımdı. Çok etkilendim o yüzden ayrıldıktan sonrada hayatımda kimse olsun istemedim onu hiçde unutmadım sonra tekrar geldi af diledi birsürü pişmanlıklar vs kısa bir süre sonra sözlendik nişan düğün derken böyle ama evlilik öncesi zamanlarda telefonunda belirleyici birşeye rastlamadım aynı evin içine giripte daha çok zaman dilimini paylaşınca tek tek çıktı herşey ortaya.bu ne pişkinlik yahu...
amca kızıyla madem gönül ilişkisi var senle ne halt yemeye evlenmiş.
ne kadardır tanıyodunuz...
en kısa zamanda boşanır kurtulursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?