- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
E sorun yoksa niye size ilgi duymuyor demek ki sevmedigini farkettiBiz yeniden başladık sayılır bi sorun yokki şuan ayrıcak
Türkçe öğren. Konu açtığına göre takmıyor seni?7 24 yanımda msın nerddn biliyon o kadar takmasa bu kadar yıl devam etmez herhalde
Hee tamm sen mutlu olcaksan öyle olsn benim ısrarımla evlenmişti benimle debu kadar yıldır sızın ısrarınızla suruyor zaten
Yakında birden terkedilirsen şaşırmaEvet sorun bnde tutarsızım ona karsı da hep öyleydim sürekli küfürler ederdim en ufak bişeyde aramadı mı ilgisiz mi hakaretle onu boğardm o da hep bana son şans son şans diye bir şans verirdi sağolsn bnde olsam bna katlanmazdm buna eminim şuan aradı konuştuk tatlıya bağladık benim ilişkim bu yüzden yürümüyor bn kendimi biliyorm arkdsşlar
Yok öyle bişy aradı araba alcaktı onu halletmiş şuan iyii hatta ne zaman görüşeceğimizi sorduE sorun yoksa niye size ilgi duymuyor demek ki sevmedigini farketti
Biz yeniden başladık sayılır bi sorun yokki şuan ayrıcak
S.kerim o.ç a..mn oğlu...
Ders verseniz olmaz mıTürkçe öğren. Konu açtığına göre takmıyor seni?
E niye konu açtınız o zaman? Konuyu biz açtık da haberimiz mi yok?
- Sevgilim benimle ilgilenmiyor.
- Ayrıl.
- Ama işi yoğun.
- Ayrılma.
- Ama istese 5 dk ayırır.
- O zaman ayrıl. Önemsemiyor.
- Sorun yok niye ayrılayım?
Ne yapalım o zaman? Adamın patronunu arayıp "şu adamı bu kadar çalıştırma" mı diyelim?
Şu konuları içip mi açıyorsunuz, bizimle dalga mı geçiyorsunuz belli değil.
Şunu da yeni gördüm. Gerçekten o kadar ufak küfürler ki gözlerim bile seçemedi demek.
a..mn oğlu yazarken noktayı yanlış koymuşsunuz doğrusu "am.n oğlu" neyse ufak detaylara takılmayayım... ve bende diyorum önemsese değer verse 5 dk ayırır demekki size değer vermiyor,önemsemiyor, umrunda değilsiniz,sizi biti kadar sevmiyor,gözünde zerre kadar yoksunuz... ama başka sorun yok ki ayrılmayın...küfür daarcığınızı genişletip ilişkiye tam gaz devamS.kerim o.ç a..mn oğlu...
Küfür eden bir bayan arkadaşım olsa saniyesinde engellerim o da seni oyalıyarak seni kendinden soğutuyor sizin yüzünüze seni istemiyorum demeye küfürlerinize maruz kalmaya cesareti olmadığı içindir o gitmiş sizden zatenKandiliniz mübarek cumhuriyet bayramımı kutlu olsun fikirlerinize ihtiyacım var kandil günü kalbini kırmak istemiyorum sevgilim olcak kişinin iş yerinde sıkıntısı varmış öyle diyor inanıyorm kurum değişikliğine kadar gitti benimle ilgilenmiyor ben yazıyorm ben arıyorum son 3 gündür böyle öncesinde de de aman aman ilgili sayılmazdı ama idare ediyordum benim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş şu saat oldu yazmadı kendimi tutuyorum yazmamak vee trip atmamak için ama bunaldım iyice delircem artk bu şekilde yürümüyor
Bizm ilişkimiz öyle değil çalışılırken mesj atmaz nadir iş çıkışı yazar arar ve kısa sürmez 2 saat konusuruz iş dışında da arar sorar ama 2 gündür durgundu ona sinirlendim ben işle ilgili sıkıntı olduğunu söyledi bugn de nöbetten cıkmış tı yatmış akşama kadara..mn oğlu yazarken noktayı yanlış koymuşsunuz doğrusu "am.n oğlu" neyse ufak detaylara takılmayayım... ve bende diyorum önemsese değer verse 5 dk ayırır demekki size değer vermiyor,önemsemiyor, umrunda değilsiniz,sizi biti kadar sevmiyor,gözünde zerre kadar yoksunuz... ama başka sorun yok ki ayrılmayın...küfür daarcığınızı genişletip ilişkiye tam gaz devam
Ufak tefek küfürler mi böğğ Allahım uzak tutS.kerim o.ç a..mn oğlu...
Bizm ilişkimiz öyle değil çalışılırken mesj atmaz nadir iş çıkışı yazar arar ve kısa sürmez 2 saat konusuruz iş dışında da arar sorar ama 2 gündür durgundu ona sinirlendim ben işle ilgili sıkıntı olduğunu söyledi bugn de nöbetten cıkmış tı yatmış akşama kadar
En sonunda konu sahibinin bize de küfretmesiyle konu kapanacakmış gibi hissediyorum nedenseE ablacım konu açma nedeni ne? Derdin ne? Biz kadınlara U.T.K (ufak tefek küfür) öğretmek için mi? Yoksa ben sevgilime kalayı basıyorum ama hala beraber olmaya devam ediyoruz çatlayın mı diyon
Onu bilmem de, sanki uzun süredir sizin çabanızla yürüyor gibi bu ilişki. İlgisizlikten yakınan siz değil misiniz?Hee tamm sen mutlu olcaksan öyle olsn benim ısrarımla evlenmişti benimle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?