gerçek bir doktor olmadığınızdan şüphelenior ve hislerimde yanılmıyorumm insanlara cvp vermek yerine soru soruyorsunuz vede hiç mantıklı değil verdiğiniz cevaplar ? ama eğer gerçek bir doktor değilseniz bunu yapan insanlığınıza yazıkk...
merhaba doktor bey,
bendede yumurta tembelliği var ve yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yumurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus heran catlayabılır dedı .birde ilişkiden sonra bu ay nedense biraz kan geliyor cokaz, rahimagzında yara var bende sanırım ondan inş. hamile kalmamı engellemez bu yara çok korkuyorum bu yüzden, bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen?
birde;hormon değerlerim bunlar adetimin 3.günü yaptırdım sizce nasıl yorumlarmısınız?
fsh 3,57
lh 1,44
tsh 2,48
prolaktin 17,45
şimdiden teşekkürler....
merhabalar dr.bey,normalde 35 günde adet gören birinin ne zaman yumurtlama günüdür.Ve guatr hapi almak hamileligi zorlastirirmi ceveplarinizi bekliyorum simdiden tsk.
merhaba doktor bey,
bendede yumurta tembelliği var ve yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yumurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus heran catlayabılır dedı .birde ilişkiden sonra bu ay nedense biraz kan geliyor cokaz, rahimagzında yara var bende sanırım ondan inş. hamile kalmamı engellemez bu yara çok korkuyorum bu yüzden, bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen?
birde;hormon değerlerim bunlar adetimin 3.günü yaptırdım sizce nasıl yorumlarmısınız?
fsh 3,57
lh 1,44
tsh 2,48
prolaktin 17,45
şimdiden teşekkürler....
merhaba ben 2 senelik evliğim ama hamile kalamıyorum ilk 6 aylıkken doktara gitiğide ona adet düzensizliğimin olduğunu söledim bana bi sorun yok yaşın kücük degip bi adet söktürücü verip eve yolladı daha sonra başka bir doktora daha gittim oda bana klomen verdi yumurtlama bozuklugun olabilir merak etme olur dedi ben cok korkuyorm ya olmaza
inş olur cnm.sen hiç ibrahim saracın kuru incir ve sogan kürünü duydun mu?istersen bi araştır.yumurtlamaya bire birmiş bakarsın işe yarar Allahın izniyle
Tembelliğiniz yok. gayet iyi gelişmiş. Hormon değerleriniz de normal. Yara hamile kalmanızı engellemez. Smear testiniz iyiyse endişelenmeyin. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Dr Canu hanım :1no2: tedavinizi size ait olan bölümde önerebilirsiniz. Saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?