bende hamile kalmak istiyorum

emi-ne

Prenseslerim ❣️❣️❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.191
6
316
40
Almanya
selam herkeslere benim 4 bucuk yasinda bir kizim var ikinci bebegimi düsük yaptim uzun zamnan önce cok sorunlar oldu adetimle ilgili ama simdi düzeldi hersey yolunda ama hamile kalamadim daha ((bana da yardimci olursaniz sevinirim..( 7 adet sine olmustum )

1 yıldır denemenize ragmen gebe kalamiyorsanız mutlaka doktora basvurmalisiniz...

1 yıldır denemenize ragmen gebe kalamiyorsanız mutlaka doktora basvurmalisiniz...

aslinda ben iki yil önce mecburi düsük yaptim ve bir yil boyunca kanamam oldu ve iyneden oldugunu düsünüyorum haile kalmamk icin igne yaptirmistim((1 yil sonra dr gittim 3 ay hap kullandim atetimin düzelmesi icin vede düzeldi hersey yoluna girdi dr da hic bir sorunun olmadigini söyledi...acaba zamanimi tutturamiyoruz diye de düsünüyorum??? tesekkür ederim ilgilendiginiz icin :))

benneyaptımki BİZDE DR GİDİYORUZ 15 AYDIR KORUNMUYORUZ AMA BEBİŞDE OLMUYO GEÇEN AY DR TEDAVİYE BAŞLADI KLOMEN VERDİ VE ÇATLAMA İĞNESİ YAPTI AMA SONUÇ HÜSRAN BU AY TEKRAR KLOMEN KULLANDIM BAKALIM YARIN KONTROLE GİDECEĞİM TEKRAR İĞNE YAPACAK BU AYDA TUTMAZSA RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEKMİŞ OFF AY NEDEN ANNE OLAMIYORUMMM ARKADAŞLAR CVP BEKLİYORUMM..

benımde 3 dusugum oldu.
en son 9 aydır korunmamamıza ragmen olmuyor doktor bu ay klomene baslayalım dedı ama
ben emın degılım erkenmı acaba dıye karar veremıyorum.

doktor bey son 3 adet tarihini istiyorsunuz diye tarihimi vermemistim öncekileri pek hatirlayamamistim(
ben haziran 7,temmuz 7 si, agustos 6 sina adet oldum benim hamile kalmam icin uygun günler hangisi acaba ?? :kedi: :kedi: :kedi:
tesekkür ederim yardimlariniz icin...

30 günde bir adet görüyorsunuz. 113-15-17. günler şanslı günleriniz

doktor bey ben 10 aylık evliyim 1 mayıs 2010 dan beri eşimle korunmuyoruz ikimizde doktora gittik tahliller yapıldı doktor ikimizdede problem olmadığını söyledi fakat benim korunduğumuz dönemde adetim 24 günde bir oluyodu korunmayı bıraktıktan sonra 30 günde bir olmaya başladı her gecikme olduğunda hamileyim sanıyorum sonra üzülüyorum tabi ne yapmamız lazım sizce bi sorun varmı yurt dışındayım doktora gitme şansım yok şu an bilgilendirirseniz sevinirim.

Kaç yaşındasınız

26 yaşındayım eşimde ben de herhangi bir hastalık yok ilaç içki sigara kullanmıyoruzeylülde evlendik 6ay korunduk mayıstan beri korunmuyoruz korunmayı bırakınca adet düzenim değişti 30 günde bir olmaya başladı evlenmeden ve velendikten sonra da düzenli olarak 24 günde bir oluyodu bu ters bi durum mu ? çcuğumuzun olmasına engel bişey varmı sizce bu yazdıklarıma göre?

doktor bey temmuzun 15 inde doktora gitmiştim tahlil yapmıştı TSH:2.10 FSH:5.62 LH:4.21 ESTRADİOL:30 çıkmıştı bu tahlil adetimin 3. günü yapıldı öncesinde adet gecikmesi oldu yine doktora gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı adet olursan 3. günü gel demişti o gün yapıldı ayrıca eşimde sperm testi yaptırmıştı normal çıkmıştı sadece hareketlilikte biraz yavaşlık var dedi doktor

En az 1 yıllık ilişki sonrasında gebe kalınamıyorsa araştırma yapıyoruz. 20-35 günler arasında adet görmek normal olarak kabul edilmektedir. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

çok teşekkür ederim doktor bey cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için kolay gelsin.

dr bey bi sorum daha olacaktı adet tarihlerim 14 haziran 13 temmuz 12 ağustos hamile kalmam için en uygun günler ne zaman acaba tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…