- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
aynı şehirdemisin canımAynı benim babam, sürekli ister ki geleyim gideyim. Gelmezsem sitemler hazırdır. Olmuyor ama, oraya gittiğim an evimin işi ya da benim bir işim aksıyor.
Dün annemle teyzemlere gittik, artık laf sokmaya başladım, eşimden sen izin alcaksın bundan sonra dedim, benim izin almak için göbeğim çatladı dedim.( ki hiç alakası yok, ben gitmek istersem giderim.) Eşimin istediği de eşime danışılması. Annem sormuyor bile kocan ne diyor diye, kızar mı falan hiç sormuyor. Hatta dün dedi izin verir o dedi, yalan atma dedi. Eşim o kadar yumuşaktır ki ailemin yanında, kimse onun bi de celalli tarafı olduğunu bilmiyor
Bundan sonra ben eşime söz hakkı vermeye karar verdim. Kafama göre gidiyorum geliyorum yapmicam.
Sakın annenin lafına bakma, yok elalem geliyormuş kalıyormuş. Olmaz öyle.
annenizi hoş görmekten başka çareniz yok gibi.
gönlünü yapmak için başka yollar bulun..
ziyaretlerine gittiğiniz zaman vaktinizi güzel geçirmeye özen gösterin...
gidemediğiniz günlerin telafisini edin..
belki böylelikle sitemlerine az da olsa ara verir...
belli bir yaştan sonra aileleri idare etmek gerekecek diye düşünüyorum...
bir eviniz var, sorumluluklarınız çok... akla gelen gelmeyen nice iş.
işlerin yanı sıra psikolojik sıkıntılar...
hayat koşturmasında fırsat olmuyordur haliyle sık ziyaretlere..
ee şehirde farklı olunca pat diyerek gidilmez..
üzmeyin canınızı, annenizin niyeti de kötü olduğuna değil.. görüp duyuyor sağdan soldan
ve kendi kızı da gelsin gitsin istiyor..
ama eli mahkum... sizin şartlarınız farklı...
eşiniz de haklı, bayrama kısa bir süre kaldı.. iki sefer git gel, maddi konuda madem sarsacak.
bayramda gönlünü alırsınızhiç değilse bayramın adı var...
şimdi gidip bayramda gidemezseniz söylenecek sitemler daha da büyür..
Allah mutluluklarınıza başka gölgeler düşürmesin... Ömürleri uzun olsun..
Takma kafana annem 20 dk mesafediyim 3 aylik evliligimde 3 kere gittim 3 kere geldiler esim anne git der gitmiyorum madem surekli anneme gidecektim neden evlendimyokmu kafana takma
diyecek birileri
aslında cevaplarını bildiğim sorular
ama duymak iyi gelecek diye düşünmüştüm
sıkıntımı paylaşmak iyi gelir sanmıştım
Yani arkadasim ben yazssam bukadar olurdu ancak.ayni benm hayatim ayniiiiiiAynı benim babam, sürekli ister ki geleyim gideyim. Gelmezsem sitemler hazırdır. Olmuyor ama, oraya gittiğim an evimin işi ya da benim bir işim aksıyor.
Dün annemle teyzemlere gittik, artık laf sokmaya başladım, eşimden sen izin alcaksın bundan sonra dedim, benim izin almak için göbeğim çatladı dedim.( ki hiç alakası yok, ben gitmek istersem giderim.) Eşimin istediği de eşime danışılması. Annem sormuyor bile kocan ne diyor diye, kızar mı falan hiç sormuyor. Hatta dün dedi izin verir o dedi, yalan atma dedi. Eşim o kadar yumuşaktır ki ailemin yanında, kimse onun bi de celalli tarafı olduğunu bilmiyor
Bundan sonra ben eşime söz hakkı vermeye karar verdim. Kafama göre gidiyorum geliyorum yapmicam.
Sakın annenin lafına bakma, yok elalem geliyormuş kalıyormuş. Olmaz öyle.
canım ben50 km mesafeye 15 günde ayda gittiğim oluyor....sabah kahvaltıya giderim akşam yemekten sonra dönerim.. bazen eşimle hafat sonu kalırız....senede 2 kez falan da 1 hafta kalır dönerim....benim eşim de yalnız evde kalmaz..o da annesigile gider ..... daha geçen dr gittim eşimin işi vardı babamı kapının önüne bıraktık hastanerye gelmişti o ama anneme çıkmadım yukarıya..... eve gelince aradım iyi yapmışın daha geçen geldin ya dedi......annen abartmış bence.......bazı anneler öyle oluyor kişilik meselesi..... benim annem de ne dersem kabul eder....bayramda bile gelemiyorum desem neden demez.....
yani annem nabza göre şerbet verir.....
bişi olur gelecez derim ......iyi gelin gezersiniz bizde çocukları özledik der...
sonra aynı gün bi iş çıkar gelemiyoruz derim olsun daha yeni geldiniz başka zaman gelirsiniz der........
yok canım abimlerle altlı üstllü oturuyorlarcanım ben de anneni suçlu buldum ne yazık ki. tek başına mı yaşıyor annen ? senden baska cocugu yok mu ?
ne bileyim senin eşine karşı sorumlulukların oldugunu hatırlat.. belli zamanlarda zaten gidip görüyormussun anneni ve yukarıda arkadaşın dediği gibi annenin yanında daha güzel vakit geçir evine döndüğünde olumsuz bişey diyemesin..gibi
Takma kafana annem 20 dk mesafediyim 3 aylik evliligimde 3 kere gittim 3 kere geldiler esim anne git der gitmiyorum madem surekli anneme gidecektim neden evlendim
Kuzenim.2 senelik evli cocugu oldu 2 yasina basmak uzere kocasiyla annesinde kaliyor evi var ama gitmiyor eniste bey artik bosanma davasi acmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?