Bende mi sorun var anlamıyorum

Sumeyye5846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
171
34
48
Merhaba hanımlar eşimle yaşadığım bir sorunda düşüncelerinizi bekliyorum 2 yıllık evliyim ve 5 aylık hamileyim evimin halıları yıkanacak eşime söyledim yıkmayalım diye otur yıka prenses oldu başıma birde onu çıkarma bu halimle nasıl yıkayım dedim iyi ki bir hamilesin dedi bağırdı çıktı gitti ayrıca yıkayarak yerim de yok küçük bir balkonum var orda yıkacakmışım benim söylediğim anormal bişey mi?

halıları zaten evde yıkamaya harcayacağınız enerji , su masrafı , deterjan masrafı yerine yıkamacıya verseniz daha ekonomik ve daha hijyenik olucak zaten.halıları yıkamacıya vericem kirlendiler deseydin keşke.eşinin de ters bir anına denk gelmiş belli ki, hamile nazı da yapıyorsan normalde , yorgunluktan patlamıştır anlık.

ne münasebet. hamile olmadigim halde paspas bile elde yıkamam. üstelik hamileymissiniz eşinize yuhh diyorum. sakin alttan almayin

Eşiniz bu konuda size düşüncesiz ve saygısız davranmış , başka konularda da saygısızlığı oluyor mu?

Tövbe Estağfurullah.
Bir kere ona ne?
İkincisi artık halı mı kaldı bu devirde neyse halı yıkama yerleri ucuza yıkıyor.
Hayır o gribi kime yapıyor osuruk adam.
Yorumun bir harika :) çok güldüm çok yaşa

Konu sahibi anormal olan eşin. Normal evliliklerde bu konu eşe danışılmaz bile. Verir yıkatır serersin geri. Hem hamilesin,hem yıkayacak yerin yok, ayrıca artık halıyı kendisi yıkayan çok nadir. Yıkamacılar ucuza yıkıyor. Tüm evin halılarını 80 tlye yıkattım. Anlaşılan kocan anlayışsız birisi,al karşına güzellikle anlat, baktın olmuyor otursun pis pis silmeğe falan kalkışma.

Oluyor arada sonra tekrar bnm dediğime geliyor biranda vermemesi gereken tepkiyi veriyor
Peki son sorum olacak eşinizin mizacı mı böyle yani sadece size karşı mı böyle davranıyor yoksa herkese karşı mı tavrı aynı ? Ayrıca size yeterince değer verdiğini düşünüyor musunuz ?

Eşiniz bu konuda size düşüncesiz ve saygısız davranmış , başka konularda da saygısızlığı oluyor mu?
Bazı konularda da ailesinden dolayı bu şekilde davranıyor görmemiş ailesinden tuafına gidiyor annesi halı yıkamaya vermemiş hiç babası izin vermemiş eşimde aynı sekılde davranıyor

Bende öyle yapcm zaten elimi sürmüyorum bekliyor bakalım ne zamana kadar gidecek

sağol tatlım hep beraber cok ve guzel yaşayalım mınnoş

Bazı konularda da ailesinden dolayı bu şekilde davranıyor görmemiş ailesinden tuafına gidiyor annesi halı yıkamaya vermemiş hiç babası izin vermemiş eşimde aynı sekılde davranıyor
Anladım ozaman benim düşünceme göre eşiniz kişilik gelişimini tamamlayamamış erkekler sınıfına giriyor , ailesi de onu bu tarzda etkiliyor olabilir , size yeterince değer vermiyor , çünkü ailesinde bunu görmemiş ama zahmet edipte kendisini de yetiştirmemiş geliştirmemiş , bu yüzden sorunlu davranışlar gösteriyor , işiniz zor , onunla konuşun ailesini örnek veriyorsa sizde evde hiç iş yapmayan arkadaşlarınızdan örnekler verin , tüm işi erkeğin yaptığı aileler illaki vardır onlardan örnekler verin , inançlı ise hamile kadına dinimizde ne kadar hassas davranıldığını ona ağır iş yaptırmanın büyük günah olduğunu anlatın , o bir örnek veriyorsa sizde sakince 10 örnek verin o sesini yükseltiyorsa siz sözünüzü yükseltin . Baktınız hala anlamıyorsa ozaman kasıtlı yapıyor anlamak işine gelmiyordur , o zaman tüm işlerden elinizi eteğinizi çekin , doktora gidin durumu anlatın size reçeteye istihrat yazsın , deyin ki hiç iş yapamayacak artık bebeğin gelişimi için dinlenmem lazım , daha önce yaptığınız işleri de yapmayın Evi pislik götürsün deyin ki doktor yasakladı , bebeğin gelişimi için , sonra bu duruma çok üzüldüğünüzü içinizden iş yapmak geldiğini ama bebeğin gelişimi için yapamadığınızı sürekli anlatın , eğer size zorla iş yaptırırsa yapın ve o akşam Uzan’ın şuram buram ağrıyor diye feryad edin , bir erkek yaptıklarınızın köye timi bilmiyorsa en etkili yol onu yapmayacaklarınzlabterbiye etmektir , bu süreci sorunsuz ve sabırla atlatırsanız ozaman yapacağınız en küçük temizliğin işin kıymetini bilecektir .

Ben şuanda bile yapsam işleri beğenmiyor annesi yalandan hasta biri herkesi öyle kandırmış avucunun içine almış doktora gidiyor söylediği gibi hastalık cıkmıyor vücudunda eşim ilgilenmiş sürekli bu durumları da diğer kardesleri ilgilenmemiş hastalık veya Bi yerim ağrıyor dediğinde eşimin nevri dönüyor bana hastalık deme 27 yıldır zaten duydum bu sözü diyor

Canı istediği zaman sen hamilesin şunu yapma bunu yapma der bir aklı estiği zaman biter hersey biraz iman eksikliğini var kendisine sorsan dört dörtlük biri ama eksikliğini söylediğimde Bn biliyorm diyor 2 üniversite bitirmiş biri bunu söyleyen kişi

Yok daha neler hamile hamile halı yıkamak, normal zamanda bile çok zor spor bir iş halı yıkamak.
Otursun kendi yıkasın o zaman

Anladım eşiniz aile problemi yaşamış limiti doldurmuş tüm sabrını annesine adamış tüm tahammülsüzlüğün acısını da sizden çıkartıyor, anlattığınız gibi annesinin yalan hastalıklarından sonra sizde aynı davranışta bulunursanız eşiniz iyice kötü hissedecek bu durumda , ozaman en mantıklısı bence o ağır işler yaptırırsa yapmayın , hamileyim çocuğumu düşünmek zorundayım , ailen yanlış yaşamış diye ben aynı yanlışları yaşayamam deyin , halı yıkamacılar çok ucuz gelip evden götürüp eve getiriyorlar , hayır derse yapmayın ne derse desin yapmayın , bana sağlıksız ve yanlış gelen birşeyi yapmam deyin buna alıştırın önce direnebilir sizi bastırmak için ciddi mücadele verebilir yılmayın sizi dövecek değil ya , boşanacak değil ya , ayrıca onunla küsün , kavga etmeyin , yüzüne bakmayın konuşmayın vs .... mecburen onu eğitmek zorundasınız ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…