- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi papatyadanhayaller
-
ilk davayı açtığım sırada istemiyorum onun hiç birşeyini diye gurur yapmıştım ama sonra bana yaşattıkları gözümün önüne geldi haksızlığa boyun eğmemem gerektiğini ve medeni kanun çerçevesinde hakkımı almam gerektiğini düşündüm birde bilmem inanır mısınız bazılarının canı sadece bu şekilde yanıyor kızlar... merhamet vicdan dökülen gözyaşları kırılıp dökülen umutlar hayaller hiç umrunda olmuyor kimsenin... o yüzden de maddi manevi tazminatta açtım ama ağlıyor benim maddi gücüm yok diye.
Hiç de abartmıyorsun. Hem de hiç. Eşinle gitmek senin en doğal hakkın hatta olmasi gereken de bu bence. Seni bağlayan bir sebep yokken neden ayrı kalacakmissiniz. O babanin aklından neler geçiyor da gondermiyor anlayabilmis değilim. Hatta eşinin seni götürmeyi istemesi gerek. Bu nasıl baba ya hadi anne olsa kıskandı falan filan alışkıniz da bu çok daha saçma. Akrabasiyla olan ilişki ne boyuttaymis yani mesaj içerikleri ve esinin anlattıkları ne? Ben de yeni evliyim üç ay oldu. Seninle de aynı yastayim. Belki de bu yüzden bu kadar üzüldüm. Canım srn kalbini ferah tut. Adalet yerini bulacaktır elbet.bende hem sinirleniyorum hem üzülüyorum birde görevi bitti bu hafta geliyor ankaraya.. içim o kadar kötü oluyor ki .. baskıcı bir aile yapısı var eşimle birlikte görev yerine gitmeme babası karışarak izin vermedi asla göndermem tek başına gidip geleceksin dedi adam. eşimde seni sevsem bile senin için babamı ezip geçemem burda kalıcaksın onlarla dedi ya ben mi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız? yeni evliyim gitme imkanım var ama gönderilmiyorum. ve eşim arkasını dönüp sadakatsizlik yapıyor içim almadı.... kabullenemedim kendimi zorlasamda olmadı...
Bir tanede değil bir sürü kadın var twitter da snapchatta mailinde badoo da telefon rehberine kadar ulaştım gezip tozduğu yerler vs herşeyi topladım avukatıyla olan yazışmalarını bile okuyabildim şifre değiştirmemiş. kim bilir görmediğim neler yaptı daha. bu amcasının kızı iki defa evlilik yapmış iki çocuğu var bekarkende eşimin halasının oğlu ile nişanlıymış başımdan kaynar kaynar kazanla döküldü ve eşim göreve gideceği akşam kadın çıkıp evimize geldi ailesi durumu bildiği halde eve aldılar gayet normal hiç birşey olmammış gibi davrandılar bende ağlayarak odama girdim ve bunun benm için gerçekten fazla olduğunu evden göndermelerini söyledim onlarda yapamayız fln dediler gidip ben kovdum kadını evden o kadar zor şeyler yaşadım ki hele bana el kaldırmasını affedemiyorum... :'(Tuuu onun sifatina, adamim dige de dolasiyor oyle mi. gozunu toprak doyursun toprak kenndinden 10 yas buyuk ustelik kuzeni nasil midesi aliyor anlayabilmis degilim.
Sakin korkma her turlu delili sun mahkemeye
Hatta k.pdderin tehdidini de soyle
Ay cok sinirlendim cuku kopsun pisin
sanırım eşim subay yazmışsınız. eğer yabancı uyruklu kadınlarla filan konuştuğunu filan ispatlayabilirsseniz ya da yüz kızartıcı şeyler yaptığını ordudan bile atılabilir diye biliyorum. geçmiş olsun bu arada.
ben sadece aşkım sevgilim hayatım canım cicim li hitaplarla birbirlerine nasıl olduklerını neler yaptıklarını sormuşlar mesajlarda bunu gördüm. sonra telefonu bıraktım daha el öpme adetini gerçekleştiriyoruz o zamanlar sesimi çıkarmadım misafirlikten gelince telefona tekrar baktım silinmiş whatsapp mesajı sadece onunki ama. kadında almanyada yaşıyor. sonra ben biraz soğuk davrandım noluyo dedi sen anlat neler olduğunu kim bu kadın siz nasıl konuşuyorsunuz böyle dedim bu hemen suratını yere eğdi ağlamaya başladı özür dilerim affet beni senden önce ona ilgi duymuştum üç dört aylık bişey zaten sadece konuştuk başka bişey yapmadık felan dio ama ben şok oldum beynim durdu resmen gidiyorum ben dedim ailesi başka yerdeydi o zaman. kapıları klitledi telefonları aldı elimden kimseyi aramayayım diye iki gün boyunca evde kaldık öylece . ablası geldi onada anlattı kendi durumu anne babasıda biliyor ama şimdi inkar ediyorlarmış ben iftira atıyormuşum o yaşta hiç tanımadığım görmediğim çoluk çocuk sahibi bi kadına nie iftira atayım ben allahınız aşkına eve daha sık gidip gelen başka akraba mı yoktu bu zihniyette olsam ama işte iyiki allah varda herşeyi görüyor ...Hiç de abartmıyorsun. Hem de hiç. Eşinle gitmek senin en doğal hakkın hatta olmasi gereken de bu bence. Seni bağlayan bir sebep yokken neden ayrı kalacakmissiniz. O babanin aklından neler geçiyor da gondermiyor anlayabilmis değilim. Hatta eşinin seni götürmeyi istemesi gerek. Bu nasıl baba ya hadi anne olsa kıskandı falan filan alışkıniz da bu çok daha saçma. Akrabasiyla olan ilişki ne boyuttaymis yani mesaj içerikleri ve esinin anlattıkları ne? Ben de yeni evliyim üç ay oldu. Seninle de aynı yastayim. Belki de bu yüzden bu kadar üzüldüm. Canım srn kalbini ferah tut. Adalet yerini bulacaktır elbet.
bende hem sinirleniyorum hem üzülüyorum birde görevi bitti bu hafta geliyor ankaraya.. içim o kadar kötü oluyor ki .. baskıcı bir aile yapısı var eşimle birlikte görev yerine gitmeme babası karışarak izin vermedi asla göndermem tek başına gidip geleceksin dedi adam. eşimde seni sevsem bile senin için babamı ezip geçemem burda kalıcaksın onlarla dedi ya ben mi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız? yeni evliyim gitme imkanım var ama gönderilmiyorum. ve eşim arkasını dönüp sadakatsizlik yapıyor içim almadı.... kabullenemedim kendimi zorlasamda olmadı...
tam olarak elimdeki delillerde şu şekilde şimdi bu üye olmuş bi siteye sonra burdan yabancı kadınlarla konuşmuş meraba meraba yabancı dilide iyi zaten türkçe değil konuşmalar. kadına daha iyi bi kalçan olsun istersen ben sana yardım ederim , yunan prensesi gibisiniz, sizinle iyi arkadaş olabiliriz benmle kontak kurun 05... diye numarasını yazıp yollamış whatsaapın var mı bu benm instagrm hesabım diye adresini yazıp yollamış. yanında kendi resmi kadının resmide var ben değilim diye inlkar edemez yani ıp adresinden de ıspatlanabilir bu durum. gece saatlerinde mesajlaşılmış hepde nedense. ya onu bende düşündüm ama kızlar cesaret edemedim meslek hayatıyla oynamak büyük aslına bakarsanız haketmedi mi bence fazlasıyla hakettiKesinlikle kara kuvvetlerine gönderin mailleri şikayet edin yabancı uyruklu olmasına gerek yok evliyken böyle şeyler yaptığını ispat edebilirseniz tepesine binerler, atılmasa bile meslekten mimlenir önü kapanır yükselemez iyi yerlere gelemez. Birinci aağızadan duymuş olduğum bir örnekte var adam mimli yükselemiyor, sürekli takip altında..Ahlaksız diye adı kalırr.
siz daha yeni evlisiniz cahilsnizi yalnız kalınca tartışırsınız ayrı kalarak pişmeniz gerek sizin o gidick sen kalıcaksın dedi bnde eşimin yanında olmak istiyorum dedim bunu söylediğim içinde bi dövmediği kaldı edepsiz saygısız diye bağırdı bana. onun sebebi bu ama bence sebep eşimin aldığı para ile borçlarını kapatıyor olması babasına elli milyarlık araba aldı borcunu ödedi düğünde çıkan tüm borçları ev geçimi konusunda da parasını aldıkları için yumurtlayan tavuğu kaçırmak istemediler babasıda memur yirmi sekiz yıllık maaşı iyi yani babasınında ama o kadar para gözlülerki birlikte gitsek kendi geçimiz için kendimiz için harcama yapıcaz ona bu kadar rahat para gelemicek bu yüzden kendi menfaati uğruna yani.Merak ettim o manyak k.pederin göndermeme gerekçesi ne??
tam olarak elimdeki delillerde şu şekilde şimdi bu üye olmuş bi siteye sonra burdan yabancı kadınlarla konuşmuş meraba meraba yabancı dilide iyi zaten türkçe değil konuşmalar. kadına daha iyi bi kalçan olsun istersen ben sana yardım ederim , yunan prensesi gibisiniz, sizinle iyi arkadaş olabiliriz benmle kontak kurun 05... diye numarasını yazıp yollamış whatsaapın var mı bu benm instagrm hesabım diye adresini yazıp yollamış. yanında kendi resmi kadının resmide var ben değilim diye inlkar edemez yani ıp adresinden de ıspatlanabilir bu durum. gece saatlerinde mesajlaşılmış hepde nedense. ya onu bende düşündüm ama kızlar cesaret edemedim meslek hayatıyla oynamak büyük aslına bakarsanız haketmedi mi bence fazlasıyla haketti
Aynen öyle canım Allah herseyi görüyor. Senun ahını aldı. Yuva yıkmak çok gunah ve bu yuvayi yikan da o. Ben erkek ailelerini de anlamıyorum. Ya evlatları mutlu olsun istemez mi bu insanlar. Ne geçiyor ellerine anlamıyorum. Bu nasıl bir adiliktir. Kac yaşında kadinla evli barklı adam. Muhtemelen işin bu noktaya geleceğini ön göremediği için aman ne olcak mesajdan diye gelişmiş bir durumdur yani erkek acizligi. Yazık yuva kolay kurulmuyor. Ama senin bir suçun yok canım merak etme ilahi adalet yerini bulur.ben sadece aşkım sevgilim hayatım canım cicim li hitaplarla birbirlerine nasıl olduklerını neler yaptıklarını sormuşlar mesajlarda bunu gördüm. sonra telefonu bıraktım daha el öpme adetini gerçekleştiriyoruz o zamanlar sesimi çıkarmadım misafirlikten gelince telefona tekrar baktım silinmiş whatsapp mesajı sadece onunki ama. kadında almanyada yaşıyor. sonra ben biraz soğuk davrandım noluyo dedi sen anlat neler olduğunu kim bu kadın siz nasıl konuşuyorsunuz böyle dedim bu hemen suratını yere eğdi ağlamaya başladı özür dilerim affet beni senden önce ona ilgi duymuştum üç dört aylık bişey zaten sadece konuştuk başka bişey yapmadık felan dio ama ben şok oldum beynim durdu resmen gidiyorum ben dedim ailesi başka yerdeydi o zaman. kapıları klitledi telefonları aldı elimden kimseyi aramayayım diye iki gün boyunca evde kaldık öylece . ablası geldi onada anlattı kendi durumu anne babasıda biliyor ama şimdi inkar ediyorlarmış ben iftira atıyormuşum o yaşta hiç tanımadığım görmediğim çoluk çocuk sahibi bi kadına nie iftira atayım ben allahınız aşkına eve daha sık gidip gelen başka akraba mı yoktu bu zihniyette olsam ama işte iyiki allah varda herşeyi görüyor ...
siz daha yeni evlisiniz cahilsnizi yalnız kalınca tartışırsınız ayrı kalarak pişmeniz gerek sizin o gidick sen kalıcaksın dedi bnde eşimin yanında olmak istiyorum dedim bunu söylediğim içinde bi dövmediği kaldı edepsiz saygısız diye bağırdı bana. onun sebebi bu ama bence sebep eşimin aldığı para ile borçlarını kapatıyor olması babasına elli milyarlık araba aldı borcunu ödedi düğünde çıkan tüm borçları ev geçimi konusunda da parasını aldıkları için yumurtlayan tavuğu kaçırmak istemediler babasıda memur yirmi sekiz yıllık maaşı iyi yani babasınında ama o kadar para gözlülerki birlikte gitsek kendi geçimiz için kendimiz için harcama yapıcaz ona bu kadar rahat para gelemicek bu yüzden kendi menfaati uğruna yani.
Esinizin babasindan ölüm tehditi almissiniz. Bunu da mutlaka avukatiniza soyleyin. Savciliga suc duyurusunda bulunun. Dava sonuclanana kadar size koruma versinler. Kadina siddet olaylarini okuyoruz hep. Dikkatli olun.Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Şu an karşılıklı olarak da dava açılmış durumda.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
evet benimle evliyken dava fln açılmmıştı görev yerine gider gitmez başlamış ben zaten bunları sonra fark ettim bunları görüncede dedim daha neyi beklicem gidip davayı açacağım diye.Senle evliykenmi oluyor bunlar?? Bence ver kara kuvvetlerine acıma, hiç öyle düşünme mesleğiyle oynuyorum diye gerekirse oynada farkındamısın bilmem ama adam senin resmen hayatınla oynamış sen ne mesleğinden bahsediyorsun.. Farkındaysan yıllarca bekledin, kendini sakladın belki bu 2 ay içinmi bu kadar hakaret içinmi ? keşke elimde olsa böyle herifler ekmek su bulamasa, açlık geberseler.boşandıktan sonra daha iyi anlıycan sana verdiği zararı sakın acıma o pisliğe.o acıdımı sana hayır. Zaten atılmaz işten ama önü kapanır, yükselemez, ayağını kaydırırlar. Kıytırık görevler verirler. Bence atılması gerek böyle pisliklerin.
evet benimle evliyken dava fln açılmmıştı görev yerine gider gitmez başlamış ben zaten bunları sonra fark ettim bunları görüncede dedim daha neyi beklicem gidip davayı açacağım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?