- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi papatyadanhayaller
-
Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Şu an karşılıklı olarak da dava açılmış durumda.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Elbette bu şekilde olsun istemezdim insan bir ömrü beraber yaşamayı planlayarak evleniyor. İlk fark ettiğimde de önce tepki verdim sonra konuştum ama işe yaramadı yani imsandır hata yapar ama huy başka birşey dediğiniz gibi.mailleri yazdırıp dava dilekçesine ekle. Maddi manevi tazminat davası aç. Çatır çatır da nafakanı al. Gurur yapma. Çünkü yaptıklarının bir bedeli olmak zorunda. Dinenve hukuken sana nafaka da vermek zorunda zaten. Sen bir insana hayatını adadın. O ise buruşturup atmış. Bir kere olsa hata dersin...BU adeta yaşam şekli haline getirmiş.
Yaşadığım şehirde açtım artık davayı o başka bir şehirde. merak ettim ama nedenini?Davayı yaşadığınız şehirde açmamanızı öneririm örneğin istanbulda yaşıyorsanız davayı ankarada açın.
Ailecek gittiğimiz tatil beldesinde adamın biri içip içip bize küfredip askıntılık yapmıştı, babam ve eşim adam hakkında şikayette bulundu ama adamın o bölgedeki hakim ve savcılarla arası oldukça iyiymiş, orada tanıdık bir savcı davayı başka bir şehirdeki adliyeye taşımamızı söyledi ve gerçekten etkisi de oldu yani demek istediğim eşinizin yakınlarının olduğu bir şehirde açmayın davayıElbette bu şekilde olsun istemezdim insan bir ömrü beraber yaşamayı planlayarak evleniyor. İlk fark ettiğimde de önce tepki verdim sonra konuştum ama işe yaramadı yani imsandır hata yapar ama huy başka birşey dediğiniz gibi.
Yaşadığım şehirde açtım artık davayı o başka bir şehirde. merak ettim ama nedenini?
ya arkadaşım bu adamlar madem böyleler neden bizim günahımıza giriyorlar yaaa..madem adam olmayacaklar, evlilik bu adamların neyineee...seni de eşin arayıp bittiğini söylemiş..ya benim ki hiç bişey demeden terketti yaa...nasıl bir ailesi varmış hayretler içinde okudum yaa..çok sinirlendim..bu erkek aileleri neden çocuklarının yuvalarını yıkmak isterler aklım almıyor..bizim tek yapmamız gereken güçlü olmak canım..seninde benimde çocuğum yok..buna şükredelim..ben yaşım 30 oldu çocuk yaparım derken 5-6 ayda kapıya koydular beni..ağır şeyler yaşadık..ama allah sevdiği kulu sınarmış..ben öyle düşünüyorum ve dualara sığındım...senden ricam vakıa suresini günde 3 defa,,bir defada fetih suresini okuman..abdest alıp.....çok iyi gelecek..ve pişmanlık duası var..sadece pazar günleri sabah ezanından sonra okunuyor...bin defa ya latif ismini oku..yüz defada salavatı fatihi oku canım...canını yakan kişi büyük pişmanlıkla gelir özür dilermiş...bu dua konularında yardımlaşabiliriz..Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Değil mi işte insan kalıyor donup bu manzara karşısında birde anlamlandıramadığım nokta suçumuz yokken vöyle birde kabahatli olsak ellerinden hiç kurtulamazmışız demek rabbim versin bunlara müstehaklarını.ya arkadaşım bu adamlar madem böyleler neden bizim günahımıza giriyorlar yaaa..madem adam olmayacaklar, evlilik bu adamların neyineee...seni de eşin arayıp bittiğini söylemiş..ya benim ki hiç bişey demeden terketti yaa...nasıl bir ailesi varmış hayretler içinde okudum yaa..çok sinirlendim..bu erkek aileleri neden çocuklarının yuvalarını yıkmak isterler aklım almıyor..bizim tek yapmamız gereken güçlü olmak canım..seninde benimde çocuğum yok..buna şükredelim..ben yaşım 30 oldu çocuk yaparım derken 5-6 ayda kapıya koydular beni..ağır şeyler yaşadık..ama allah sevdiği kulu sınarmış..ben öyle düşünüyorum ve dualara sığındım...senden ricam vakıa suresini günde 3 defa,,bir defada fetih suresini okuman..abdest alıp.....çok iyi gelecek..ve pişmanlık duası var..sadece pazar günleri sabah ezanından sonra okunuyor...bin defa ya latif ismini oku..yüz defada salavatı fatihi oku canım...canını yakan kişi büyük pişmanlıkla gelir özür dilermiş...bu dua konularında yardımlaşabiliriz..
Yeğenin amcaya kur yaptığı hangi konuymuş yaÇok geçmiş olsun . Sizin adınıza üzüldüm keşke adam olsaydı eşiniz. .
Meslek tabi önemli değil ama subay olmak kolay mı harp okulu vs. Bunlar sıradan insanlar değil standart üstü gayet zeki insanlar bi de yani......
Ya bu arada bu akraba olayları aldı başını gidiyor bu ne böyle amca kızıyla gönül ilişkisi olan , amcasına kur yapan, yeğen konusu dahi vardı. .
Allah sonumuz u Hayır etsin .....
Ne Insanlar a kaldık. .
Madem amca kızına asık sin git onunla evlen be adam..
Ne yazıkki iştw durum böyle bilmiyorum ki kendi suçluluklarını bile görmeyen insanlar bir şekilde hep üste çıkıyorlar inş mahkemede anlarlar bana bize neler yaptıklarını hakikatleri görebilirler. Kimsenin canını yakmazlar artık inş..Çok geçmiş olsun . Sizin adınıza üzüldüm keşke adam olsaydı eşiniz. .
Meslek tabi önemli değil ama subay olmak kolay mı harp okulu vs. Bunlar sıradan insanlar değil standart üstü gayet zeki insanlar bi de yani......
Ya bu arada bu akraba olayları aldı başını gidiyor bu ne böyle amca kızıyla gönül ilişkisi olan , amcasına kur yapan, yeğen konusu dahi vardı. .
Allah sonumuz u Hayır etsin .....
Ne Insanlar a kaldık. .
Madem amca kızına asık sin git onunla evlen be adam..
Allaha şükür ailem arkamda. Amiiinnn amiinn şükürki erken fark edebildim. Valla gayet iyi görünüyorlar günlerini gün ediyorlar vicdani olarak hiçbir duygu emaresi yok nasıl insanlar bunlar bilmiyorum.Davayi kazanacaginiza emin olabilirsin. Hic bir sekilde heri adim atma. Fiziki siddet vesaire hepsini belirt tehtitlerinde korkma senin alnin acik ailende arkandaysa kimse tutamaz. Boyle insanlari Allah bildigi gibi eylesin korkulur iyi ki erken fark etmissin bu durumlari. Boyle karaktersize uzulmene bile degmez. Yol yakinken en iyisini yapiyorsun.
Ailecek gittiğimiz tatil beldesinde adamın biri içip içip bize küfredip askıntılık yapmıştı, babam ve eşim adam hakkında şikayette bulundu ama adamın o bölgedeki hakim ve savcılarla arası oldukça iyiymiş, orada tanıdık bir savcı davayı başka bir şehirdeki adliyeye taşımamızı söyledi ve gerçekten etkisi de oldu yani demek istediğim eşinizin yakınlarının olduğu bir şehirde açmayın davayı
avukatla konuştum bize bir defa cvp verdikten sonra birdaha kendikerinden haber alınamamış. tenezzül edip cevap vermedi sanırım. bu ayın sonunda ilk duruşma şubatın kaçında olacaksa belli olucakmış canımm..son durum ne oldu papatyacim?
Bana kendi şahsi eşyalarım dahil hiçbirşeyimi vermediler. ve de hem suçlu hem güçlü bi şekilde anlaşmalı boşanıp tek celsede bitirelim bişey talep etme dediler. ben kendi eşyalarım ve maddi manevi tazmnt davası ile nafaka talebinde bulundum.mahkemeyi kazanmak derken neyi kastediyorsun? Gayet güzel boşanırsın ama kazanmak dediğine göre maddi taleplerin var.
Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Aminn inşallah... Asla kabul etmiyor suçunu ve kişisel eşyalarım dahil hiç bir eşyalarımıda vemediler. Birde ilk ben dava açtım diye demişler ki biz barışmayı düşünüyorduk. Ama kaç aydır hiç bir aım atılmadı suçlu olsam haklılar dyeceğim ama kabahatli ben oldum sabretmemişim başlarda olurmuş böyle şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?