Hocam merhaba,
Benim 2 yıldır sol tarafımda 3cm lik çikolata kistim var bir kere aspire edildi ama tekrar yeniledi doktorum gebelik için sorun olmayacağını söyledi 1,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebe kalamadım, ameliyatı çok önermiyorlar çünkü tekrarlanabilirmiş, doktorumda önermemişti, ayrıca geçen ay gittiğimdede devlet hastanesinde doktor sağ tarafındada polikistik görünüm var demişti hem çikolata kisti ve diğer overdede pcos olabilirmi? hocam ben devlet hastanesine gidecem gebe kalabilmek için ne yapmam gerekir, şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
Doktor Bey iyi çalışmalar dilerim öncelikle , ben 35 yaşındayım ve bir ay sonra evlilik yapıcam.Jinekolojik kontrollerimde sağ tüplere yakın 3.5 cm lik bir miyomum oldunu öğrendim ve doktorum yaşım gereği öncelikle hamile kalmaya çalışmamı olmuyorsa operasyon gerekliliğini önerdi.Miyomların yerleşim yeri çok önemliymiş diye okudum benim miyomum bulunduğu yer açısından hamile kalmama engelmidir sizce ? Birde yumurtlama günümü merak ediyorum , SAT 15 Eylül - 10 Ekim - 7 Kasım . Nazik cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
29 ile 24 gün aralıkla adet görüyorsunuz. En erken10 en geç 15. Gün adet görüyorsunuz demektir. 9-16. Günler arasında günaşırı ilişkide bulunmanızı öneririm
teşekkür ederim doktor bey.. Peki sizce adetlerim düzenli mi?
Adet olduğum günden sayarak 9 ile 16 INCI günler arası ilişki diyorsunuz değil mi?
Bazıları diyorki adet olacağın günden geri sayarak 14üncü gün diyor
bEN DE 14 GÜN ÇIKARDIM İLİŞKİYE 1 GÜN ÖNCE VE SONRASINDA DA DEVAM ETTİM
Progesteronla anlaşılmaz. çatlama tarihinden 14 gün sonra kanda b hcg ile gebelik tanısı konur. Yaptığımız takipler maalesef hastalarımızı strese sokuyor. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?