• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sıkıntı var çözemedim

Kitap,makale,blog ne bulursan oku ufkun gelişsin.kocada istemezseniz belki o zaman.
Te allahım yaaaa
Bu mantıkla sadece boylu poslu saçlı fönlü olanlar evleniyor yani öylemiymiş.
Bu tarifine uyan ama huyu, tavrı,karakteri,faydacılığı yüzünden nefes alışına tahammül edemediğim insanlar var :KK62:
Çocuğum olsun anne olayım istiyorummm 33 yasım öfff çıkıom ben

Bize ne bundan yahu? Bu kadar kıskançsan git o aşağıladığın kadınların yüzüne söyle bunları, buraya niye yazıyorsun?

Bu kdr gelmeyin cnm kizin ustune herkesin guzel cirkin begenisi farklidir onlara bisi demiyor ki sadece gzl olanlar begenilmio dio

Tamamen zevk meselesi mesela benim fiziği çok duzgundur uzun boyluyum hatta arkadaşımın biri victoria secret melekleri gibi fiziği var demişti ama eşim beğenmiyor niye çünkü dağa kısa boylu kalcali balık etli kadınları begeniyor

Tamamen zevk meselesi mesela benim fiziği çok duzgundur uzun boyluyum hatta arkadaşımın biri victoria secret melekleri gibi fiziği var demişti ama eşim beğenmiyor niye çünkü dağa kısa boylu kalcali balık etli kadınları begeniyor
Yav o zmn seni begenmicek nie o tip bayanla evlenemste senle evlenmis..sinir oluyorum kafasinin kirarim ole dicek esim:KK34:

dışardan güzel görünmek başka şey çekici olmak başka şey.
şu bahsettiğiniz kadının güzelliği iticidir ama diğeri etrafa çekici gelebilir.
kalıplara, şekillere, boylara poslara endama takarsanız kaybedersiniz.

Erkekler çirkinleri beğeniyor diyorsun. Çirkinim diyorsun. Beni beğenmiyorlar diyorsun. Ben pek bağlantı kuramadım. Sana tavsiyem insanlar hakkında genelleme yapma. Herkese bir çiçeğin kokusu aynı kokmaz. Seni beğenecek seni o halinle de sevecek birisini bulabilirsin.

İşte kızlar napsam beni de beğenir insanlar onlarda çirkin ams guzel bı kadından çekici olabiliyolar ben napmalıyım ath konu yanlış oldu bastan öle accaktım aslında

Yahu zevk meselesi diye boşa demiyorlar.
Kimi benim hatun 34 beden olacak der.
Kimi kadın dediğin balık etli olacak, kemik gelmeyecek ele der.

Ben de mesela poposuz erkeklerden hiç hoşlanmam.
Benim beğendiklerimi kilolu kategorisine koyan bayanlar olabilir.

Kimi de sırma saç ister kimi ise keller favorim der.

Herkesin beğenisi bir model olsa diğer modeller kiminle aşk yaşayacak?

Sizi begenmedigini sanmam ama dolgun hatlar genellikle dogurganlikla ozlestiriliyor ve bir cok erkege bu dogurgan, anac yapi seksi gelebiliyor.
Esin cok mu yakisikli ki? Merak ettim. Seni begenmiyorum gibi bir cumle kurmus olamaz di mi?

Sizi begenmedigini sanmam ama dolgun hatlar genellikle dogurganlikla ozlestiriliyor ve bir cok erkege bu dogurgan, anac yapi seksi gelebiliyor.
Esin cok mu yakisikli ki? Merak ettim. Seni begenmiyorum gibi bir cumle kurmus olamaz di mi?
Çok yakışıklı değil. Begenmiyorum demiyor ama işte kadın dediğin kalcali Bingil bingil olur diyo doğum sonrası kilo aldım biraz ki zayıf değilim zaten ona rağmen kilo al diyip duruyo

Back
X