Bende de var...

kvdenin şunu aldılar, bunu yediler, burayı gezdiler diye anlatması irrite ediyor beni.

300tl ile ne kadar gezilir ki? Abartmayın bence.
Bazı yüklü alışveriş yazınca ben de eve bir kaç binlik eşya aldı sandım. :KK14:

Sinir bozucu bir durum. Eşinizin sizden saklaması, gecistirmesi de öyle.
300 tl az bir para da değil ayrıca, kime neye göre az. O para ile market alışverişi yapanlar var.
Eşi var kızı var çalışan ama eşinizden istiyor gereksiz.

Çalışmayı çok seviyorum. 10 Yıldır da kimseden bir paket sigara parası bile istemeden bilfiil çalışıyorum.

Kimsenin evinde de eşyasında da gözüm yok. Ancak damat parası hemen anında ödeniyorsa gelinin de dahil olduğu bütçeden alınan bir para niçin yuh geri mi istenir oluyor? Bunu hiç anlamıyorum.
Haklısınız

Evin masraflarını eşinizle ortak mı karşılıyorsunuz? Öyle ise bundan sonra maaşınızın büyük bir kısmını biriktirin. Siz çalışıp kazanın, görümceniz yesin. Bu hiç adil değil.

Evin masraflarını eşinizle ortak mı karşılıyorsunuz? Öyle ise bundan sonra maaşınızın büyük bir kısmını biriktirin. Siz çalışıp kazanın, görümceniz yesin. Bu hiç adil değil.
Herkesin bütçesi farklı. Size göre az olan bana çok gelebilir yada tam tersi. Bunu bilemeyiz ki Eşim kirayı verir ve annesine harçlık verir kendisi ve mutfak için bende evin faturalarını ve kendi ihtiyaçlarımı bazen de ortak ihtiyaçlarımızı karşılarım

Hayır kardeşi. Sorun değil gibi gözüküyor evet ancak ben çok masum düşünemiyorum o konuda çünkü maddi durumları bizimki x 4 diyebilirim. Kızı var çalışıyor vs vs. içim rahat değil ne olduğunu anlayamıyorum. Görümcenin borç istemesi, bundan haberi olmayan kvdenin şunu aldılar, bunu yediler, burayı gezdiler diye anlatması irrite ediyor beni. Tutarsızlık var.
5 kuruşta olsa isteyin sizn rızkınız sonuçta..
böyle alışırsa devamı gelir .. size o para karşılıksız gelmiyor. Burda versin 300 lira içn değmez diyenleri anlamıyorum.

eşine iste deme. Telim bozuldu değiştrcem de yada şuan neye ihtiyacınz varsa pahalı onu isteyin eşinizden. Para şuan yok daha sonra derse “ görümceden gelecek olan para benm o zmn verince alayım “ de. Ve her hafta parayı verdi mi diye sor.. bu bnde işe yarıyor ama sen çalışıyorsun işe yarar mı bilmem.
İstersen cazgırlık yap parayı bırakma.

Ayrıca eğer kendin duymadıysan eşin söylediyse bu ağlama durumu yalan olabilir. Neden verdin deme diye baştan kılıfı hazrlamış

Demişsiniz ya Kayınvalidemin her şeyini biz karşılıyoruz diye bir zahmet herşeyini eşiniz karşılasın

Ahh Nyks- Nyks- önceki konularında da konuştuk seninle. Kendini maddi olarak fazlasıyla kullandırıyorsun. Kocan kendi maaşıyla o evi geçindirmeyi öğrenmeli. Senin parana güvenip annesine kardeşine saçıyor. Başka birisi olsa 300 lira bir şey değil derdim. Ama annesinin sorumluluğunu paylaşmayan bir kardeş için çok şey.

Eşimin kardeşinin aralarinda borç alıp vermesine hiç karışmadim karışmam da çünkü oda bana karışmaz kardeşler arasında çünkü versede vermese de kendisi bilir bizde kayınvalidemin her şeyi karşılarız anası sonuçta oda bize Allah razı olsun der

Istememek huyu ise sen desen de istemez. Üstüne kötü olursun. Oluruna bırak. Geri vermezse esin bir daha borç vermesin. Bir kere verdin mi hemen alisiveriyorlar ya hayirlisi

Eşimin kardeşinin aralarinda borç alıp vermesine hiç karışmadim karışmam da çünkü oda bana karışmaz kardeşler arasında çünkü versede vermese de kendisi bilir bizde kayınvalidemin her şeyi karşılarız anası sonuçta oda bize Allah razı olsun der
Tabi ki anadır ihtiyaç karşılanır ancak bizdeki durumlar biraz farklı. Allah razı olsun diyen yok mesela. Üzerine birde verilen parayı beğenmeyip ha bire huzursuz olan ve eden kv var. Çook uzun hikaye

Istememek huyu ise sen desen de istemez. Üstüne kötü olursun. Oluruna bırak. Geri vermezse esin bir daha borç vermesin. Bir kere verdin mi hemen alisiveriyorlar ya hayirlisi
İstemek huyu değil. Daha önce de 14-15 bin lira vermiş. Ama o gerçekten ihtiyaçmış. Geri ödeyen olmamış zaten

Demişsiniz ya Kayınvalidemin her şeyini biz karşılıyoruz diye bir zahmet herşeyini eşiniz karşılasın
Bende isterim bir zahmet iki kardeş karşılasınlar ama abla birşeye karışmıyor eşim de aldığı maaş ile yetemiyor maalesef

Ahh Nyks- Nyks- önceki konularında da konuştuk seninle. Kendini maddi olarak fazlasıyla kullandırıyorsun. Kocan kendi maaşıyla o evi geçindirmeyi öğrenmeli. Senin parana güvenip annesine kardeşine saçıyor. Başka birisi olsa 300 lira bir şey değil derdim. Ama annesinin sorumluluğunu paylaşmayan bir kardeş için çok şey.
Kendi kendime hesap yapıyorum ancak eşimin eline geçen para ile tüm eve yetmesi mümkün değil. Dediğiniz gibi zaten alıştı da. Her koşulda nyks seferber oluyor. Nyks kirli çıkı vs vs. Yoruldum bu para konularından

İstemek huyu değil. Daha önce de 14-15 bin lira vermiş. Ama o gerçekten ihtiyaçmış. Geri ödeyen olmamış zaten
Benim eşim bakarken çok yapmış onu. Sonra akıllandı. Ben bir şey demeden vermemeye başladı. Hatta birinde dayanamadım ben para gönderdim diye kavga ettik. Artık isteyen yok. Borcumuz borç ödeyeceğiz diyorlar o da duruyor oyle:) bir yerde akıllanır senin esin de iş işten geçmiş olur.

5 kuruşta olsa isteyin sizn rızkınız sonuçta..
böyle alışırsa devamı gelir .. size o para karşılıksız gelmiyor. Burda versin 300 lira içn değmez diyenleri anlamıyorum.

eşine iste deme. Telim bozuldu değiştrcem de yada şuan neye ihtiyacınz varsa pahalı onu isteyin eşinizden. Para şuan yok daha sonra derse “ görümceden gelecek olan para benm o zmn verince alayım “ de. Ve her hafta parayı verdi mi diye sor.. bu bnde işe yarıyor ama sen çalışıyorsun işe yarar mı bilmem.
İstersen cazgırlık yap parayı bırakma.

Ayrıca eğer kendin duymadıysan eşin söylediyse bu ağlama durumu yalan olabilir. Neden verdin deme diye baştan kılıfı hazrlamış
Bir süre daha bekleyeceğim sonra soracağım eşime. Şuan birşey dediğim yok. Eşimin anlatmasına göre çok ağlamış. Ama sebep sorunca yok. Söylememiş

Back
X