bende boşanıyorum :(((

Bunda parada vardır. Onun vicdanını sızlatacak olan sensin arkadaşım. Acıma donuna kadar al da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
ilk davayı açtığım sırada istemiyorum onun hiç birşeyini diye gurur yapmıştım ama sonra bana yaşattıkları gözümün önüne geldi haksızlığa boyun eğmemem gerektiğini ve medeni kanun çerçevesinde hakkımı almam gerektiğini düşündüm birde bilmem inanır mısınız bazılarının canı sadece bu şekilde yanıyor kızlar... merhamet vicdan dökülen gözyaşları kırılıp dökülen umutlar hayaller hiç umrunda olmuyor kimsenin... o yüzden de maddi manevi tazminatta açtım ama ağlıyor benim maddi gücüm yok diye.

sana tekrar dönüp af dilicek bunu biliyosun dimi.
hele mahkemeyi senin kazanıcagını düşünürse. bu ihtimal dahada yüksek.
sakın kanma. aglayıp zırlasada kanma. onlar timsah gözyaşları...

Yaşlar kac?

sanırım eşim subay yazmışsınız. eğer yabancı uyruklu kadınlarla filan konuştuğunu filan ispatlayabilirsseniz ya da yüz kızartıcı şeyler yaptığını ordudan bile atılabilir diye biliyorum. geçmiş olsun bu arada.

bir yıl kadar bir sürede tanıdığımı sanmışım ama inanın bana o kadar farklıydı ki kendisi de aileside evlendikten sonra sudan çıkmış balığa döndüm ben. ufak tefek sıkıntılar oldu aramızda ama olur böyle şeyler evlilik stresi vs gibi düşünmüşüm ben hep bir kerede inceldiği yerden kopsun diye düşünseydim daha o zamanlarda biterdi. İtiraf etmeliyimki ben çok sevdim gerçekten gözüm hiçbir şeyi görmedi. ve bedelini ağır ödüyorum bunun.

Canim öncelikle cok gecmis olsun sükret ki arada ezilecek bir evladin yok o adamdan bu tarz insanlarla ömur gecmez sakin kendini yipratip üzülme zaman senin yaralarini saracak Allahin izniyle.Bende buna benzer nedenlerden bosanmistim üstelik daha adim atmayi yeni ögrenmis kizimla.İnsaallah senin de ailen benim ailem gibi arkanda duracak güctedir akillik edip kanit toplaman guzel varsa komsularindan birinide sahit yaz.Emin ol ne yaparsa yapsin hakliysan adalet yerini bulur.Benim hic ummadigim bir komsum lehime sahitlik edip davayi kazanmami sagladi ki karsi tarafin o kadar yalanci sahitlerine ragmen bir bosanma davasina iki avukatla gelmisti iste bu kadar da asagilik olurlar.Sen gonlunu ferah tut bence cok ta kendini bu sürecte yipratma ben o kadar tazminat kazandim alamadim hicbisey umrumda da degil benden uzak olsun simdi hayatimi kurdum sil bastan yasiyorum sende böyle olucaksin umudunu kaybetme ALLAH YAR VE YARDİMCİN OLSUN

sana tekrar dönüp af dilicek bunu biliyosun dimi.
hele mahkemeyi senin kazanıcagını düşünürse. bu ihtimal dahada yüksek.
sakın kanma. aglayıp zırlasada kanma. onlar timsah gözyaşları...

Yaşlar kac?
ya o o kadar gururlu pozları verdiki ne olursa olsun ihtimal bile vermiyorum biliyor musun dönüp af dilemesini...
ama ister misin diye sorsanız evet dönüp af dilesin ama karşısında artık eskisi gibi olmadığımı görsün onu asla affetmeyi düşünmüyorum. hiç bir şekilde de iletişim kurmuyoruz zaten.

bende 7 aylık evliyim üstelik hamileyim görsem böyle bişeyini asla kabul etmezdim
başı sonu yok bu işin canım en iyisini yapıyorsun ne demek amca kızı ile duygusal ilişki

böyle devam et... affedersen cünkü kaseti başa sarmış olucaksın.
aileside ayrı bi olay zaten.

Vay be resmen hayallerini yıkmış pislik delil toplamak çok akıllıca bi hareket umarım yaptıklarını çeker

Eşin ne kadar adiymiş sana yazık olmuş erken fark etmen hayrına olmuş,

iyi ki çoluk çocuğa karışınca fark etmedin bunu

Bu nasıl bir caniliktir. O adam senin duygularının katili. Mademki başkası vardı ne demeye tekrar gelip seni ikna edip evlendi. Bu işte bi bit Yeniği var. Keşke ama keske aileler bu kadar dahil olmasa ama sizinkinde yapabileceğiniz birsey yokmuş. Allah hakkında hayırlısını verir inşallah. O kadar sinirlendim ki gerçekten.

Şahidim var anne babam kardeşim kız arkadaşım ve bir komşumuz.
Ailemden allah razı olsun ilk günden beri hep arkadamda durup sahiplendiler. Benim vicdanım rahat ona karşı da ailesine karşıda sorumluluklarımı fazlasıyla yerine getirdim iki ayda zere şüphem yok. Am DEĞER VERİP ÇOK SEVDİĞİN İNSANLAR YARALIYOR EN ÇOK SENİ bunu öğrendim. Kpss kursuna kaydoldum bir şekilde tutunup devam etmem lazım okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve inşallah atanabilirm. Allah seninde yardımcın olsun inşallah bir daha ağlatmasın kızına sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum.

bende hem sinirleniyorum hem üzülüyorum birde görevi bitti bu hafta geliyor ankaraya.. içim o kadar kötü oluyor ki .. baskıcı bir aile yapısı var eşimle birlikte görev yerine gitmeme babası karışarak izin vermedi asla göndermem tek başına gidip geleceksin dedi adam. eşimde seni sevsem bile senin için babamı ezip geçemem burda kalıcaksın onlarla dedi ya ben mi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız? yeni evliyim gitme imkanım var ama gönderilmiyorum. ve eşim arkasını dönüp sadakatsizlik yapıyor içim almadı.... kabullenemedim kendimi zorlasamda olmadı...

evde görümce var kayın var kayınvalide kayınpeder var büyük görümcenin evi hemen karşımızda ve evden hiç çıkmıyorlardı zaten... ben sadece bir iki aylığına diye konuştuğumuz için aynı evde yaşamayı kabul ettim ama sözlerinde durmadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…