Bende mi bi sıkıntı var acaba?

bence bu durum yaş ilerledikçe insanların birbirleri için yapacakları fedakarlıkların azalması nedeniyle oluyor.
örnek verdiğin duruma bakarsak 30 lu yaşlarında bir adamın uzaktan ilişki yürütmek için çaba göstermesi, belki evlenseniz de hemen tayin olamamanız durumunda bir süre ayrı yaşamayı falan göze alması gerekiyor.
farklı şehirlerde olduğunuz için sevgili ve nişanlılık dönemlerinde her istediğiniz an görüşemeyeceksiniz de.
bu durumda zora girmek istemeyen bu kişiye sizinle benzer özelliklerde ama kendisiyle aynı yerde yaşayan biri önerildiğinde kolayı seçmiş olabilir.

eşimle ilk ergenlik yıllarımda tanıştık. ve üzerinden 11 sene geçti. bu kadar yıldır o kadar zor günler geçirdik (özellikle mesafe) ve hala da aynı şehirde yaşayamıyoruz. ikimiz de diyoruz ki bugün tanışsak birbirimizi tercih etmezdik. düşünsene maaş olarak farklıyız, meslek olarak farklıyız, aile olarak farklıyız, şehir olarak bile farklıyız. benim gözüm yemezdi açıkçası 26 yaşındayım, böyle bir ilişkiye başlamazdım. şans vermeyebilirdim yani eşime :KK70: zor gelirdi böyle bi ilişki.

durumunuz böyle bişey olabilir.
çünkü insan daha mantıklı düşünüyor, kalbine bir nevi söz geçirebiliyor yaş ile beraber.
Kesinlikle katılıyorum. Ben onun bulunduğu il'e gitmeden önce reddetmiştim tanışmayı. Farklı illerdeyiz sıkıntılar olur demiştim. Oraya gidince bi şekilde ikna edildim, geldi, yaklaşık 1 saat aynı ortamda bulunduk. Beğendiğim, tam istediğim gibi biri, o da kabul ederse telefonla irtibatta oluruz falan demiş. Yani olay bu şekilde gelişmişti. Biz muhabbet etmeye başladıktan sonra bana yine öneriler geldi ama geri çevirdim doğal olarak. Aynı şekilde ona da birilerini önermişler "ben tanışmak istemiyorum" demiş -bunu kendisinden değil başka birinden duydum-. Velhasıl bir anda böyle davrandığına göre bir başkası -yanında olan biri- daha mantıklı gelmiş olabilir. Böyle bir şey varsa bana görüşmek istemediğini söylese anlayışla karşılayabilirdim ki biz zaten eğer bir gün düşüncemiz aynı kalmazsa, görüşmeye devam etmek istemezsek açık açık söyleyeceğimize söz vermiştik. Sözünün eri değilmiş, iyi ki olmamış. Mesela onunla irtibattayken doğum günüm geçti, özel günlere çok önem verdiğimden sürprizleri çok sevdiğimden bahsetmiştim. Doğum günümden önce işyeri adresimi istedi, göndereceğim şey kullanabileceğin bi şey değil demişti. Doğum günümde öğle vaktinde arayıp kutladı, göndereceğim şeyi oraya getirmiyolarmış en azından arayıp kutlayayım dedim dedi. Tabi ben şok :KK57: O zaman anlamıştım vurdum duymaz, rahat biri olduğunu.

Yaşlar daha küçükken her şeye masumane bakıyor insan. Yanımda olmasada olur deyip geçiştiriyor. Ama büyüdükçe bu konuda bile fikirler değişiyor. Nasip bakalım bekleyip göreceğiz :KK37:

Kısmetiniz bey henüz karşınıza çıkmamış.:KK48:
Bence gayet anlaşılabilir bir kişisiniz.
Netsiniz,ne istediğinizi biliyorsunuz.
Belki şuan zamanı değildir :KK66:
Net ve anlayışlı olduğum için mi kaybediyorum diye düşünmekten alamıyorum bazen kendimi. o_O

Net ve anlayışlı olduğum için mi kaybediyorum diye düşünmekten alamıyorum bazen kendimi. o_O
Kaybetmek olarak düşünmeyin bence zira bu sizin kişiliğiniz.
Sadece kafa dengi birileri çıkmamış karşınıza
Bu demek değildir ki kişilikten ödün verilemez mi ? verilir tabi hakedene :)

ben 25i yeni dolduracagım evliyim iki yıllık ancak cok yasıtım olan arkadasım bekar ve hiçte gecmi kaldık demiyorlar

Ben sende bir sorun görmedim gayet de mantıklı, aklı başında bir kizsin anlattiklarina göre
Ben de net ve düz konusurum, naz niyaz trip bunlar yoktur
Erkekler emeksiz kolay elde etmek istiyor ama ayni zamanda karşısındaki kızın kolay lokma olan, fazla flortoz biri olmasını da istemiyor
Yani verdiğimle yetinsin, sorun çıkarmasın, eli yüzü de düzgünse tamamdir diye düşünüyor çoğu
Elbette genelleme yapilmamali.ama benim de etrafimda gözlemledigim.bu
Ayrica eğitim sorunsa zaten bu bahsettigim tiptendir, yani ses çıkarmasın egitimli olursa/benden daha bilgili olurda beni ezer kompleksi taşıyordur
Kendimle anlattığım şeylerde eksik var fazlası yok. Eğitim konusunda sorun olmadığını, hatta onun bulunduğu il'i tercih edersem, uzun vadeli düşünürsem zaman zaman derslere de gidebileceğim için derslerden daha kolay geçebileceğimi söylerdi. Özel üniv. yazmam konusunda da "tabi ki yaz, herkes eve arabaya yatırım yapıyor sende mesleğe yaparsın" demişti. Yani genel olarak bir sıkıntı yokken birden ne oldu anlayamadan bitti gitti..

Kaybetmek olarak düşünmeyin bence zira bu sizin kişiliğiniz.
Sadece kafa dengi birileri çıkmamış karşınıza
Bu demek değildir ki kişilikten ödün verilemez mi ? verilir tabi hakedene :)
Biriyle yeni tanıştığımda "gizemli olacağım, kendimden bahsetmeyeceğim, o çözmeye çalışsın" diyorum ama dayanamıyorum. Sordukça cevap veriyorum, sordukça anlatıyorum. Gizemli davranamıyorum çünkü yapımda yok. Eşinin sana yardım etmesini ister misin? gibi sorular sorulduğunda da düşüncem neyse aynısını söylüyorum. Yok yaaa erkek erkekliğini bilsin, yan gelip yatsın, ben her şeyi hallederim diyemiyorum çünkü öyle düşünmüyorum. Neden kendimi olmadığım biri gibi tanıtayım ki? Sonra feminist ilan ediliyorum ama olsun ben buyum :ıslık:

Biriyle yeni tanıştığımda "gizemli olacağım, kendimden bahsetmeyeceğim, o çözmeye çalışsın" diyorum ama dayanamıyorum. Sordukça cevap veriyorum, sordukça anlatıyorum. Gizemli davranamıyorum çünkü yapımda yok. Eşinin sana yardım etmesini ister misin? gibi sorular sorulduğunda da düşüncem neyse aynısını söylüyorum. Yok yaaa erkek erkekliğini bilsin, yan gelip yatsın, ben her şeyi hallederim diyemiyorum çünkü öyle düşünmüyorum. Neden kendimi olmadığım biri gibi tanıtayım ki? Sonra feminist ilan ediliyorum ama olsun ben buyum :ıslık:
Olması gereken bu zaten :KK54:

ben 25i yeni dolduracagım evliyim iki yıllık ancak cok yasıtım olan arkadasım bekar ve hiçte gecmi kaldık demiyorlar
Ben geç kaldım demiyorum. Henüz evlenmeyi de düşünmüyorum. Ama tanımak için şans verdiklerim oluyor. Neden bir anda irtibatın kesildiğine anlam veremiyorum. Hayatımda biri olsun, iyi anlaşıyorsak 1 2 yıl görüştükten, zaman geçirdikten sonra evlenmek istiyorum. Yaş takıntım falan yok. 25'ime yeni girdim ve inanılmaz rahatım bu halimle. Oldukça özgürüm. Evlilik düşüncesi bile boğuyor bazen. Evde kaldım gibisinden açmadım bu konuyu ki hiçbir yerinde de geç kaldığıma dair kelimem yok :KK73::dondurma:

Ben geç kaldım demiyorum. Henüz evlenmeyi de düşünmüyorum. Ama tanımak için şans verdiklerim oluyor. Neden bir anda irtibatın kesildiğine anlam veremiyorum. Hayatımda biri olsun, iyi anlaşıyorsak 1 2 yıl görüştükten, zaman geçirdikten sonra evlenmek istiyorum. Yaş takıntım falan yok. 25'ime yeni girdim ve inanılmaz rahatım bu halimle. Oldukça özgürüm. Evlilik düşüncesi bile boğuyor bazen. Evde kaldım gibisinden açmadım bu konuyu ki hiçbir yerinde de geç kaldığıma dair kelimem yok :KK73::dondurma:
pardon bir yorum okudum aklımda öyle kalmıs. belki sizin görüsştüğünüz kişiler ciddi ililki yasamak istemeyen kişiler .bunu anlamanın en kolay yolu irtibatı kesenlere sormak

pardon bir yorum okudum aklımda öyle kalmıs. belki sizin görüsştüğünüz kişiler ciddi ililki yasamak istemeyen kişiler .bunu anlamanın en kolay yolu irtibatı kesenlere sormak
Ciddi ilişki düşündükleri için tanışıyorlar benimle. Cevap vermeyen birine bunun hesabını sormam. Son günlerde kafamı kurcalayan bir konu olduğu için konu açtım. Yorum için teşekkürler.

Benim aklımada bu seçenek geldi. Benim onun bulunduğu il'e gitmemi bekliyordu. İzne daha yeni ayrılacağım, 10 gün sonrada oraya gideceğim. Son mesajımda karşıma çıkmamasını söyledim. Cevap bile vermedi :KK53: Zaten o konu kapandı benim için. Paylaştığımız bi şey olmadığı için unutmak gibi bi problemde olmadı. Herkes bu örnekten yola çıkarak bir şeyler yazmış ama sorunum o değil. Bu hep böyle oluyor. Demekki nasibim hala beni bekliyor :ıslık:
neden sen gidiyorsun? O gelsin :)

Kaybetmek degil de, ben erkekleri anlamiyorum hem onlara uyulsun her dedikleri olsun istiyorlar hem de gizem bekliyorlar bence karsina çıkanlar yeterince olgunlasmamis

Kendimle anlattığım şeylerde eksik var fazlası yok. Eğitim konusunda sorun olmadığını, hatta onun bulunduğu il'i tercih edersem, uzun vadeli düşünürsem zaman zaman derslere de gidebileceğim için derslerden daha kolay geçebileceğimi söylerdi. Özel üniv. yazmam konusunda da "tabi ki yaz, herkes eve arabaya yatırım yapıyor sende mesleğe yaparsın" demişti. Yani genel olarak bir sıkıntı yokken birden ne oldu anlayamadan bitti gitti..
Bence uzak oldugu icin bitmis madem eğitim sorun degil
Bir de neden hep kadin tum duzenini bozup erkegin oldugu yere gitmek zorunda? Ben su anki hayatimdan memnunum neden bozayim ki huzurumu?
O yüzden de Z zeytinagaci na katılıyorum insanin sabir ve tahammülü belli bir zaman sonra azalıyor
Mesela ben uzaktan iliski istemem bu saatten sonra, yakinimda olsun onun gözüne bakarak konuşayım isterim
Yas olarak senden büyüğüm benim cevremde evli cok arkadasim var ama senin gibi icimden geleni yapıyorum
Beni mutlu etmeyecek adamin hayatimda ne isi var dimi :)
Sen de canını sıkma emin ol dogru insan olsalar hayatından cikmazlardi
Anlattigin kadarıyla da sana uygun degillermis
Ayrılmak isteyen direkt söyler, sen netsin o da net olmaliydi ama o olgunluga gelen cikmamis karsina

neden sen gidiyorsun? O gelsin :)

Kaybetmek degil de, ben erkekleri anlamiyorum hem onlara uyulsun her dedikleri olsun istiyorlar hem de gizem bekliyorlar bence karsina çıkanlar yeterince olgunlasmamis

Bence uzak oldugu icin bitmis madem eğitim sorun degil
Bir de neden hep kadin tum duzenini bozup erkegin oldugu yere gitmek zorunda? Ben su anki hayatimdan memnunum neden bozayim ki huzurumu?
O yüzden de Z zeytinagaci na katılıyorum insanin sabir ve tahammülü belli bir zaman sonra azalıyor
Mesela ben uzaktan iliski istemem bu saatten sonra, yakinimda olsun onun gözüne bakarak konuşayım isterim
Yas olarak senden büyüğüm benim cevremde evli cok arkadasim var ama senin gibi icimden geleni yapıyorum
Beni mutlu etmeyecek adamin hayatimda ne isi var dimi :)
Sen de canını sıkma emin ol dogru insan olsalar hayatından cikmazlardi
Anlattigin kadarıyla da sana uygun degillermis
Ayrılmak isteyen direkt söyler, sen netsin o da net olmaliydi ama o olgunluga gelen cikmamis karsina
Yıllık izinde olduğum için KK aklıma dahi gelmediğinden yorumunu şimdi gördüm :KK53: Bahsettiğim kişinin benimle neden bir anda irtibatı kestiğini onun yaşadığı şehre gittiğimde öğrendim. Başka birini bulmuş, tam istediği gibi biriymiş, her dediğine TAMAM diyormuş, hiç itiraz etmiyormuş. Layığını bulmuş kısacası :KK53: Belli bir yaşa gelmişim, ekonomik özgürlüğüm var, neden her söylenene tamam diyeyim ki? Benimde düşüncelerim, duygularım, ideallerim var. İyi ki olmamış. Şimdi şükrediyorum. :KK200:

Yıllık izinde olduğum için KK aklıma dahi gelmediğinden yorumunu şimdi gördüm :KK53: Bahsettiğim kişinin benimle neden bir anda irtibatı kestiğini onun yaşadığı şehre gittiğimde öğrendim. Başka birini bulmuş, tam istediği gibi biriymiş, her dediğine TAMAM diyormuş, hiç itiraz etmiyormuş. Layığını bulmuş kısacası :KK53: Belli bir yaşa gelmişim, ekonomik özgürlüğüm var, neden her söylenene tamam diyeyim ki? Benimde düşüncelerim, duygularım, ideallerim var. İyi ki olmamış. Şimdi şükrediyorum. :KK200:
şükür kurtulmussun
Valla adam degilmis, birini buldun madem söyle ayrilmak istiyorum demek bu kadar mi zor!
kendi gibi kisiliksiz birini bulmus ne mutlu ona :)

Ne kadar sümsük biriymiş. Bu erkekler herşeye tamam demeyen kadınları çok kıskanıyorlar kendileri öyle güçlü olamadığı için :) bu sebeple alçalabildiği kadar alçalıyorlar. Örnekte göründüğü gibi. tam bir acizmiş.

Back
X