Bende kalmamışta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sorun bnde tutarsızım ona karsı da hep öyleydim sürekli küfürler ederdim en ufak bişeyde aramadı mı ilgisiz mi hakaretle onu boğardm o da hep bana son şans son şans diye bir şans verirdi sağolsn bnde olsam bna katlanmazdm buna eminim şuan aradı konuştuk tatlıya bağladık benim ilişkim bu yüzden yürümüyor bn kendimi biliyorm arkdsşlar

Yakında birden terkedilirsen şaşırma

Biz yeniden başladık sayılır bi sorun yokki şuan ayrıcak

E niye konu açtınız o zaman? Konuyu biz açtık da haberimiz mi yok?

- Sevgilim benimle ilgilenmiyor.
- Ayrıl.
- Ama işi yoğun.
- Ayrılma.
- Ama istese 5 dk ayırır.
- O zaman ayrıl. Önemsemiyor.
- Sorun yok niye ayrılayım?

Ne yapalım o zaman? Adamın patronunu arayıp "şu adamı bu kadar çalıştırma" mı diyelim?
Şu konuları içip mi açıyorsunuz, bizimle dalga mı geçiyorsunuz belli değil.

S.kerim o.ç a..mn oğlu...

Şunu da yeni gördüm. Gerçekten o kadar ufak küfürler ki gözlerim bile seçemedi demek.

S.kerim o.ç a..mn oğlu...
a..mn oğlu yazarken noktayı yanlış koymuşsunuz doğrusu "am.n oğlu" neyse ufak detaylara takılmayayım... ve bende diyorum önemsese değer verse 5 dk ayırır demekki size değer vermiyor,önemsemiyor, umrunda değilsiniz,sizi biti kadar sevmiyor,gözünde zerre kadar yoksunuz... ama başka sorun yok ki ayrılmayın...küfür daarcığınızı genişletip ilişkiye tam gaz devam

Küfür eden bir bayan arkadaşım olsa saniyesinde engellerim o da seni oyalıyarak seni kendinden soğutuyor sizin yüzünüze seni istemiyorum demeye küfürlerinize maruz kalmaya cesareti olmadığı içindir o gitmiş sizden zaten

Bizm ilişkimiz öyle değil çalışılırken mesj atmaz nadir iş çıkışı yazar arar ve kısa sürmez 2 saat konusuruz iş dışında da arar sorar ama 2 gündür durgundu ona sinirlendim ben işle ilgili sıkıntı olduğunu söyledi bugn de nöbetten cıkmış tı yatmış akşama kadar

E ablacım konu açma nedeni ne? Derdin ne? Biz kadınlara U.T.K (ufak tefek küfür) öğretmek için mi? Yoksa ben sevgilime kalayı basıyorum ama hala beraber olmaya devam ediyoruz çatlayın mı diyon

E ablacım konu açma nedeni ne? Derdin ne? Biz kadınlara U.T.K (ufak tefek küfür) öğretmek için mi? Yoksa ben sevgilime kalayı basıyorum ama hala beraber olmaya devam ediyoruz çatlayın mı diyon
En sonunda konu sahibinin bize de küfretmesiyle konu kapanacakmış gibi hissediyorum nedense

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…