bende boşanıyorum :(((

oncelıkle gecmış olsun.umarım davada avukatınız vardır...bu kaydettıklerınızın hepsı delıl nıtelıgındedır....size tazmınatda kazandırır.umarım tazmınat ıstedınız ????

Bu nasıl
Bu nasıl baba? Amacı ne bu adamın? Ya onu ne ilgilendirir ki gerçekten anlam veremedim. Ne demek ben getir demeden getirmez. Yoksa eşine akıl da veriyor olabilir mi nasıl davranması gerektiği konusunda. Eşinin yaptıkları karşısında yüzlerinin yerden kalmaması gerekirdi. Bu ne piskinlik. Ben gerçekten çok şaşkın ve cok uzgunum. Ne hayallere başlıyor insan yola. İyiki arada heba olacqk çocuğun yok canım o zaman canın daha çok yanardi. Hepsi onların ayıbı ne büyük günah bu yaptıkları.

Allah kurtarsın bir an önce

sakin korkma ve bu kadar avantajli konumdayken onlara koz verme.. ihanet, siddet, tehdit, bunlari ispatla, periaan eder zaten mahkeme onlari.. maddi manevi tazminat talep et mutlaka, tum takilar senin kanunen.. ben bosanali yaklasik 3ay oldu, zamaninda bosanmaktan deli gibi korkan ben, sana sunu soyleyeyim; kotu/mutsuz/huzursuz bi evlilikten yeğdir bosanmis olmak
Allah yardimcin olsun..

ne istediğini bilmeyen biriymiş
bir 15 yas büyük amca kızı
öte yandan sen
öbür yandan yabancı kaltaklar

Dünya ne hale gelmis, insanligin sonu nereye gidiyor böyle. Bi de seytana laf atiyorlar, bence seytan emekli olmuş.

Ya bunlari cocugunuz oldugunda ogrenseydiniz? O zaman isiniz çok daha zor olurdu. Allah'a şükürler olsun hemen gormussunuz.
Ama bunlari sakin onun yanina kâr birakmayin. Maddi manevi tazminat alin..

en büyük adım atılmış sen bundan sonra dik dur ve Allah a dua et seni bu dertten biran önce kurtarsın diye ve mutlu bir hayat için...

ama kabahatli ben oldum sabretmemişim başlarda olurmuş böyle şeyler..
Evet baslarda olucak olan bisry var iki insan bi evin icine giriyo birlikte yasamaya alismaya calisiliyo bu donemde birbirine alissin diye alttan almak lazim tartismalar kavgalar olur. Ama k.v anlamadim ben ardi arkasi kesilmeyen ve eminim asla da kesilmeyecek olan ihanetlere mi sabredicekmissin sen ?
o yüzden de maddi manevi tazminatta açtım ama ağlıyor benim maddi gücüm yok diye.
Hic umrunda olmasin kuzum. Bulsun nerden bulcaksa. Babasi diyomus ya ben demezsem seni buraya getiremez diye, babasu ödesin o zaman senin tazminatini da. Asil kendisi edepsiz kepaze rezil rusva herif..

ya ben mi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız?
ya onu bende düşündüm ama kızlar cesaret edemedim meslek hayatıyla oynamak büyük aslına bakarsanız haketmedi mi bence fazlasıyla haketti

Hayir abartmiyosun. Onun mustehaki buymus. Onun isiyle de alakali gerekli bildirileri yap birak sürünsünler soysuzlar.. Hatta sadece esine degil komple aileye de acsaydin bi dava sonucta tehdit almissin..

seninle evlnerek ağzıma s...çmışım dedi bana telefonda (
Ay ne tesaduf benim de agzima micmissin deseydin.. Salak ya.. Afedersin kuzum ama cok sinirlendim bastan sona okudum da yazdiklarini yorumlarini. Rabbimin izniyle bu pisliklerden kurtulunca bak gor senin icin tertemiz bi hayat basliycak merak etme.. Ailen de arkandaymis merak etme icini ferah tut sen o lanet sulale bu senin actigin davayi ve hatta fazlasini coktan hak etti..

Dini konulara girip eleştiri yapmak istemiyorum ama diyorsunya ne büyük günah diye bir insan boşandığında arşı ala titrer derler boşanmak allahın en sevmediği helaldir. ama eşimin babası dediki bana ben sana geliyorsan gel dedim gelmezsende artık bana kimse ne dünyada ne ahirette hesap soramaz benden günah gitti dedi.tabikide veriyor durur mu kadın söz dinlemiyorsa çakacaksız ağzına iki tane diyerek eşimi üstüme yürüten oydu zaten. şükür eğer bebek olsaydı kendimi geç bebeğe yazık olacaktı. Allahıma şükürler olsun bebek yoktu. Birde o kadar dindar gibi görünen insanlar ki size anlatamam dışları içleri bambaşkaymış.
Düğünde bana hiç takı takılmadı tüm takıları anne babası aldı bana sadece mehir olarak çarşıda üç bilezik ile yüzük lmışlardı onlar var başka bişey yok. Şideti darp raporum ve şhidim olmadığı için ıspat edemiyorum ama yinede anlattım avukata.
Birde kızlar ben mahkemeye katılmak istiyorum bazıları gitmiyorlarmış ama gidip bana söz düştüğünde hakime derdimi anlatmayı isterim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? yani adalete de hakka da inanıp güveniyorum hakimler kimin ne olduğunu anlarlar değil mi?

cnm kazanırsın hemde tazminat alırsın. ayrı ev açmadığını bu amca kızı aşkını şiddeti yaz dilekçene tanık bul al tazminat nafaka başka kızlara yapmasın. duygusal olarakda önüne bak bundan sonra. yaşadığımız müddetçe hiçbirşey için geç değil unutma

allah yardımcın olsun inş yolun açık olsun.onlara dicek laf bulamıyorum.bundan sonra mutlu olursun inş.tazminat davasınıda aç en azından giden altınlarını hakkını alırsın.maddi manevi umarım en kısa zamanda huzura kavuşursun.üzlme böyle insan için başından anlamışsın en azından ve bebeğin yok.atlatırsın inş

Her sekilde kazancli taraf olacaksin. Kocan olacak ahlaksiz bosuna cirpiniyor.

hakimler genelde insan sarrafi, mutlaka git, sakin sert ve agresif davranma, hakliysan durusundan bile anliyolar..

o telefonda bana o kadar şey saydığında bile sadece dinledim tamam yolun açık olsun dedim mahkemede de aynı halimi muhafaza edeceğim evvel Allah, yüzüne dahi bakmicam onun, intikam almak değil ama ödeşmek mi desem, hak ettiğini bulsun, yaşattığını yaşasın ben na'ptım dediğinde cevap olarak bana yaptıkları gelsin onunda ailesininde aklına.
İnşl aklı başına gelirde başkalarına yapmaya cesaret edemez bu pislikleri allah ıslah etsin yola getirsin.

Bu adam seninle sanki adı evlilik olsun diye evlenmiş ..
İyi yapıyorsun maddi manevi al tazminatı hak etmiş ..
Allah yardımcın olsun .
Evet ailesi bizim ailemize uygun bu kız oğlum biz naparsak yapalım kabul eder seni seviyor nasılsa demişler sanki o da kabul etmiş gibi. öyle olmasa sevse insan ayrı durabilir mi ben burda kan kusuyorum. Hakkım ynmesine rağman bu nasıl vicdan bu nasıl bi ego anlamadım. Kendisi yabancı dil sınavlarına hazırlanıyordu giriyordu beni kpss kursuna göndermiyordu sen çalışıp napıcaksın diye evde oturup çocuk bakıcaktım ona göre kendide kariyer yapıcak yurt ışı görevine gidicek beni yine ailesinin yanına hizmetçi diye bırakacaktı adı evlilik olsun işte hıh allahın cezaları... iyike katlanmadım iyi ki hak var hukuk var.

çabuk fark etmişsiniz en azından hamile değilsiniz, hayırlı olsun şimdiden. Maddi -manevi dava mı açtınız yoksa boşanma davası mı açtınız? Yazmışsanız gözden kaçırdım
boşanma davası ,maddi de manevi tazminat davası, nafaka davası açıldı ve takıların talebinde bulunuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…