bende boşanıyorum :(((

SOK OLDUM NE BU YA 2 AYDA NASIL DEGİŞMİŞ HERŞEY AMAN TANRIM NASIL İNSANLAR VAR YA

Elbette bu şekilde olsun istemezdim insan bir ömrü beraber yaşamayı planlayarak evleniyor. İlk fark ettiğimde de önce tepki verdim sonra konuştum ama işe yaramadı yani imsandır hata yapar ama huy başka birşey dediğiniz gibi.

Davayı yaşadığınız şehirde açmamanızı öneririm örneğin istanbulda yaşıyorsanız davayı ankarada açın.
Yaşadığım şehirde açtım artık davayı o başka bir şehirde. merak ettim ama nedenini?

Ailecek gittiğimiz tatil beldesinde adamın biri içip içip bize küfredip askıntılık yapmıştı, babam ve eşim adam hakkında şikayette bulundu ama adamın o bölgedeki hakim ve savcılarla arası oldukça iyiymiş, orada tanıdık bir savcı davayı başka bir şehirdeki adliyeye taşımamızı söyledi ve gerçekten etkisi de oldu yani demek istediğim eşinizin yakınlarının olduğu bir şehirde açmayın davayı

ya arkadaşım bu adamlar madem böyleler neden bizim günahımıza giriyorlar yaaa..madem adam olmayacaklar, evlilik bu adamların neyineee...seni de eşin arayıp bittiğini söylemiş..ya benim ki hiç bişey demeden terketti yaa...nasıl bir ailesi varmış hayretler içinde okudum yaa..çok sinirlendim..bu erkek aileleri neden çocuklarının yuvalarını yıkmak isterler aklım almıyor..bizim tek yapmamız gereken güçlü olmak canım..seninde benimde çocuğum yok..buna şükredelim..ben yaşım 30 oldu çocuk yaparım derken 5-6 ayda kapıya koydular beni..ağır şeyler yaşadık..ama allah sevdiği kulu sınarmış..ben öyle düşünüyorum ve dualara sığındım...senden ricam vakıa suresini günde 3 defa,,bir defada fetih suresini okuman..abdest alıp.....çok iyi gelecek..ve pişmanlık duası var..sadece pazar günleri sabah ezanından sonra okunuyor...bin defa ya latif ismini oku..yüz defada salavatı fatihi oku canım...canını yakan kişi büyük pişmanlıkla gelir özür dilermiş...bu dua konularında yardımlaşabiliriz..

Değil mi işte insan kalıyor donup bu manzara karşısında birde anlamlandıramadığım nokta suçumuz yokken vöyle birde kabahatli olsak ellerinden hiç kurtulamazmışız demek rabbim versin bunlara müstehaklarını.

Çok geçmiş olsun . Sizin adınıza üzüldüm keşke adam olsaydı eşiniz. .
Meslek tabi önemli değil ama subay olmak kolay mı harp okulu vs. Bunlar sıradan insanlar değil standart üstü gayet zeki insanlar bi de yani......
Ya bu arada bu akraba olayları aldı başını gidiyor bu ne böyle amca kızıyla gönül ilişkisi olan , amcasına kur yapan, yeğen konusu dahi vardı. .
Allah sonumuz u Hayır etsin .....
Ne Insanlar a kaldık. .
Madem amca kızına asık sin git onunla evlen be adam..

Davayi kazanacaginiza emin olabilirsin. Hic bir sekilde heri adim atma. Fiziki siddet vesaire hepsini belirt tehtitlerinde korkma senin alnin acik ailende arkandaysa kimse tutamaz. Boyle insanlari Allah bildigi gibi eylesin korkulur iyi ki erken fark etmissin bu durumlari. Boyle karaktersize uzulmene bile degmez. Yol yakinken en iyisini yapiyorsun.

Yeğenin amcaya kur yaptığı hangi konuymuş ya yok artık

Ne yazıkki iştw durum böyle bilmiyorum ki kendi suçluluklarını bile görmeyen insanlar bir şekilde hep üste çıkıyorlar inş mahkemede anlarlar bana bize neler yaptıklarını hakikatleri görebilirler. Kimsenin canını yakmazlar artık inş..

Allaha şükür ailem arkamda. Amiiinnn amiinn şükürki erken fark edebildim. Valla gayet iyi görünüyorlar günlerini gün ediyorlar vicdani olarak hiçbir duygu emaresi yok nasıl insanlar bunlar bilmiyorum.

bizim hukuk muhakemeleri kanunumuzda hangi davanın hangi mahkemelerde açılabileceği belirlenmiştir, istediğiniz her yerde her davayı açamazsınız. Boşanma veya ayrılık davalarında yetkili mahkeme, eşlerden birinin yerleşim yeri veya eşlerin davadan evvel son defa altı aydan beri birlikte oturdukları yer mahkemesidir.

son durum ne oldu papatyacim?
avukatla konuştum bize bir defa cvp verdikten sonra birdaha kendikerinden haber alınamamış. tenezzül edip cevap vermedi sanırım. bu ayın sonunda ilk duruşma şubatın kaçında olacaksa belli olucakmış canımm..
mahkemeyi kazanmak derken neyi kastediyorsun? Gayet güzel boşanırsın ama kazanmak dediğine göre maddi taleplerin var.
Bana kendi şahsi eşyalarım dahil hiçbirşeyimi vermediler. ve de hem suçlu hem güçlü bi şekilde anlaşmalı boşanıp tek celsede bitirelim bişey talep etme dediler. ben kendi eşyalarım ve maddi manevi tazmnt davası ile nafaka talebinde bulundum.

canım iyiki çocucgun yok. dua et allah yolunu açık etsin kurtul..

Bu adam seni aptal yerine koymuş birde adamın özgüveni tam sakın onunla buluşmaya gitme çok tehlikeli ve piskopat birine benziyor kadına kesinlikle saygısı yok, karektersiz avukata delilleri o onunla uğraşsın sende kendine yeni hayat kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…