- 11 Mayıs 2012
- 2.013
- 1.005
- 333
ben bu genc kızları anlamıyorum. özeliniz olmucak özeliniz... daha ne diyelim ki. bukadar cevap aldın biri olumlu birşey yazdımı hayır! yeni evli cift sevişir bol bol kardeşim yan odada kv yatarken nasil olcak bu? bunları hic düşündünmü. gece banyoya nasıl kalkacan sacını nasıl kurutcan hepsi dert. 2 sene yalan başına kalacak kvden. oğlu seni 2 sene diye kandırıyor sonrada oh kira derdi yok anneside dininde vazgececek. ayrıca aynı evde para felanda birikilmiyor hic ümitlenme. özel hayatım maaf oldumtan sonra yemişim o parayıbir arkadaşin kahve içmege bile gelmez. düşün yemek bile sorun herkezşn damak zevki ayrı. ama en önemli konu benim icin cinsellik insan aman cocuklar duyarmı anlarmı diye tedirgin olurken yan odada bşr yetişkinin yatmasi kadar soğutucu birşey yok. cekinceksin ve bu durum evliligini etkilicek. sesiz sedasız liseliler gibi sevişcem dersem evlenmege de gerek yok. ya kiraya cık yada ertele asla aynı evde oturmam de. inan değmez hayatın maaf olur
Kesinlikle katiliyorum. Dedigin gibi para biriktirilmiyor. Suan kendi evimizdeyiz 3 yil oturduk ama binpismanim keske kirada olsaydim huzurum kalmadi hic. En guzel gunlerimi onlarla gecirdim