• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende iyi olabilecek miyim? 😔

Bende aynı şeyi düşündüm , hatta varsa hazırlat protokolü hemen boşanalım dedim, hiçbir istediğim yok defim. Asla dedi, inanmadım . Bu adan 4 ay evden işe işten eve geldi, uyudu uyandı, telefonu şifresiz ortada gezdi.. herseyi ortadaydı, davranışları normal değildi, bu ev beni boğuyor, üstüme üstüme geliyor demekten başka birsey yapmadı, neye olduğunu bilmediğimiz ve dinmeyen bir öfkesi vardı, hersey o kadar anormaldi ki anlatamam.
Durum şimdi daha iyi anlaşılıyor dediğim gibi psikolojik sorunu var.Simdilik aklinizdan boşanmayı cikarin ve ondan o gelene kadar arayana kadar uzak durun.Hatta suclamalari ve kafasında kurduklari ileri gidebilir diye düşünüyorum destek alincaya kadar yalniz da görüşmeyin aklima neler neler geldi 😐

Olay en başta nerden patladı gece yattınız mükemmel sabah uyandınız ve kocan tamamen değişmiş miydi ?

Burda bir çok konu okudum sanırım en sarsıcı olanlardan birisi bu konu olabilir..
Evet biz ikinci çocuk için doktora gidecektik , çok istiyordu eşim ,o arada teyzesi çok hastalandı, ölür dedi doktorlar bizde erteledik , durum böyle olunca memleketten akrabalar falan geldi , kalabalık olduk, evimizde ağırladık 2 gün , hersey güzel .. akşam yattık sabah kalktım işe gittim o evdeydi , aradım uyandın mı diye herzaman ararım zaten , gece koynumdaki adam bana “sanane uyandığımdan “dedi . Şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş , böyle başladı gitti...

Siz uzak durun ama ailesi ile konusun mutlaka psikiyatriste gitmek icin ikna etsinler.

Sanrıdan kastınız ne bilmiyorum ama
Karşıma alıp konuştum , sorun ne dedim
Bana sen bana hergün yalan söylüyorsun dedi , ne söylüyorum dedim cevap veremedi. Sen sahtekarsın dedi , ne yaptım dedim banada söyle acaba yanlış bir anlaşılmamı var dedim yine cevap veremedi😔 eşim benden para saklamaz, araba bende, gittiğime geldiğime karışmaz, yani yalan söylenilecek koca değil, bunu onada anlattım ama duvar gibi , papağan gibi hep aynı şeyleri söyledi
Belki de akrabalar abuk subuk konustu, gaza getirdi esinizi size karsi doldurdu falan

Azgınlığı canına çıkacakmış nerdeyse son anda kurtulmuş.birakin hiç arayıp sormayın bilgi almayın görünmeyin sessize alın kendinizi çocuğunuzla hayata devam edin bir müddet .boşanmayı da ağzınıza almayin boşanmak için harekete gecmeyin bekleyin bakalım sabirla çıkar kokusu zamanla. Geçiyor ya geçiyorda delip geçiyor ben çok bağıra bağıra ağladığımi bilirim Allah'ım derdim Musa Aleyhisselam'ın duasıyla rabbimmmm göğsüme genişlik ver diye ...rabbim sizinde göğsünüze genişlik ferahlık sabir selamet versin bu aşamada ...

Çevrenizden sizi çekemeyen birisi okutma büyü, kötü enerji gibi işlerle sizi bu hale getırmıs olabilir. Boyle seyleri hafıfe almamak lazım kotu niyetlı insanlar hersey yapabılıyor bazı yörelerde çok meshur bu işler. Psikolojık rahatsızlık yada hayatında bıri olsa bile kısa surede bu hale gelmesıne yol açarmı bılemedım. Bu işlerden anlayan varsa sorun derım. Allah yardımcınız olsun.
Yasak yasakkk çok açık yazma banlar mune abla 🤭🤭

Bipolar olsa adam 11 yilda ortaya cikardi. Ben baska biri oldugunu dusunuyorum. Ikinci bir hatti olabilir eve getirmedigi ya da is yerinin oralardan biridir gunduzleri gorusuyorlardir.
Birsey talep etmemek hata olur cunku cocugun gelecegi soz konusu.
Bir de 40 yaş sendromu olabilir mi? Benim eski esim de 40 yasinda durup dururken evi terk etmisti. Sonra bosandik.

Belki de akrabalar abuk subuk konustu, gaza getirdi esinizi size karsi doldurdu falan
Yok tam tersi amcası çok kızdı, dayıları, kardeşleri hepsi biliyor beni .. eşimi uyardılar , sana rahat batıyor dediler, sürekli aynı şeyleri söyledi durdu.. evlendiğimiz gündem beri böyle dedi. Dayısı madem öyleydi neden çocuk yapana kadar 5 yıl geçti ayrılmadın, yada 11 yıl neyi bekledin dediler, cevap yok...

Yaşadıklarını harfi harfine an be an yaşadım canım ben.. Sabah öperek canım- cicim diyerek işe yolladığım eşim akşam geldiğinde canavara dönüştü. Bana evden git dedi hamile halimle. Sonra kendisi terk etti. Beni görmeye tahammül edemeyecek kadar nefret ediyordu. O kadar kötü şeyler yaşadım ki anlatsam oturur ağlarsınız. Zaten 1,5 yıl sonra bipolar bozukluk teşhisi kondu. Teşhisten yaklaşık 1 yıl sonra da boşandık.

Bipolar olsa adam 11 yilda ortaya cikardi. Ben baska biri oldugunu dusunuyorum. Ikinci bir hatti olabilir eve getirmedigi ya da is yerinin oralardan biridir gunduzleri gorusuyorlardir.
Birsey talep etmemek hata olur cunku cocugun gelecegi soz konusu.
Bir de 40 yaş sendromu olabilir mi? Benim eski esim de 40 yasinda durup dururken evi terk etmisti. Sonra bosandik.
Bende aynı şeyi söyledim bipolar olsa anlardım defim. Psikolog arkadaşım Bipolarlar kendilerini tetikleyen bir olay olana kadar sakin kalabilirler, 50 yaşında ortaya çıkanlar var dedi, ne desem boş , Allah’a sığındım.

Yaşadıklarını harfi harfine an be an yaşadım canım ben.. Sabah öperek canım- cicim diyerek işe yolladığım eşim akşam geldiğinde canavara dönüştü. Bana evden git dedi hamile halimle. Sonra kendisi terk etti. Beni görmeye tahammül edemeyecek kadar nefret ediyordu. O kadar kötü şeyler yaşadım ki anlatsam oturur ağlarsınız. Zaten 1,5 yıl sonra bipolar bozukluk teşhisi kondu. Teşhisten yaklaşık 1 yıl sonra da boşandık.
Çok üzüldüm sizin içinde, bu adam 1 hafta önce benim doğum günüm için mekan kapatan adam , bir hafta sonra bana tiksinerek baktı...

Sabah öperek işe uğurladığım ve akşamına canavara dönüşen adam da 1 hafta önce bana araba almıştı, canım karım 3 aylık hamile otobüse- minibüse binmesin diyerek..

Psikiyatrik hastalıklar çok zor anlatılmayacak kadar zor ve karmaşık süreçler. Yaşadıklarımı anlatamam. Sürekli bu evde boğuluyorum diyordu. Evde durmuyordu kaçıp gidiyordu. 4 ayrı çok iyi uzmana göründü. Hepsi aynı hastalığı işaret etti, teşhis kondu ama kucağımda bebeğimle olan bana oldu.

Bana orta yaş krizi gibi geldi. Siz bence daha fazla üstüne gitmeyin. Ailesi ilgilensin. Gerekirse terapiste götürsünler. Siz de uzaktan takip edin bakalım.

Sabah öperek işe uğurladığım ve akşamına canavara dönüşen adam da 1 hafta önce bana araba almıştı, canım karım 3 aylık hamile otobüse- minibüse binmesin diyerek..

Psikiyatrik hastalıklar çok zor anlatılmayacak kadar zor ve karmaşık süreçler. Yaşadıklarımı anlatamam. Sürekli bu evde boğuluyorum diyordu. Evde durmuyordu kaçıp gidiyordu. 4 ayrı çok iyi uzmana göründü. Hepsi aynı hastalığı işaret etti, teşhis kondu ama kucağımda bebeğimle olan bana oldu.

Özel olmazsa teşhis neydi?

Doktora gitse , ne olduğunu anlasam , onun için yine uğraşırım, hastalıkta sağlıkta dedik... benimle konuşmaya bile tahammülü yok.. şuan dünyada benden kötü kimse yok... Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz...

Bende aynı şeyi söyledim bipolar olsa anlardım defim. Psikolog arkadaşım Bipolarlar kendilerini tetikleyen bir olay olana kadar sakin kalabilirler, 50 yaşında ortaya çıkanlar var dedi, ne desem boş , Allah’a sığındım.
Esiniz kac yasinda?

Back
X