- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
[/QUOT
- yok cnm oda ikinci evliliği ama layık görmüyolar erkek kız alır düşüncesi varya türk milletinde kadın yaşlıyla evlenmek zorunda
arkadaş sormuş bende merak etmiştim ilk evliliği heralde ondan tepki gösteriyorlar diye düşünmüştüm ama siz gayet birbirinize denk bir çift olacakken neden istemiyorlar anlamadım doğrusu. iyi hoş insan severse ilk evliliği bile olsa 2. evliliğini yapacak biriyle evlenebilir ona karşı değilim ama bizim toplumumuz bu duruma hala kapalı. sizin içiniz rahat olsun boşverin takmayın onları siz nişanlınıza güvendikten sonra gerisi boş
- yok cnm oda ikinci evliliği ama layık görmüyolar erkek kız alır düşüncesi varya türk milletinde kadın yaşlıyla evlenmek zorunda
Siz de altta kalmıyorsunuz kayınvalidenize karşı.
Örnek gelinlik mevzusunda kızın giysin demeniz.
Haklı olabilirsiniz. Çok fazla karışıp huzur bozuyorlar ama tavrınızı da doğru bulmadım açıkçası.
Konuyu bu şekilde çözümleyemezsiniz. O öyle yapar, siz karşılık verirsiniz ve işler iyice karışır.
Demek istediğim kayınvalideyle başa çıkmanın yolu bu değil bence.
Ayrıca 2. evliliğini yapmış biriyim yaşadığım için bu kadar rahat söylüyorum.
Düğününüzde gelinlik giymeseniz olmaz mı?
Ben yakıştıramamıştım kendime 2. kez gelinlik giymeyi. Onun yerine beyaz bir abiye tercih edilebilir.
çok pardon ama ne alaka. 10. evlilik bile olsa insan gelinlik giymek ister ve giyer.(çok kaba oldu ama bence herkes özgürdür bu konuda)
konu sahibi arkadaşım haklısınız durumunuzda. benim tavsiyem taviz vermeyin kaynana kayınpedere . saygıda kusur etmeden istediğinizi yaptırın. evlemdikten sonra da bayramda tatilde 3-5 gün gidilir karşılıklı gülümsenir geçilir.
o lafı dedirtene kadar beni orta yerimden çatlattı 10 kez de evlensem gelinlik giymek hakkım kendimi o kadar küçümsemiyorum bu gelinlik nişanlım ben seni kız gibi alcam herşeyide ona göre yapacam dio benle alakası yok yani
Içimden geçeni söyleyeyim ,haklısınız haksizsiniz diyemem de bilemem de.ama ikinci evliliğini yapan bir çocuğu olan çocuğundan ayrı olan bir bayanın gelinliğim kiralık olsun diyorlar diye dert etmesini anlayamadım.ilk evliliğim kiralık gelinlik giydim ne oldu yani ....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?