Bende mi problem var annemde mi

Kesinlikle haraca bağlamış. Göndermeyi kesse kan dökülecek sanırım. 1.500 az para mi ya yazık günah rahat rahat yasayamayacaksam niçin çalışıyorum ki ben herkes kendini düşünsun. Kardeşlerini annesi babası düşünsün sinirlerim bozuldu resmen!

Arkadas annesine bagimli obla iliskisini koparmak yerine kocaaiyla bosanir o derce omru boyunca maddi manevi somurulmeye razi

Arkadas annesine bagimli obla iliskisini koparmak yerine kocaaiyla bosanir o derce omru boyunca maddi manevi somurulmeye razi
Eşin annesi kötü eşin annesi sorunlu ama. Ona gitmek için uçak bileti bile ziyan para. O adam da köleleştirilmiş zerre acımadım ona da. Bir tık karısı fazla kazanıyor diye kişiliğini duruşunu değişmiş o da paraya

Belli yasa gelmis coluk cocuk sahibi olmus bir kadinin annem oyle diyor, annem boyle diyor diyerek her ay neseli para verme cabasi ve cocuklarinin riskini vermesi akil alir gibi degil. Aile sorunlu, konu sahibi ogrendigini uyguluyor, peki ya es? Es de kaliteyi konu sahibinde gormus. Biz kime ne anlatiyoruz belli degil.

Kaç cocugu var konu sahibinin acaba 1 veya 2 olsun hadi. Niye ben cocugumun geleceğinden çalıp vereyim ki rizkini niye vereyim tam komalık bi konu!

Ay biraz kendinize dönün bence anneniz aşırı uyanık

Ne kadar elit, kültürlü bir aile maşallah
Kızlar okuyup, meslek sahibi olup, maaşları ailesine veriyor.
Konu sahibi kendi ailesine bakmadan eşini ve ailesini yerden yere vuruyor. Adamın aldığı ikinci el bisiklet, kardeşine alacağı birkaç parça eşya olay oluyor.
Tam asap bozmalık konular.

İşte çok da duygusal biri bunu yaparsan çok çok üzülür ağlar bşr şey olur diye de korkuyorum tam bşr dertler kraliçesi zaten düşünür düşünür ağlar
Ayda bir cok fazla cocuklu insansiniz. Uc ayda birbgidin yeter. Oraya masraf yapana kadar uakinlardaki illere gezmeye falan gidin esiniz ve cocugunuzla daha iyi. Ailenizden biraz kopun . Para yinr o miktari verin . Haricinde mazeret sunun gelemiyiruz deyin. Telefonda o konulara girerse çocuk dirmuyirbisim var cs. Deyin kapatın. Sizi çok aileci gordüm ven bu kadarına gerek yok

Anneniz kusura bakmasında para verenler ile kıyaslayacağına vermeyip annesinin yüzüne bakmayanları da düşünüp şükretseymiş keşke. Hemen hemen hepimizin ailesi zamanında kuzen, akrabalarla kıyas yapmıştır ama sizin ki başka bi seviye artık ben asla susmazdım ne yalan söyliyim annemde olsa '' git onu evlatlık edin o zaman benim gelirim neyse o. '' derdim. Ki öyle de sizde sonuçta bi aile geçindiriyorsunuz herkes ailesine para göndermiyor aksine ailesi destek veriyor. Bunu da ekleyin kendisine filancanın anne babası da damadına araba almış diyin Nefret ediyorum şu kıyaslamalardan hele ki bunu anne baban yapınca daha da üzüyor insanı. Benim ki cesaret edemez. En son bu kıyaslamaları yaptığında ders ile ilgili ben de ona '' kuzenim keşke senin kızın olsaydı ne güzel olurdu '' dedim. Allah korusun hiç çekemem ben öyle şımarık evladı dedi Kendileriyle çelişiyorlar resmen. O yüzden para göndermeyin bence nasılsa her türlü laf yiyorsunuz en azından işittiğiniz azara değsin ki değerinizi de anlar.

Ya hazır konu hortlamisken merak ettim sorayım, zam geldi mi sizin 1500tlye? Malum asgari ücret zammı vs 1500 yetmez artk bence
1500 yeter mi konu sahibinin anasına? 15 000 dir o. Eli sürşmüştür. 35 000 TL maaşı varmış konu sahibinin, 1500 le yetinip rahat bırakırlar mı ahajajsjdjd

1500 yeter mi konu sahibinin anasına? 15 000 dir o. 35 000 TL maaşı varmış konu sahibinin, 1500 le yetinip rahat bırakırlar mı ahajajsjdjd
Damat evi geçindirsin sen de bize bak diyormuş ya. Bu konuya da yorumlar yapmışım ama unutmuşum bak. Tekrar konu hortlayınca hatırladım. Anne evlerden Irak.

Damat evi geçindirsin sen de bize bak diyormuş ya. Bu konuya da yorumlar yapmışım ama unutmuşum bak. Tekrar konu hortlayınca hatırladım. Anne evlerden Irak.
Bir yılı geçmiş, unutulur. 1500 devede kulak konu sahibinin maaşına göre, o ana 1500 ile yetinmez, konu sahibi de deli gibi korkuyordu geçen sene bu vakitler, anam sırt döner bana diye. Çok çok çok fazlasını vermiştir, kocası tiktok izlemekte haklı valla, böyle eşim olsa ben de kasmazdım, ne halin varsa gör derdim.

2021 deki 1500 ü 3000 4000 yapmıştır en az anne. Bir de en az veren çocuğu konu sahibiymiş. Diğer iki çocuğundan da daha fazlasını alıyormuş. Valla bravo. Kadın kendine yatırımlık çocuk doğurmuş. Ömür boyu rahat edecek

annende tabi ki

kaç yasında kadınsın hala seni yönetmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…