bende boşanıyorum :(((

Ailesi ne kadar bu evliliğin içindeymiş.Babası zaten tuhafmış.Askeriye aile hayatına önem verir.Aleni ahlaksızlık yapan bu adamı yola getirirler.Mutlaka görev yerine amirine durumunu anlatan bir yazı yaz.Bak neler oluyor

Benim böyle bir tanıdığım var askeri mensup subay yani karısı gidip iş yerine komutanlarına falan anlatmıştı naptı nasıl etti bilmiyorum ama adam işinden uzaklaştırıldı..Asker ya özel hayatına da dikkat etmeli ,bunu bir avukatınızla görüşseniz o size yol gösterebilir ..Pislik herif Allah yardımcınız olsun ,günahınıza girmişler ...

Delilinizin olmasi cok iyi .. İns kurtulursunuz boyle bir adamdan...
inş hakkımızda en hayırlısı olur..
canım şikayet et mesleğinden de olsun ona herşey müstehak...
mahkeme sürecinde beni buna zorlarlarsa yaparım belkide. kızlar her şey ortada zaten ama bazen kendime duygularımdan ötürü çok kızıyorum bir tarafım var ki kesip atasım geliyor onu düşünmek istemiyorum sevgi silinip gitsin içimden ona nefret etmek bile gelmesin diye...

Onun sana yaptıklarının yanında seninkiler hiçbir şey !!! Okumakla adam olunmuyor diye boşuna dememişler... O meslekte ki bir insana bu hareketler hiç ama hiç yakışmamış.. Güvenilecek insanlarken aralarında böyle kanı bozuklar çıkıyor malesef..

Cnm tehdidi ispatlayabiliyorsan korumada talep edin.amca kiziyla iliskisi ortaya cikinca sulale karisir.buda ustune gelebilir

İnşallah davan uzamaz kazanırsın canım bir an önce ..
Sen çok dikkatli ol da kandırmaya çalışabilirler seni kaybedeceklerini anlayınca .

İnşallah davan uzamaz kazanırsın canım bir an önce ..
Sen çok dikkatli ol da kandırmaya çalışabilirler seni kaybedeceklerini anlayınca .
İnşallah canım inşallah amiin avukat üç celse sürer dedi tanıkların vs dinlenmesi. Yani ben şu an çok kararlıyım gözüm açıldı resmen o evdeyken ben ben olmaktan çıkmışım hiçbir şekilde sayhı duyulmamış öenmsenmemişim asla o günlere dönmek istemem. Hem bu kadar yüz göz olunmuş bundan sonra diyelimki bir şekilde barıştık ne olacak eskisinden daha iyi olmayacağı kesin sadece ayrılık ertelenmiş olucak ama hayat kısa ve bir daha dünyaya gelmeyeceğiz ömrümüz bu günkü gün artık kararlı olup güçlü bir şekilde bundan sonrası için devam etmeli düye düşünüyorum.

Aynen öyle .. İnsan içinde yaşarken fark edemiyor bazı şeyleri, dışardan bakınca anlıyor ..
Bundan sonra inşallah güzellikle dolu olsun hayatın ..
Artık daha bilinçli ve kendin emin bir kadınsın emin ol bundan sonrası çok daha güzel olacaktır .

TECRÜBEM YOK AMA KONUŞMA GEÇMİŞİNİ MAHKEMEYE TALEP EDEBİLİRSİNİZ
KONUŞTUĞU KADINLARI DAHİ TANIK OLARAK MAHKEMEYE SUNABİLİRSİNİZ
ÖĞLE YEMEĞİNİ YENİ YEMİŞTİM RESMEN MİDEM KALKTI ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH KURTARMIŞ

konuştuğu kadınlar bosna hersekten amerikadan fransadan almanyadan tanık olamazlar ki...
konuşmaların bir kısmı bende mevcut zaten ama whatsaap görüşemeleri değil tabi üye olduğu sitelerdekiler var. içeriğe savcılık kararı ile ulaşılabiliyor ancak sanırım ama boşanma durumunda savcılık içerik bilgsi veriyor mu bunu bilmiyorum sadece telefon trafiğine bakılıyor diye biliyorum gece geç saatlerden sonra yapılmış görüşmelern hakimin kanaatini değiştiriyormuş. Birde vodafone hat sahibi birinin son altı ay görüşme döküman bilgisi veriliyor savcılık olmaksızın aradığı mesaj attığı numaralar internet bilgileri dakika saniye lira hesabı olarak.

eğer herşey anlattığın gibiyse kazanırsın zaten delillerinde var biraz uzar ama kazanırsın ve tabi avukatında çok önemli pasif bir avukat ile hiç bir şey olmaz dişi bir avukat lazım ve kadın avukatlar boşanma davalarında daha dişli oluyorlar

GÖRMEDİM AMA NASIL EVLENDİNİZ SİZ?görücü usülü falan mı? amca kızı ile münasebeti varken neden evlendirdiler adamı?neden kocanızın yanına salmayıp evlerine kapattılar sizi? amaç neydi ki sadece kağıt üstünde evlilik mi?BÜYÜK SAPIKLIK var ortada...ben çözemedim.

görücü usulü değildi bir yıl bir flört dönemi oldu ardından ayrılmak istedi ve ayrıldık aradan bir sene geçti bu bir sene zarfında bir kaç defa aramıştı en son aradığında pişmanlığını dile getirdi benmle buluşmak istedi kabul etmedim reddettim sonra benim arkdaşıma yalvar yakar ikna etmiş benimle buluşması için yerinede kendi gelecekmiş. ben arkadaşımla buluşmaya diye gittiğimde karşıma çıktı konuşmaya çalıştı hesap sormalar vs bir sürü şey oldu ama sonra ona inandım son bi şans istedi verdim kısa bir süre sonra sözlendik altı ay içinde evlendik. ama bu süre zarfında öyle geniş zmanlı görüşemiyorduk telefonuna çaktırmadan bakmaya çalışıyordum ama bazı şeyleri siliyormuş demekki aynı evin içine girmeden bazı şeyleri fark edemedim ne yazıkki.. Amca kızı ile olan münasebetini ortaya ben çıkardım ailesi bunu bilmiyordu bildiğim kadarıyla.( yada biliyorlardı da benimle baş göz ettiler belki ) Kız almanyada yaşıyor eşimden yaşça çocuk sahibi ailesi onla evlenmesini onaylamazdı sanırım çünkü bir kaç evlilik yapmış ve söyledikleri kadarıyla pek iyi yollu değilmiş.
evde kenilerine hizmetçi arıyorlarmış demekki oğullarına eş değil.. Kİmsenin niyetini bilemiyoruz ki insanın içi olap değil ki açıp bakalım. Ama ders aldığım çok şey oldu bundan sonrası adına hayat adına niyet adına güven sevgi dürüstlük adına kesinlikle daha dikkatli olucam...

Allah yolunu açık etsin geç değil pabuç bırakma sonra karşına çıkacak adam gibi bir adamla ömrünü kurtarırsın canım hayırlısı olsun hakkında

Allah yolunu açık etsin geç değil pabuç bırakma sonra karşına çıkacak adam gibi bir adamla ömrünü kurtarırsın canım hayırlısı olsun hakkında
Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.. Daha güzel günler senin olsun inşallah. sonuna kadar direnicem. Pes etmek pabuç bırakmak yok. Hak verilmez alınır derler ya o misal...

mailleri yazdırıp dava dilekçesine ekle. Maddi manevi tazminat davası aç. Çatır çatır da nafakanı al. Gurur yapma. Çünkü yaptıklarının bir bedeli olmak zorunda. Dinenve hukuken sana nafaka da vermek zorunda zaten. Sen bir insana hayatını adadın. O ise buruşturup atmış. Bir kere olsa hata dersin...BU adeta yaşam şekli haline getirmiş.

Davayı yaşadığınız şehirde açmamanızı öneririm örneğin istanbulda yaşıyorsanız davayı ankarada açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…