Bende de var...

Yorumları okudum 300 tl'nin ne kadar küçümsenen bi rakam olduğuna şaşırdım sanki 30 tl gibi ucu ucuna geçinen bir ailede 300 tl büyük bir meblağ bence evimde bir ay 300 tl fazladan harcansa bir kaç ay hesabı denk getiremeyiz bir aylık faturalar ödenir o parayla

Söyleme bence eşin onu gözden çıkarmıştır .Aradan zaman geçince üstün körü sorarsın verdimi borcunu diye hayır derse 300 tl de değilim ama alınan borç ödenmeliydi şaşırdım desen kafi gibi en azından bir daha isterse eşin tereddüt eder vermeye

Yorumları okudum 300 tl'nin ne kadar küçümsenen bi rakam olduğuna şaşırdım sanki 30 tl gibi ucu ucuna geçinen bir ailede 300 tl büyük bir meblağ bence evimde bir ay 300 tl fazladan harcansa bir kaç ay hesabı denk getiremeyiz bir aylık faturalar ödenir o parayla
Ya, ya değil mi? Bende çok şaşırdım. Kendimi maddi olarak orta karar biri görürdüm ama 300 tlnin bu kadar değersizleştirildiğini görünce fakir olduğumu anladım:KK14:

Söyleme bence eşin onu gözden çıkarmıştır .Aradan zaman geçince üstün körü sorarsın verdimi borcunu diye hayır derse 300 tl de değilim ama alınan borç ödenmeliydi şaşırdım desen kafi gibi en azından bir daha isterse eşin tereddüt eder vermeye
Şuan zaten söylemeyi düşünmedim. Şimdiye kadar yalnızca ablanın ne derdi varmış neden ağlıyormuş diye sordum. Her seferinde bilmiyorum, söylemedi diye geçiştirdi. Bir daha onu da sormadım. Aradan daha uzun bir zaman geçer de o para ödenmezse o zaman usulünce konuşurum.

ben olsam bende bozulur kızarım isterse 100 tl olsun
annesine biz bakacağız o hiç vermeyecek bide ağla zırla kardeşinden para alacak
bir gün sonra alışveriş.... ohhhhh

çalışıyor mu görümce konu sahibi.. çalışmıyorsa daha da ağırınıza gider

ben olsam bende bozulur kızarım isterse 100 tl olsun
annesine biz bakacağız o hiç vermeyecek bide ağla zırla kardeşinden para alacak
bir gün sonra alışveriş.... ohhhhh

çalışıyor mu görümce konu sahibi.. çalışmıyorsa daha da ağırınıza gider

Hayır çalışmıyor. Eşi ve yetişkin bir kızı var çalışan. Bir kere kvdemi hastaneye götürmüştü görümce. O gün otobüs, minibüse 25-26 tl kadar bir para harcamış görümcem. İnanın ben o parayı kvdemden 5-10 kere dinledim. Şöyle çok harcamış böyle çok tutmuş. Yol parasına çok vermişmiş. Oy aman ya. Zoruma giden maddiden ziyade manevi çok taraf var da ne bileyim.

Hayır çalışmıyor. Eşi ve yetişkin bir kızı var çalışan. Bir kere kvdemi hastaneye götürmüştü görümce. O gün otobüs, minibüse 25-26 tl kadar bir para harcamış görümcem. İnanın ben o parayı kvdemden 5-10 kere dinledim. Şöyle çok harcamış böyle çok tutmuş. Yol parasına çok vermişmiş. Oy aman ya. Zoruma giden maddiden ziyade manevi çok taraf var da ne bileyim.
haklısın ve bu hep böyle olur
fedakar olanın ki görünmez göze kırk yılda bir yapanın görünür
Allah bilsin boşverin

Back
X