Sizi maniple eden bir aileniz var. İlk önce bundan kurtulmanız lazım. Sizi maddi manevi sömürüyorlar. annemdir babamdır diye yanlarına gidip sevgi bekledikçe tam tersi muamele ile karşılaşınca yaşadığınız hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.Merhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.
Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler
her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur
birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan
akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence
her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
Annem de kendi ailesine aynısı yapmış ananem hiç bilmez Kadir kıymet yapmayın der annem de o yolda onun bşr tık iyi hali gibi tamamen kesersem hem zor duruma düşerler hem ilişkimiz hepten koparTümden para vermeyi kes kendine gelsin.
Annem 18 yaşında memur olmuş 30 yaşına kadar parasını almışlar. Şimdi sen bize ne yaptın ki diyorlar. Hiç gerek yok.
Onu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmişVermeyin para.
Yetiremiyoruz artık deyin.
Herkes evini gecindiriyor kimin kızı, oğlu düzenli para veriyor ki?
Ben duymadım çevremden.
İhtiyaç olur acil vs o ayrı tabi.
Benim annem o ilişkiyi çoktan kopardı. Sizin ilişkiyi çok derinden bilmediğim için bunu yapın diyemem ama sizi yıpratmasına izin vermeyin. İnanın ki değmiyor böylesine.Annem de kendi ailesine aynısı yapmış ananem hiç bilmez Kadir kıymet yapmayın der annem de o yolda onun bşr tık iyi hali gibi tamamen kesersem hem zor duruma düşerler hem ilişkimiz hepten kopar
İşte çok da duygusal biri bunu yaparsan çok çok üzülür ağlar bşr şey olur diye de korkuyorum tam bşr dertler kraliçesi zaten düşünür düşünür ağlarKonuyu değiştirmeye çalışma en iyisi kalk git. Bunları dinlemeye gelmedim dersin parasını verir dönersin.
Aa tıpkı kocamın ailesi. Ben onları türünün tek örnekleri sanıyordum. nefret ediyorum nankör insanlardanTümden para vermeyi kes kendine gelsin.
Annem 18 yaşında memur olmuş 30 yaşına kadar parasını almışlar. Şimdi sen bize ne yaptın ki diyorlar. Hiç gerek yok.
Bunu yapmayacağını o da biliyor emin olabilirsin.İşte çok da duygusal biri bunu yaparsan çok çok üzülür ağlar bşr şey olur diye de korkuyorum tam bşr dertler kraliçesi zaten düşünür düşünür ağlar
Yok çok var bunlardan. Annem der eşyalarını düzdüm , para verdim (zorla almışlar aslında). Sonuç ? 33 yaşında evlenen , çocuk sahibi olan kadına neden yaptın , niye çocuk doğurdun , sen bize bakacaktın demişler.Aa tıpkı kocamın ailesi. Ben onları türünün tek örnekleri sanıyordum. nefret ediyorum nankör insanlardan
Peki kocanız da aynı şeyi yapsa siz be tepki verirsinizOnu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
şehir değiştirin uzaklaşın. Bu ne acayip aileymiş öyle. Kızları meslek sahibi edip maaşlarına el koyuyorlar. Çete gibiler aynıOnu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
Kusura bakmayın ama anneniz burdan duygusal olarak görünmüyor. Daha ziyade anasının gözü olarak görünüyor. Sizi sömürmeye çalışıyor resmen.. duygusal olan biri çoluğunun çocuğunun rıskını getir bana ver demez..İşte çok da duygusal biri bunu yaparsan çok çok üzülür ağlar bşr şey olur diye de korkuyorum tam bşr dertler kraliçesi zaten düşünür düşünür ağlar
Valla çıkacaksa çıkacak kan. Bazı anneler de çocuk doğurduk diye tapulu mal zannediyorlar. Yumuşak yüzlü müsünüz ?Onu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
Ya duygu sömürüsü ile laflara yalan karışıyor ya da hepten sömürücü bir aile.Onu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?