bende kendi dikişlerimi-örgülerimi paylaşmak istedim

love_honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
729
10
46
Bursa
empirme kumaştan diktiğim kolay bir bluz.üstünü pratik olarak kestim.altına lastikle 6 sıra dikiş geçtiğim kemeri diktim.kolların ucundada lastik var ama o ayrı değil kol ucunu hem kıvırdım hem lastik geçtim.yakasına aynı kumaştan biye geçtim ve yakanın ortasına boş kalmasın diye iki tane şerit diktim fiyonk şeklinde bağlıyorum.benim gibi dikişle amatör olarak ilgilenenlerin kolaylıkla dikebileceği bir model.aynı dökümü verecek farklı kumaşlar da kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
empirme kumaştan diktiğim kolay bir bluz.üstünü pratik olarak kestim.altına lastikle 6 sıra dikiş geçtiğim kemeri diktim.kolların ucundada lastik var ama o ayrı değil kol ucunu hem kıvırdım hem lastik geçtim.yakasına aynı kumaştan biye geçtim ve yakanın ortasına boş kalmasın diye iki tane şerit diktim fiyonk şeklinde bağlıyorum.benim gibi dikişle amatör olarak ilgilenenlerin kolaylıkla dikebileceği bir model.aynı dökümü verecek farklı kumaşlar da kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 109114 Eki Görüntüle 109115 Eki Görüntüle 109116

arkadaşlar daha eklemek istediklerim var ama resimler neden dosya şeklinde çıkıyor diğer arkadaşlarınkine baktım onların açılıyor resimleri.biri yardımcı olursa sevinirim

Eki Görüntüle 109512 Eki Görüntüle 109511 Eki Görüntüle 109510 Eki Görüntüle 109513 Eki Görüntüle 109514

örmeye başlarken modeline henüz karar vermediğim bir yelekti öyle mi yapsam böyle mi yapsam derken sonunda bu model çıktı ortaya.ipi simli ip 6 numara şişle ördüğüm için beni sıkmadan bitti.yakasına en son tığ ile süsleme yaptım farklı bir hava kattı bence.

Eki Görüntüle 109517 Eki Görüntüle 109518 Eki Görüntüle 109519 Eki Görüntüle 109516 Eki Görüntüle 109515

bu da üniversite yıllarında ördüğüm bir süveter.eteğindeki modeli başka bir yerden buldum beline kurdeleyi geçirebilmek için delik bıraktım örerken.yakayı önce misina şişle ördüm ucundaki süslemeyi tığ ile yaptım.

Eki Görüntüle 109520 Eki Görüntüle 109524 Eki Görüntüle 109521 Eki Görüntüle 109522 Eki Görüntüle 109523

geçenlerde severek ve özenerek diktiğim bir okadarda beğenerek giydiğim bir bluz.görenlerde çok beğendi.ince trikodan mor renk kumaşım vardı epeydir sonunda bu modele karar verdim ve uyguladım.ön ve arkayı pratik olarak uyan herhangi bir bluzumu ölçü alarak kestim ve diktim.kolları yarım daireden kestim üsttekinin boyu alttakine göre daha kısa ve prova ederek dökümlerini ayarladım.koltuk altına yaklaştıkça kayboluyor.kolların açık şeklinide koydum umarım anlaşılır olmuştur.iki kat çalıştım ben tek kat da olabilir.önü çok boş geldi gözüme evde aynı renk şifon olunca önüne bir tane de fiyonk konduruverdim.

bolero iki ayrı parçadan örülüyor.ilki 2 ters 2 düz lastik.vücudunuzu sadığında bitirebilirsiniz.bitirdikten sonra ütüyle örgüyü açıyorsunuz böylece büzülmüyor.üst kısmınıysa başlangıçta lastikle başlayıp devamını bir arttır bir eksilt örneği ile örüyorsunuz bitirirken yine lastik.dikmini umarım resimlerden anlayabilirsiniz..

Son düzenleme:

geçenlerde severek ve özenerek diktiğim bir okadarda beğenerek giydiğim bir bluz.görenlerde çok beğendi.ince trikodan mor renk kumaşım vardı epeydir sonunda bu modele karar verdim ve uyguladım.ön ve arkayı pratik olarak uyan herhangi bir bluzumu ölçü alarak kestim ve diktim.kolları yarım daireden kestim üsttekinin boyu alttakine göre daha kısa ve prova ederek dökümlerini ayarladım.koltuk altına yaklaştıkça kayboluyor.kolların açık şeklinide koydum umarım anlaşılır olmuştur.iki kat çalıştım ben tek kat da olabilir.önü çok boş geldi gözüme evde aynı renk şifon olunca önüne bir tane de fiyonk konduruverdim.

bu da üniversite yıllarında ördüğüm bir süveter.eteğindeki modeli başka bir yerden buldum beline kurdeleyi geçirebilmek için delik bıraktım örerken.yakayı önce misina şişle ördüm ucundaki süslemeyi tığ ile yaptım.

örmeye başlarken modeline henüz karar vermediğim bir yelekti öyle mi yapsam böyle mi yapsam derken sonunda bu model çıktı ortaya.ipi simli ip 6 numara şişle ördüğüm için beni sıkmadan bitti.yakasına en son tığ ile süsleme yaptım farklı bir hava kattı bence.

arkadaşlar blog lular kervanına bende katıldım dah yeni.ziyaret eders yorumda bulunursanız çok memnun olurum daha çok yeni.farklı paylaşımlarım var orda zaman buldukça da yükleyeceğim.
hobbies

Önce bir tanıdığımda görmüştüm yaparken.Sonra yaz tatilinde bende bolbol hem kendime yaptım hemde yapıp hediye ettim.ihtiyacınız olan boş taç-kurdele-keçe-boncuk-organze tül vs tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.dikebileceğiniz parçaları dikişle diğerlerini silikonla monte edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…