• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende de var bi sıkıntı

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
selamınaleyküm arkadaşlar büyük mü yoksa benmi büyütüyorum bilmiyorum
aslında büyütmüyorumda ama neden içimdeki mutsuzluğu yenemiyorum bilmiyorum

bayağıda uzun ama özet geçmeye çalışıcam
biz bulunduğumuz şehre mart ayında taşındık
daha evvel bir köydeydik 5 sene kaldık (30dk) uzaklık )her hafta inerdik annemin işi olduğu günü olduğu zamanlar izinlide olmasak eşim bırakır ama akşama kesin alırdı yada 2-3 gün kalırdım
onun önce 8 saatlik uzaklıkta başka şehir (ilk evlendiğim yer)

şimdi benim anacım gideli dün tam 2 hafta oldu memlekete

ki biz geleli 5 ay olmuş tam buraya
3-4 kezde geldi başımızla beraber
gitti gideli sen çıkıp gelmiyorsun ben seni özlüyorum
annem gelecez ki gidecektikte
geçen cuma 2 gün önce eşimin kurs bitti
ancak şu an formasyon alıyor ve eylül 6-7 sınavı var ders çalışmak durumunda
e kalırsa ki inşallah kalmaz bi sonraki hafta büt.
ondan sonra zaten kurbana kalıyor 20 gün
bizde o zaman diyoruz toptan bi izin alalım1 hafta ben annemde sen annende diyorum eşime ki öylede olacak
en fazla 2 gün gider kalırım fazlası olmaz kvaldede çünkü zaten zaman hızlı geçiyor

şimdi diceksiniz sorun ne sorun kendim aslında annemin sürekli sitemleri sen lafını geçiremiyosunları
milletin kızları gelip kalıyorları eşim için sözleri
birinin altından birinin üstünden geçiyorum he anne he diyorum ama
kafama çok takıyorum galiba
içimde aşırı mutsuzluk var
eşimle çok konuşmuyorum konuşamıyorm
onda çene sağlam maşallah :)

eşimin beni göndermeme sebebi
tek başıma ben kalamıyorum
evde tek kalacaksam neden evlendim
seni götürmüyormuyum
şu an şartlar böyle gelişti
gideceğiz tamam
şimdi gidersek kurbanda gidemeyebiliriz (maddiyat sarsar 3 saat)
ki bayramda gitmek gerekir vb.

hayatımdan ömrümden 5 sene gitti çürüttüm kendimi memlekette kaldığım zaman buraya gelince nefes alacağım dedim
ki eşimle bile çok değiştik
eşim tekrar ilk evlenediğim eşim olmaya başladı
(bundan kastım ailesinden çok fazla etkilenmesi ve evliliğimize bana yansıtması ve bunu tamamen istemsiz yapması çünkü hala ailesinden kimin olduğunun önemi yok gördüğü an farklılaşıyor sanki yada ben öyle sanıyorum)
ancak geldik gelelide hastalar vb.
sağlık olsunda gelsinler gitsinler tamam şikayetçi değilim ancak diyorumya bi biz bize kalamadık çok fazla :KK43:

Son düzenleme:
Bence annen cok dogru yapmiyor. Sen kendi evine duzenine kocana bakacaksin artik. Bu kadar abartmasi yanlis. Ben olsam hic kafama takmam ne zaman gidiyosam o zaman giderim olur biter.

bende öyle diyorum asude ancak sitemleri öldürüyor beni
ben sizin için çektim vb..oooo
o kadar çokki
annem diyorum bak yoruldum çektiğim sıkıntıları sen biliyorsun beş sene boyunca
maneviyatımın zedelendiğini
önce yaralarımızı sarmamız gerektiğini
yani yaralarımın
ben zaten atamıyorum kafasmdan sıkıntıları silmeye uğrassamda silemiyorum
aşırı sinir oluştu bende
önceden gel kafamdan çöp boşalt ses etmeyen biriydim
biliyosun anla beni diyorum ama boş:(

yokmu kafana takma
diyecek birileri
aslında cevaplarını bildiğim sorular
ama duymak iyi gelecek diye düşünmüştüm:oops::KK51:
sıkıntımı paylaşmak iyi gelir sanmıştım

:oops::KK51:

Aynı benim babam, sürekli ister ki geleyim gideyim. Gelmezsem sitemler hazırdır. Olmuyor ama, oraya gittiğim an evimin işi ya da benim bir işim aksıyor.
Dün annemle teyzemlere gittik, artık laf sokmaya başladım, eşimden sen izin alcaksın bundan sonra dedim, benim izin almak için göbeğim çatladı dedim.( ki hiç alakası yok, ben gitmek istersem giderim.) Eşimin istediği de eşime danışılması. Annem sormuyor bile kocan ne diyor diye, kızar mı falan hiç sormuyor. Hatta dün dedi izin verir o dedi, yalan atma dedi. Eşim o kadar yumuşaktır ki ailemin yanında, kimse onun bi de celalli tarafı olduğunu bilmiyor :KK53:
Bundan sonra ben eşime söz hakkı vermeye karar verdim. Kafama göre gidiyorum geliyorum yapmicam.
Sakın annenin lafına bakma, yok elalem geliyormuş kalıyormuş. Olmaz öyle.

annenizi hoş görmekten başka çareniz yok gibi.
gönlünü yapmak için başka yollar bulun..
ziyaretlerine gittiğiniz zaman vaktinizi güzel geçirmeye özen gösterin...
gidemediğiniz günlerin telafisini edin..
belki böylelikle sitemlerine az da olsa ara verir...

belli bir yaştan sonra aileleri idare etmek gerekecek diye düşünüyorum...
bir eviniz var, sorumluluklarınız çok... akla gelen gelmeyen nice iş.
işlerin yanı sıra psikolojik sıkıntılar...
hayat koşturmasında fırsat olmuyordur haliyle sık ziyaretlere..
ee şehirde farklı olunca pat diyerek gidilmez..

üzmeyin canınızı, annenizin niyeti de kötü olduğuna değil.. görüp duyuyor sağdan soldan
ve kendi kızı da gelsin gitsin istiyor..
ama eli mahkum... sizin şartlarınız farklı...

eşiniz de haklı, bayrama kısa bir süre kaldı.. iki sefer git gel, maddi konuda madem sarsacak.
bayramda gönlünü alırsınız ;) hiç değilse bayramın adı var...
şimdi gidip bayramda gidemezseniz söylenecek sitemler daha da büyür..

Allah mutluluklarınıza başka gölgeler düşürmesin... Ömürleri uzun olsun..

Aynı benim babam, sürekli ister ki geleyim gideyim. Gelmezsem sitemler hazırdır. Olmuyor ama, oraya gittiğim an evimin işi ya da benim bir işim aksıyor.
Dün annemle teyzemlere gittik, artık laf sokmaya başladım, eşimden sen izin alcaksın bundan sonra dedim, benim izin almak için göbeğim çatladı dedim.( ki hiç alakası yok, ben gitmek istersem giderim.) Eşimin istediği de eşime danışılması. Annem sormuyor bile kocan ne diyor diye, kızar mı falan hiç sormuyor. Hatta dün dedi izin verir o dedi, yalan atma dedi. Eşim o kadar yumuşaktır ki ailemin yanında, kimse onun bi de celalli tarafı olduğunu bilmiyor :KK53:
Bundan sonra ben eşime söz hakkı vermeye karar verdim. Kafama göre gidiyorum geliyorum yapmicam.
aynı şehirdemisin canım
aynı şehirde olsam söz konusu bile olmaz zaten
evliliğimizin 1,5 senesi uzak bi şehirdeydik
durmadım duramadım orda uzak diye
eşim çok dedi gitmeyelim diye
sanki biliyomuş olacakları
iki aile aynı şehirdeydi ve biz haftada bi gün şehre geliyorduk onuda kendimizemi zaman ayıralım onlaramı
beş senede yediler bizi:(

annenizi hoş görmekten başka çareniz yok gibi.
gönlünü yapmak için başka yollar bulun..
ziyaretlerine gittiğiniz zaman vaktinizi güzel geçirmeye özen gösterin...
gidemediğiniz günlerin telafisini edin..
belki böylelikle sitemlerine az da olsa ara verir...

belli bir yaştan sonra aileleri idare etmek gerekecek diye düşünüyorum...
bir eviniz var, sorumluluklarınız çok... akla gelen gelmeyen nice iş.
işlerin yanı sıra psikolojik sıkıntılar...
hayat koşturmasında fırsat olmuyordur haliyle sık ziyaretlere..
ee şehirde farklı olunca pat diyerek gidilmez..

üzmeyin canınızı, annenizin niyeti de kötü olduğuna değil.. görüp duyuyor sağdan soldan
ve kendi kızı da gelsin gitsin istiyor..
ama eli mahkum... sizin şartlarınız farklı...

eşiniz de haklı, bayrama kısa bir süre kaldı.. iki sefer git gel, maddi konuda madem sarsacak.
bayramda gönlünü alırsınız :KK66: hiç değilse bayramın adı var...
şimdi gidip bayramda gidemezseniz söylenecek sitemler daha da büyür..

Allah mutluluklarınıza başka gölgeler düşürmesin... Ömürleri uzun olsun..

amin inşALLAH canım
annem o kadar sosyal bi kadın ki
ALLAH korusun öyle bi sıkıntısı olan hastalığı olan bi kadın değil
ALLAH korusun öyle olsa duramam zaten burda
hoşgörüyorum tamam annem he annem yeni gittin annem
herkesin aile yaşantısı farklıdır annem
kıyaslama yapma annem
baktım üstüme geliyor bende parlıyorum sonunda kırgınlıklar işte :(

canım ben de anneni suçlu buldum ne yazık ki. tek başına mı yaşıyor annen ? senden baska cocugu yok mu ?

ne bileyim senin eşine karşı sorumlulukların oldugunu hatırlat.. belli zamanlarda zaten gidip görüyormussun anneni ve yukarıda arkadaşın dediği gibi annenin yanında daha güzel vakit geçir evine döndüğünde olumsuz bişey diyemesin..gibi

yokmu kafana takma
diyecek birileri
aslında cevaplarını bildiğim sorular
ama duymak iyi gelecek diye düşünmüştüm:oops::KK51:
sıkıntımı paylaşmak iyi gelir sanmıştım

:oops::KK51:
Takma kafana annem 20 dk mesafediyim 3 aylik evliligimde 3 kere gittim 3 kere geldiler esim anne git der gitmiyorum madem surekli anneme gidecektim neden evlendim
Kuzenim.2 senelik evli cocugu oldu 2 yasina basmak uzere kocasiyla annesinde kaliyor evi var ama gitmiyor eniste bey artik bosanma davasi acmis

Yani arkadasim ben yazssam bukadar olurdu ancak.ayni benm hayatim ayniiiiii

canım ben50 km mesafeye 15 günde ayda gittiğim oluyor....sabah kahvaltıya giderim akşam yemekten sonra dönerim.. bazen eşimle hafat sonu kalırız....senede 2 kez falan da 1 hafta kalır dönerim....benim eşim de yalnız evde kalmaz..o da annesigile gider ..... daha geçen dr gittim eşimin işi vardı babamı kapının önüne bıraktık hastanerye gelmişti o ama anneme çıkmadım yukarıya..... eve gelince aradım iyi yapmışın daha geçen geldin ya dedi......annen abartmış bence.......bazı anneler öyle oluyor kişilik meselesi..... benim annem de ne dersem kabul eder....bayramda bile gelemiyorum desem neden demez.....
yani annem nabza göre şerbet verir.....
bişi olur gelecez derim ......iyi gelin gezersiniz bizde çocukları özledik der...
sonra aynı gün bi iş çıkar gelemiyoruz derim olsun daha yeni geldiniz başka zaman gelirsiniz der........:-)

canım ben50 km mesafeye 15 günde ayda gittiğim oluyor....sabah kahvaltıya giderim akşam yemekten sonra dönerim.. bazen eşimle hafat sonu kalırız....senede 2 kez falan da 1 hafta kalır dönerim....benim eşim de yalnız evde kalmaz..o da annesigile gider ..... daha geçen dr gittim eşimin işi vardı babamı kapının önüne bıraktık hastanerye gelmişti o ama anneme çıkmadım yukarıya..... eve gelince aradım iyi yapmışın daha geçen geldin ya dedi......annen abartmış bence.......bazı anneler öyle oluyor kişilik meselesi..... benim annem de ne dersem kabul eder....bayramda bile gelemiyorum desem neden demez.....
yani annem nabza göre şerbet verir.....
bişi olur gelecez derim ......iyi gelin gezersiniz bizde çocukları özledik der...
sonra aynı gün bi iş çıkar gelemiyoruz derim olsun daha yeni geldiniz başka zaman gelirsiniz der........:-)

amannnnn nerdeeee mümkünü yok yer beni valla:-):-)

anam çok seviyorum seni diyor

ben sevmiyorum sanki :(

memlekete gidince bizde öyle yapcaz gerçi benimki banane bende senle kalırım dio ama canı nerde isterse orda kalsın

ben annişimle gezcem tozcam :KK19::KK73:
canım ben de anneni suçlu buldum ne yazık ki. tek başına mı yaşıyor annen ? senden baska cocugu yok mu ?

ne bileyim senin eşine karşı sorumlulukların oldugunu hatırlat.. belli zamanlarda zaten gidip görüyormussun anneni ve yukarıda arkadaşın dediği gibi annenin yanında daha güzel vakit geçir evine döndüğünde olumsuz bişey diyemesin..gibi
yok canım abimlerle altlı üstllü oturuyorlar
yalnızda değil
bende bin kat daha sosyal bi hatun
sanki ben 50 o 30 yaşında gibi:KK53::KK48:

öyle yapcaz inşallah burdada gezecezde annemle pek o konudada anlaşamıyoz

o mağazalarda kıyafet almayı denemeyi pek sever
ben tahammül edemem bugün bi elbise aldım ama bana sor
eziyet gibi geliyor:KK34:
ama yinede geziyorum o seviyor diye:KK19:

Takma kafana annem 20 dk mesafediyim 3 aylik evliligimde 3 kere gittim 3 kere geldiler esim anne git der gitmiyorum madem surekli anneme gidecektim neden evlendim
Kuzenim.2 senelik evli cocugu oldu 2 yasina basmak uzere kocasiyla annesinde kaliyor evi var ama gitmiyor eniste bey artik bosanma davasi acmis

canım zaten
aynı şehirde olsak sabah gider akşam gelirim o gelir o konuda problemimiz olmaz

benim eşim gece o yatakda yanlız yatmayacak

bıraksada surat yapıyor :110:

neden gitmiyor evlerine

olurmu çok üzücü bi durum :(

Back
X