bende boşanıyorum :(((

Tuuu onun sifatina, adamim dige de dolasiyor oyle mi. gozunu toprak doyursun toprak kenndinden 10 yas buyuk ustelik kuzeni nasil midesi aliyor anlayabilmis degilim.
Sakin korkma her turlu delili sun mahkemeye
Hatta k.pdderin tehdidini de soyle
Ay cok sinirlendim cuku kopsun pisin

Gücü yokmuşmuş sakın inanma, yoksada bulsun buluştursun ödesin. Kredimi çeker, babasımı verir, kendini mi satar yoksa organını mı o düşünsün. Sakın vazgeçme acıma...Şe...sizzzzze çok sinirlendim pislik herif sürüm sürüm sürünsün ..

Hiç de abartmıyorsun. Hem de hiç. Eşinle gitmek senin en doğal hakkın hatta olmasi gereken de bu bence. Seni bağlayan bir sebep yokken neden ayrı kalacakmissiniz. O babanin aklından neler geçiyor da gondermiyor anlayabilmis değilim. Hatta eşinin seni götürmeyi istemesi gerek. Bu nasıl baba ya hadi anne olsa kıskandı falan filan alışkıniz da bu çok daha saçma. Akrabasiyla olan ilişki ne boyuttaymis yani mesaj içerikleri ve esinin anlattıkları ne? Ben de yeni evliyim üç ay oldu. Seninle de aynı yastayim. Belki de bu yüzden bu kadar üzüldüm. Canım srn kalbini ferah tut. Adalet yerini bulacaktır elbet.

Bir tanede değil bir sürü kadın var twitter da snapchatta mailinde badoo da telefon rehberine kadar ulaştım gezip tozduğu yerler vs herşeyi topladım avukatıyla olan yazışmalarını bile okuyabildim şifre değiştirmemiş. kim bilir görmediğim neler yaptı daha. bu amcasının kızı iki defa evlilik yapmış iki çocuğu var bekarkende eşimin halasının oğlu ile nişanlıymış başımdan kaynar kaynar kazanla döküldü ve eşim göreve gideceği akşam kadın çıkıp evimize geldi ailesi durumu bildiği halde eve aldılar gayet normal hiç birşey olmammış gibi davrandılar bende ağlayarak odama girdim ve bunun benm için gerçekten fazla olduğunu evden göndermelerini söyledim onlarda yapamayız fln dediler gidip ben kovdum kadını evden o kadar zor şeyler yaşadım ki hele bana el kaldırmasını affedemiyorum... :'(

çok geçmiş olsun kardeşim ya. ALLAH yar ve yardımcın olsun.Bundan sonra işallah çok sıkıntı vermezlerde kurtulursun. Kendine iyi bak.Sen değerlisin. Ve yaşadıklarını düşünüp üzülme.Sınav dünyasında yaşıyoruz.

Kesinlikle kara kuvvetlerine gönderin mailleri şikayet edin yabancı uyruklu olmasına gerek yok evliyken böyle şeyler yaptığını ispat edebilirseniz tepesine binerler, atılmasa bile meslekten mimlenir önü kapanır yükselemez iyi yerlere gelemez. Birinci aağızadan duymuş olduğum bir örnekte var adam mimli yükselemiyor, sürekli takip altında..Ahlaksız diye adı kalırr.

ben sadece aşkım sevgilim hayatım canım cicim li hitaplarla birbirlerine nasıl olduklerını neler yaptıklarını sormuşlar mesajlarda bunu gördüm. sonra telefonu bıraktım daha el öpme adetini gerçekleştiriyoruz o zamanlar sesimi çıkarmadım misafirlikten gelince telefona tekrar baktım silinmiş whatsapp mesajı sadece onunki ama. kadında almanyada yaşıyor. sonra ben biraz soğuk davrandım noluyo dedi sen anlat neler olduğunu kim bu kadın siz nasıl konuşuyorsunuz böyle dedim bu hemen suratını yere eğdi ağlamaya başladı özür dilerim affet beni senden önce ona ilgi duymuştum üç dört aylık bişey zaten sadece konuştuk başka bişey yapmadık felan dio ama ben şok oldum beynim durdu resmen gidiyorum ben dedim ailesi başka yerdeydi o zaman. kapıları klitledi telefonları aldı elimden kimseyi aramayayım diye iki gün boyunca evde kaldık öylece . ablası geldi onada anlattı kendi durumu anne babasıda biliyor ama şimdi inkar ediyorlarmış ben iftira atıyormuşum o yaşta hiç tanımadığım görmediğim çoluk çocuk sahibi bi kadına nie iftira atayım ben allahınız aşkına eve daha sık gidip gelen başka akraba mı yoktu bu zihniyette olsam ama işte iyiki allah varda herşeyi görüyor ...

Merak ettim o manyak k.pederin göndermeme gerekçesi ne??

tam olarak elimdeki delillerde şu şekilde şimdi bu üye olmuş bi siteye sonra burdan yabancı kadınlarla konuşmuş meraba meraba yabancı dilide iyi zaten türkçe değil konuşmalar. kadına daha iyi bi kalçan olsun istersen ben sana yardım ederim , yunan prensesi gibisiniz, sizinle iyi arkadaş olabiliriz benmle kontak kurun 05... diye numarasını yazıp yollamış whatsaapın var mı bu benm instagrm hesabım diye adresini yazıp yollamış. yanında kendi resmi kadının resmide var ben değilim diye inlkar edemez yani ıp adresinden de ıspatlanabilir bu durum. gece saatlerinde mesajlaşılmış hepde nedense. ya onu bende düşündüm ama kızlar cesaret edemedim meslek hayatıyla oynamak büyük aslına bakarsanız haketmedi mi bence fazlasıyla haketti

Merak ettim o manyak k.pederin göndermeme gerekçesi ne??
siz daha yeni evlisiniz cahilsnizi yalnız kalınca tartışırsınız ayrı kalarak pişmeniz gerek sizin o gidick sen kalıcaksın dedi bnde eşimin yanında olmak istiyorum dedim bunu söylediğim içinde bi dövmediği kaldı edepsiz saygısız diye bağırdı bana. onun sebebi bu ama bence sebep eşimin aldığı para ile borçlarını kapatıyor olması babasına elli milyarlık araba aldı borcunu ödedi düğünde çıkan tüm borçları ev geçimi konusunda da parasını aldıkları için yumurtlayan tavuğu kaçırmak istemediler babasıda memur yirmi sekiz yıllık maaşı iyi yani babasınında ama o kadar para gözlülerki birlikte gitsek kendi geçimiz için kendimiz için harcama yapıcaz ona bu kadar rahat para gelemicek bu yüzden kendi menfaati uğruna yani.

Senle evliykenmi oluyor bunlar?? Bence ver kara kuvvetlerine acıma, hiç öyle düşünme mesleğiyle oynuyorum diye gerekirse oynada farkındamısın bilmem ama adam senin resmen hayatınla oynamış sen ne mesleğinden bahsediyorsun.. Farkındaysan yıllarca bekledin, kendini sakladın belki bu 2 ay içinmi bu kadar hakaret içinmi ? keşke elimde olsa böyle herifler ekmek su bulamasa, açlık geberseler.boşandıktan sonra daha iyi anlıycan sana verdiği zararı sakın acıma o pisliğe.o acıdımı sana hayır. Zaten atılmaz işten ama önü kapanır, yükselemez, ayağını kaydırırlar. Kıytırık görevler verirler. Bence atılması gerek böyle pisliklerin.

Son düzenleme:
ne rezil bir aileymiş ya.!!!
hani eşin bir tarafa, ailesinin de çanak tutması böyle bir pisliğe!!

Allah kurtarmış, keşke evlenmeden önce rastlasaymışsınız bu pisliklerine.
uğraşmak zorunda kalmazdınız dava vs. ile.

nasıl severek evlendiniz, işte insanın gözü kör oluyor

pişkinlere bak sen
aferin akıllı davranmışsın
duygusallığa verip mücadele etmemezlik etmemişsin
Allah yardımcın olsun..

Aynen öyle canım Allah herseyi görüyor. Senun ahını aldı. Yuva yıkmak çok gunah ve bu yuvayi yikan da o. Ben erkek ailelerini de anlamıyorum. Ya evlatları mutlu olsun istemez mi bu insanlar. Ne geçiyor ellerine anlamıyorum. Bu nasıl bir adiliktir. Kac yaşında kadinla evli barklı adam. Muhtemelen işin bu noktaya geleceğini ön göremediği için aman ne olcak mesajdan diye gelişmiş bir durumdur yani erkek acizligi. Yazık yuva kolay kurulmuyor. Ama senin bir suçun yok canım merak etme ilahi adalet yerini bulur.

Bilakis aranıza soğukluk girmesin diye göndermesi gerek. Benim eşim doğu görevinin bitmesine 2o gün kala düğün yaptık düğünden sonra 20 günlüğüne ilişik kesmek için görev yerine döndü o da dağın başı. Kayınvalidem beni oraya bile o 20 gün için gönderecekti soğukluk girmesin diye ben gitmedim tehlikeli olur diye. Kpeder de şerefsizin tekiymiş.Babaya bak oğlunu al olmuş...

Esinizin babasindan ölüm tehditi almissiniz. Bunu da mutlaka avukatiniza soyleyin. Savciliga suc duyurusunda bulunun. Dava sonuclanana kadar size koruma versinler. Kadina siddet olaylarini okuyoruz hep. Dikkatli olun.

evet benimle evliyken dava fln açılmmıştı görev yerine gider gitmez başlamış ben zaten bunları sonra fark ettim bunları görüncede dedim daha neyi beklicem gidip davayı açacağım diye.

evet benimle evliyken dava fln açılmmıştı görev yerine gider gitmez başlamış ben zaten bunları sonra fark ettim bunları görüncede dedim daha neyi beklicem gidip davayı açacağım diye.

Kesinlikle bildir istersen araştırayım kara kuvvetlerinde nereye yapılır bu bildirim.Git bildir mimlesinler pisliği. Duyduğğum bir rütbeli sırf bu yüzden telefon bile kullanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…