- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi papatyadanhayaller
-
Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Şu an karşılıklı olarak da dava açılmış durumda.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Bu nasılAilemin yanında bulunduğum dört ay zarfında hiçbir şekilde bir adım atmadılar aranızı bulalım barıştıralım neden böyle oldu demediler. Sadece bir defa annesiyle karşılaştık o bana oğlum diyorki beni sevseydi geri gelirdi sevmiyor demekki dedi. bende ben onu sevdiğimi gösterecek çok şey yaptım o benim çin ne yaptı beni aramadı sormadı yanında götürmedi hiçbirgün derdin ne demedi bana ayrıca o beni seviyormuymuş seviyorsa bu yaptıkları ne dedim kızım cahillik sizinkisi dedi herneyse alllah hakkımızda hayırlısını versin ama ben artık onun peşinde koşmaktan yoruldum bişey yapmicam kendisi bilir dedim. Benim ailem barışmaktan yanaydı ilk zamanlar kızım gelirler konuşuruz anlaşırsınız evinizi ayıırsınız kendinize çeki düzen verin deneyin demişlerdi ama onlardan hiç bi adım gelmedi. eşim olacak insan beni aamayıp sormayıp başkalarıyla konuşunca babası bana telefonda ben oğluma git getir demeden seni getiremez geliyorsan kendin gel deyince bile ben kendimi kötü hissettim gitsem mi diye düşündüm babasına gelsem nasıl gelicem oğlunuzla hiç görüşmedik dedim o seni arar birazdan dedi bir müddet sonra aradı eşim ben bu evliliği kafamda bitidim konuşacak bişey yok seni çok sevmiştim ama birbirimizden beklediklerimizi yapamadık seninle evlnerek ağzıma s...çmışım dedi bana telefonda(
Bu nasıl baba? Amacı ne bu adamın? Ya onu ne ilgilendirir ki gerçekten anlam veremedim. Ne demek ben getir demeden getirmez. Yoksa eşine akıl da veriyor olabilir mi nasıl davranması gerektiği konusunda. Eşinin yaptıkları karşısında yüzlerinin yerden kalmaması gerekirdi. Bu ne piskinlik. Ben gerçekten çok şaşkın ve cok uzgunum. Ne hayallere başlıyor insan yola. İyiki arada heba olacqk çocuğun yok canım o zaman canın daha çok yanardi. Hepsi onların ayıbı ne büyük günah bu yaptıkları.Ailemin yanında bulunduğum dört ay zarfında hiçbir şekilde bir adım atmadılar aranızı bulalım barıştıralım neden böyle oldu demediler. Sadece bir defa annesiyle karşılaştık o bana oğlum diyorki beni sevseydi geri gelirdi sevmiyor demekki dedi. bende ben onu sevdiğimi gösterecek çok şey yaptım o benim çin ne yaptı beni aramadı sormadı yanında götürmedi hiçbirgün derdin ne demedi bana ayrıca o beni seviyormuymuş seviyorsa bu yaptıkları ne dedim kızım cahillik sizinkisi dedi herneyse alllah hakkımızda hayırlısını versin ama ben artık onun peşinde koşmaktan yoruldum bişey yapmicam kendisi bilir dedim. Benim ailem barışmaktan yanaydı ilk zamanlar kızım gelirler konuşuruz anlaşırsınız evinizi ayıırsınız kendinize çeki düzen verin deneyin demişlerdi ama onlardan hiç bi adım gelmedi. eşim olacak insan beni aamayıp sormayıp başkalarıyla konuşunca babası bana telefonda ben oğluma git getir demeden seni getiremez geliyorsan kendin gel deyince bile ben kendimi kötü hissettim gitsem mi diye düşündüm babasına gelsem nasıl gelicem oğlunuzla hiç görüşmedik dedim o seni arar birazdan dedi bir müddet sonra aradı eşim ben bu evliliği kafamda bitidim konuşacak bişey yok seni çok sevmiştim ama birbirimizden beklediklerimizi yapamadık seninle evlnerek ağzıma s...çmışım dedi bana telefonda(
Ben düşünmedim öyle..yani aslında bende düşünebilirdim ama
hakimler tarafsızya dinlemez tersler diye düşündüm lilim
Merhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
Ben Haziranda severek evlendim ancak iki aylık bir birliktelikten sonra boşanma kararı vermek zorunda kaldım.
Sebeplerine gelicek olursak on beş günlük evli iken eşimin kendinden on yaş büyük olan amca kızı ile duygusal boyutta olduğunu itiraf ettiği ilişkisini öğrendim mesajlarını yakaladım kendisi de itiraf etti. Bu başlangıç oldu sonra içimdeki şüphe ile o uyurken telfonunu konuşma mesajlaşma geçmişini araştırdım, whatsapp da engelli listesinde yabancı kadınlar vardı numaraları alıp onlarla konuştum hepsi aynı şeyi söyledi. Eşim onları beğendiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek konuşmaya ikna etmiş vs.
Kendisi subay ve beni görev yerine götürmedi buna babasıda izin vermedi evlenirken sadece iki aylığına ailesi ile yaşayacağımızı söylediği için bağımsız bir ev açmadı bnde zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama iki ay sonra işin rengi değişti söler tutulmadı ısrarla eşimle gitmek istediğimde ise fiziksel şiddete başvurdu. İki ay boyunca da sürekli ailesi rahat vermedi babasının yanında eşimin adını bile söylemem benim edepsiz olarak nitelenmeme sebep oldu. Eşimin akrabası ile olan ilişkisinden ailesine bahsettiiğimde babası beni bu konuyu birileri ile paylaşırsam öldürmekle tehdit etti ve daha bir sürü şey. dört aydı ailemin yanındayım bir defa bile arayıp sormadı gelip gitmedi ailesi sadece eşim beni arayarak bu evliliği kafamda bitirdim dedi. Ben biraz daha beklemek istedim sonra eşimin maillerine bakmak geldi aklıma şifresini bildiğimi bilmiyordu oradan yabancı isimle kendine birsürü hesap açıp shat sitelerinde kadınlarla konuşmuş karşılıklı telefon numarası alışverişinde buluulmuş artık bunlarıda görünce gidip dava açtım hepsini kaydettim delil olarak. Ama dilekçesinde inkar etmiş ben milli manevi değerleine bağlı biriyim asla yapmadım diye. Amca kızı ile olan telefon mesajlaşmalarını arkadaşımada ekran resmi aracılığıyla göstermiştim o bu konuda şahitlik yapıcak. Çekişmeli bir boşanma süreci. Ve mahkemeyi kazanabilir miyim bilmiyorum. Durumumla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan benimle bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
sakin korkma ve bu kadar avantajli konumdayken onlara koz verme.. ihanet, siddet, tehdit, bunlari ispatla, periaan eder zaten mahkeme onlari.. maddi manevi tazminat talep et mutlaka, tum takilar senin kanunen.. ben bosanali yaklasik 3ay oldu, zamaninda bosanmaktan deli gibi korkan ben, sana sunu soyleyeyim; kotu/mutsuz/huzursuz bi evlilikten yeğdir bosanmis olmakMerhabalar yeni üye olarak yazacağım ilk mesajın böyle tatsız tuzsuz olmasını dilemezdim. Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum çok faydalı bilgiler var böyle bir yer oluşturduğunuz içinde ayrıca teşekkürler.
buna inanmayı çok istiyorum kimsenin yanında ağlamadım ailemin yanında bile, her zaman başımı dik tutmaya çalışıyorum ortada bir zulüm var ve ben boyun eğmek istemiyorum elimden geleni, gücümün yettiği kadarını yapıp,gerisini de gücü herşeye yeten rabbime emanet ve havale ediyorum.
ama işte bi tarafım ne kadar güçlüyse bir tarafımda o kazar zayıf duygularımı olabildiğince mantığımın önüne almamaya çalışıyorum çünkü bu zamana kadar hep duygusal kararlar verdim ve acısını ben çektim.
Evet baslarda olucak olan bisry var iki insan bi evin icine giriyo birlikte yasamaya alismaya calisiliyo bu donemde birbirine alissin diye alttan almak lazim tartismalar kavgalar olur. Ama k.v anlamadim ben ardi arkasi kesilmeyen ve eminim asla da kesilmeyecek olan ihanetlere mi sabredicekmissin sen ?ama kabahatli ben oldum sabretmemişim başlarda olurmuş böyle şeyler..
Hic umrunda olmasin kuzum. Bulsun nerden bulcaksa. Babasi diyomus ya ben demezsem seni buraya getiremez diye, babasu ödesin o zaman senin tazminatini da. Asil kendisi edepsiz kepaze rezil rusva herif..o yüzden de maddi manevi tazminatta açtım ama ağlıyor benim maddi gücüm yok diye.
ya ben mi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız?
ya onu bende düşündüm ama kızlar cesaret edemedim meslek hayatıyla oynamak büyük aslına bakarsanız haketmedi mi bence fazlasıyla haketti
Ay ne tesaduf benim de agzima micmissin deseydin.. Salak ya.. Afedersin kuzum ama cok sinirlendim bastan sona okudum da yazdiklarini yorumlarini. Rabbimin izniyle bu pisliklerden kurtulunca bak gor senin icin tertemiz bi hayat basliycak merak etme.. Ailen de arkandaymis merak etme icini ferah tut sen o lanet sulale bu senin actigin davayi ve hatta fazlasini coktan hak etti..seninle evlnerek ağzıma s...çmışım dedi bana telefonda(
Dini konulara girip eleştiri yapmak istemiyorum ama diyorsunya ne büyük günah diye bir insan boşandığında arşı ala titrer derler boşanmak allahın en sevmediği helaldir. ama eşimin babası dediki bana ben sana geliyorsan gel dedim gelmezsende artık bana kimse ne dünyada ne ahirette hesap soramaz benden günah gitti dedi.tabikide veriyor durur mu kadın söz dinlemiyorsa çakacaksız ağzına iki tane diyerek eşimi üstüme yürüten oydu zaten. şükür eğer bebek olsaydı kendimi geç bebeğe yazık olacaktı. Allahıma şükürler olsun bebek yoktu. Birde o kadar dindar gibi görünen insanlar ki size anlatamam dışları içleri bambaşkaymış.Bu nasıl
Bu nasıl baba? Amacı ne bu adamın? Ya onu ne ilgilendirir ki gerçekten anlam veremedim. Ne demek ben getir demeden getirmez. Yoksa eşine akıl da veriyor olabilir mi nasıl davranması gerektiği konusunda. Eşinin yaptıkları karşısında yüzlerinin yerden kalmaması gerekirdi. Bu ne piskinlik. Ben gerçekten çok şaşkın ve cok uzgunum. Ne hayallere başlıyor insan yola. İyiki arada heba olacqk çocuğun yok canım o zaman canın daha çok yanardi. Hepsi onların ayıbı ne büyük günah bu yaptıkları.
Düğünde bana hiç takı takılmadı tüm takıları anne babası aldı bana sadece mehir olarak çarşıda üç bilezik ile yüzük lmışlardı onlar var başka bişey yok. Şideti darp raporum ve şhidim olmadığı için ıspat edemiyorum ama yinede anlattım avukata.sakin korkma ve bu kadar avantajli konumdayken onlara koz verme.. ihanet, siddet, tehdit, bunlari ispatla, periaan eder zaten mahkeme onlari.. maddi manevi tazminat talep et mutlaka, tum takilar senin kanunen.. ben bosanali yaklasik 3ay oldu, zamaninda bosanmaktan deli gibi korkan ben, sana sunu soyleyeyim; kotu/mutsuz/huzursuz bi evlilikten yeğdir bosanmis olmak
Allah yardimcin olsun..
hakimler genelde insan sarrafi, mutlaka git, sakin sert ve agresif davranma, hakliysan durusundan bile anliyolar..Dini konulara girip eleştiri yapmak istemiyorum ama diyorsunya ne büyük günah diye bir insan boşandığında arşı ala titrer derler boşanmak allahın en sevmediği helaldir. ama eşimin babası dediki bana ben sana geliyorsan gel dedim gelmezsende artık bana kimse ne dünyada ne ahirette hesap soramaz benden günah gitti dedi.tabikide veriyor durur mu kadın söz dinlemiyorsa çakacaksız ağzına iki tane diyerek eşimi üstüme yürüten oydu zaten. şükür eğer bebek olsaydı kendimi geç bebeğe yazık olacaktı. Allahıma şükürler olsun bebek yoktu. Birde o kadar dindar gibi görünen insanlar ki size anlatamam dışları içleri bambaşkaymış.
Düğünde bana hiç takı takılmadı tüm takıları anne babası aldı bana sadece mehir olarak çarşıda üç bilezik ile yüzük lmışlardı onlar var başka bişey yok. Şideti darp raporum ve şhidim olmadığı için ıspat edemiyorum ama yinede anlattım avukata.
Birde kızlar ben mahkemeye katılmak istiyorum bazıları gitmiyorlarmış ama gidip bana söz düştüğünde hakime derdimi anlatmayı isterim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? yani adalete de hakka da inanıp güveniyorum hakimler kimin ne olduğunu anlarlar değil mi?
Evet ailesi bizim ailemize uygun bu kız oğlum biz naparsak yapalım kabul eder seni seviyor nasılsa demişler sanki o da kabul etmiş gibi. öyle olmasa sevse insan ayrı durabilir mi ben burda kan kusuyorum. Hakkım ynmesine rağman bu nasıl vicdan bu nasıl bi ego anlamadım. Kendisi yabancı dil sınavlarına hazırlanıyordu giriyordu beni kpss kursuna göndermiyordu sen çalışıp napıcaksın diye evde oturup çocuk bakıcaktım ona göre kendide kariyer yapıcak yurt ışı görevine gidicek beni yine ailesinin yanına hizmetçi diye bırakacaktı adı evlilik olsun işte hıh allahın cezaları... iyike katlanmadım iyi ki hak var hukuk var.Bu adam seninle sanki adı evlilik olsun diye evlenmiş ..
İyi yapıyorsun maddi manevi al tazminatı hak etmiş ..
Allah yardımcın olsun .
boşanma davası ,maddi de manevi tazminat davası, nafaka davası açıldı ve takıların talebinde bulunuldu.çabuk fark etmişsiniz en azından hamile değilsiniz, hayırlı olsun şimdiden. Maddi -manevi dava mı açtınız yoksa boşanma davası mı açtınız? Yazmışsanız gözden kaçırdım
Evet ailesi bizim ailemize uygun bu kız oğlum biz naparsak yapalım kabul eder seni seviyor nasılsa demişler sanki o da kabul etmiş gibi. öyle olmasa sevse insan ayrı durabilir mi ben burda kan kusuyorum. Hakkım ynmesine rağman bu nasıl vicdan bu nasıl bi ego anlamadım. Kendisi yabancı dil sınavlarına hazırlanıyordu giriyordu beni kpss kursuna göndermiyordu sen çalışıp napıcaksın diye evde oturup çocuk bakıcaktım ona göre kendide kariyer yapıcak yurt ışı görevine gidicek beni yine ailesinin yanına hizmetçi diye bırakacaktı adı evlilik olsun işte hıh allahın cezaları... iyike katlanmadım iyi ki hak var hukuk var.
boşanma davası ,maddi de manevi tazminat davası, nafaka davası açıldı ve takıların talebinde bulunuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?