bende de kayınvali de sorunu

kızlar yoğun tempodan çalıştığım için dün yazamadım kusura bakmayın hafta sonu konuşuk annesine her zaman saygı duyduğumu sevdiğimi anlattım daha çok ayrı yaşamanın rahatlığını anlattım onu kırmadan annesine yakın bi ev bulcaz düğünü 1 sene erteleme karar verdik birikmişi var biraz daha biriktirip geri kalanına kredi çekcez

Kesinlikle iyisini yapiyosun.

Maalesef sesini bile cikartmadi hic. Suan 6 yillik evliyiz. 3 senedir kendi evimizdeyiz. Cok karisirlar gikini cikarmadigi icin cok kavga ediyoruz.
yanliş anlamada kv kayınbaba varken karı koca nasıl olunuyor o evde;) yani ayiptir sormasi cinsel acidan olmaz ki. illa bir kalkınıp duş yapşıyırsun gece nasıl oluyor bu . gercekten merak ettim :)

Önünü göremeyeceğin, stresli, düşünceli, gerginli zamanlar
Kendine güvenemiyorsan bak eşine demiyorum kendine sakın başlama bu işe
Bunun sonu olmaz, ayrı oturmayı unut, eşinin de psikolojisi iyi değil. Keşke hastaneye gitse
Sizin fazla düşünceleriniz önemsenmiyor gibi
Çok iyi düşünün

şuan nişamlıyım kızlar sorun kayınvalidem eşi 9 sene önce vefat etmiş o kadar nazlı ki anlatamam sürekli oğlu onunla ilgilensin istiyor beni seviyor istiyor ama biz ne zaman buluşsak eve döndüğünde ağlıyor oğluna ben evde tekim diye ki ikimizde çalışıyoruz mecbur akşamları görüşüyoruz

dün görüşecektik kayınvalidemin tansiyonu çıkmış diyeceksiniz ki hasta kadın vicdanın mı yok diye ama bilerek yapıyor ilaçlarını almıyor kaç kere söylememize rağmen tek oğluda nişanlım değil 2 tane daha oğlu var ama hep benim nişanlıma yükleniyor
kayın validemin göz korneası yırtılmış nişsandan 2 hafta önce nişan oldu bitti aradan 2 hafta geçti ama benim kayınvalidem çocuk gibi nazlanıyor doktora gitmekten hep bi naz bi ilgi istiyor

diyeceksiniz ki oğlu ilgilensin ama öyle değil benim nişanlım babasını kaybetmiş 3 ay sonra askere gitmiş doğuya kaç tane arkadaşı yanında şehit olmuş zor zamanlar geçirmiş psikolojisi darma dağnık biraz doktora gidelim diyorum annem önce o düzelsin diyor

aynı evde yaşıycaz 2 sene ev alana kadar ama nasıl yapcam ben ya nişanlıyken bu kadar ilgi istiyen kadın biz evlenince ne yapcak akıl verin kızlar ne yapayım nasıl davranayım
Aynı evde yapamazsınız. Açık ve net.

Kuzum nişanlının ikna olmasına çok sevindim, konunu okuyunca içim cız etmişti yazık olacak kızcağıza demiştim.

Ben de bir anımı anlatayım; en son evi taşımıştık ama elektrik tesisatında sorun çıkınca iki hafta kvlerde kalmak zorunda kalmıştık, tesisat düzeldi kendi evimize geçeceğiz ama kv-kpe söyleyemiyor eşim! Biz artık evimize döneceğiz diyemiyor, kp ne gerek var kalırsınız burda dedi söyleyince ayy çıldırdım... Off iyi ki boşanıyorum kurtuluyorum bu saçma insanlardan, ay diyeceğim o ki aynı ev falan sakın bulaşma öyle şeylere

Kesinlikle aynı evde yaşamayı kabul etme dicektim ki nişanlını ikna etmişsin çok sevindim. Ev ev üstüne gerçekten olmaz, eşimin annesiyle yada kendi annemle oturucaksam ne diye evleniyim. Cidden düşüncesi bile insanın nefesini kesiyo

aynı evde yaşama sorununu çözmüşsün gibi görünüyor ama bence ayrı eve de çıksan bu kadın 3 gün sonra evinizden çıkmaz olur, nişanlına sınırlarını çok kesin bir şekilde kabullendirmelisin, yoksa ilerde çooook başın ağrır.

yanliş anlamada kv kayınbaba varken karı koca nasıl olunuyor o evde:KK66: yani ayiptir sormasi cinsel acidan olmaz ki. illa bir kalkınıp duş yapşıyırsun gece nasıl oluyor bu . gercekten merak ettim :)

Ay sorma o ayri konu zaten anlayacaklar diye yapmak istemiyosun

Back
X