Bende hamileyiiiim

maheen

Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
3.280
1.993
Bende bugün hamile oldugumu ögrendim hem mutluyum hem heycanlıyım karmakarısık duygular yaşıyorum en çokta eşimin tepkisini merak ediyorum pembe mavi balonlarla süsledim her yeri bi çiftte bebek patigi aldım birde güzel bi mektup yazıcam güzel bi süpriz yapcam daha kimse bilmiyo burda paylaşıyorum ilk defa:KK73::KK73:

Hayırlı olsun canım.. Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin.. :KK36::KK36:

Amin saolun allah her isteyene nasip etsin inşallah

öyle bi yazmışsınız ki ben bile heyecanlandım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm eşine söyedikten sonra ki tepkisini her saniye saniyesini anlat çok merak ettim ben şimdi.tekrar tebrikler darısı bize inşallah bende çok istiyorum.

çok sevindim adınıza rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. :)

öyle bi yazmışsınız ki ben bile heyecanlandım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm eşine söyedikten sonra ki tepkisini her saniye saniyesini anlat çok merak ettim ben şimdi.tekrar tebrikler darısı bize inşallah bende çok istiyorum.
Amin rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah.anlatıyım eşim gece vardiyasında gece 3 te geldi bende salonda yatyodum salona gelmeden odaya gitti karanlıkta balonları görünce korkmuş bi anda :KK70:ısıgı açtı bi süre ses gelmedi yazdıgım notu okuyodu sonra şaşkın şaşkın yanıma geldi ben babamı olcam dedi sarıldı bana böyle işte güzel oldu .

Amin rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah.anlatıyım eşim gece vardiyasında gece 3 te geldi bende salonda yatyodum salona gelmeden odaya gitti karanlıkta balonları görünce korkmuş bi anda :KK70:ısıgı açtı bi süre ses gelmedi yazdıgım notu okuyodu sonra şaşkın şaşkın yanıma geldi ben babamı olcam dedi sarıldı bana böyle işte güzel oldu .
çok güzel yaa okurken sırıttığımı farkettim şuan halada öyle allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel bişey mucize evinizi dahada neşelendirmeye geliyor. Maşallahh

X