K karaku Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 4 0 1 İstanbul 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karaku #1 Kızlar selam uzun süredir takıp edıyordum buraları ama daha yenı işde boş kalınca sıkıntıdan uye oldum çok sıcak buldum hepınızıi.herkese selammmm
Kızlar selam uzun süredir takıp edıyordum buraları ama daha yenı işde boş kalınca sıkıntıdan uye oldum çok sıcak buldum hepınızıi.herkese selammmm
U umutunguleni Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2014 196 9 48 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karaku #2 karaku .!.: Kızlar selam uzun süredir takıp edıyordum buraları ama daha yenı işde boş kalınca sıkıntıdan uye oldum çok sıcak buldum hepınızıi.herkese selammmm Genişletmek için tıkla... :) hosgeldın ciciim aramıza , ıyı yapmıssın .. bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz zaman gecırıyoruz işte ..:)
karaku .!.: Kızlar selam uzun süredir takıp edıyordum buraları ama daha yenı işde boş kalınca sıkıntıdan uye oldum çok sıcak buldum hepınızıi.herkese selammmm Genişletmek için tıkla... :) hosgeldın ciciim aramıza , ıyı yapmıssın .. bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz zaman gecırıyoruz işte ..:)
Karagiz Hayat yasamaya Deger;) Kayıtlı Üye 5 Haziran 2014 303 13 48 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karaku #3 karaku .!.: Kızlar selam uzun süredir takıp edıyordum buraları ama daha yenı işde boş kalınca sıkıntıdan uye oldum çok sıcak buldum hepınızıi.herkese selammmm Genişletmek için tıkla... Hosgeldin cicim:) Burda birbirinizlen terlese biliyoruz icimizi döküyoruz en azindan Iyi yaptin ve rahatlarsin tatlim tekrar hosgeldin🌹🌹
karaku .!.: Kızlar selam uzun süredir takıp edıyordum buraları ama daha yenı işde boş kalınca sıkıntıdan uye oldum çok sıcak buldum hepınızıi.herkese selammmm Genişletmek için tıkla... Hosgeldin cicim:) Burda birbirinizlen terlese biliyoruz icimizi döküyoruz en azindan Iyi yaptin ve rahatlarsin tatlim tekrar hosgeldin🌹🌹
K karaku Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 4 0 1 İstanbul 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karaku #4 Ee hoşbulduk tekrarrr :) ama o kadar acamıyım kı ne yapacağımı bılmıyoorum nereye gidim karakız :)