Evet kesinlikle :) çünkü siz artık bütün hakları doldurmussunuz benece ona bırakın artık :) BiDe ben şuna çok inanıyorum. Kaderinizde yaziliysa o sizin rahat olun ama degilse yapcak bisey yok arkadasim önümüZdeki maclara bakacagiz
Erkek milleti görmeyeli ne nazlı olmuş öyle...nazlı çicek gibi süzülmüş resmen...
Şaka bir yana, çok aramayın bir şey söylemeyin, ara diye de sıkıştırmayın.
O kendi aramak istiyorsa arar zaten yeterince arayıp sormuşsunuz...daha fazlası itici olabilir
Merhaba kızlar aylar önce başlık açmıştım görüştüğüm bir kişi hakkında..
Bugün onu işe giderken ve iş çıkışı eve dönerken gördüm..
Onun iş yeri benim iş yerimin üzerinde kaç kere geçtim ordan hiç denk gelmemiştik.ben mesaj attım onu gördüğüm üzerine o da uğrasaydın çayımızı içerdin kahvaltı yapardık dedi..bende işe giderken araba ile geçtiğimi söyledim..hem iletişimimiz koptu dedim o da evet irtibatımız kesildi dedi..
Ben de dedim ki : irtibat kurmuştum tekrar sen devamını getirmedin bende üstelemedim
O dedi ki : biraz zaman kaybı oldu konuşma kararında biraz karamsarlık yaşandı
Ben: neden karamsarlık oldu dedim..
Daha cevap yok...
şu an gece mesaisi nde ondan mı cevap vermiyor acaba facebooktan yazmıştım mesajı daha görmedi sizce devamı gelir mi?
Merhaba kızlar aylar önce başlık açmıştım görüştüğüm bir kişi hakkında..
Bugün onu işe giderken ve iş çıkışı eve dönerken gördüm..
Onun iş yeri benim iş yerimin üzerinde kaç kere geçtim ordan hiç denk gelmemiştik.ben mesaj attım onu gördüğüm üzerine o da uğrasaydın çayımızı içerdin kahvaltı yapardık dedi..bende işe giderken araba ile geçtiğimi söyledim..hem iletişimimiz koptu dedim o da evet irtibatımız kesildi dedi..
Ben de dedim ki : irtibat kurmuştum tekrar sen devamını getirmedin bende üstelemedim
O dedi ki : biraz zaman kaybı oldu konuşma kararında biraz karamsarlık yaşandı
Ben: neden karamsarlık oldu dedim..
Daha cevap yok...
şu an gece mesaisi nde ondan mı cevap vermiyor acaba facebooktan yazmıştım mesajı daha görmedi sizce devamı gelir mi?
Ben de sizin gibi takıntılıyım mesaj attığım an cevap gelsin isterim, mesajıma iki saat sonra cevap gelse dahi saniyesinde yazardım yapı gereği. Ama bunu biraz aştım, düşünmemeye çalışın kovalayan taraf değil de kaçan taraf olursanız daha cazip gelirsiniz bu sefer karşı taraf üstünüze düşer. Mesajlarınız da kısa kısa olsun uzun cümleler, güzel cümleler bizim odun erkekleri geri tepiyor.Mesaj attıktan sonra oyun oynamayı deneyin, ben giysi giydirme kuaför oyunu mario oyunu oynardım ki kafam dağılsın tavsiye ederim
Senin durumunda tam rezillik ikide bir taciz mesajları yani tacizden kastım durup durup mesaj atmak, aramak istemek filan karşında hicbisey yapmayan biri ve sen kendini yirtip durmuşsun.
Dünden razı tipler cok itici bence herkes icin.
:) Çoook güldüm ya... Çok sabırsızsınız gerçekten. Bende beklemeyi pek sevmem. 7,5 aylıkken doğmuşum zaten :) Doğumumla başlamış sabırsızlığım. Ama yaş ilerledikçe sabırlı olmayı öğreniyorsun galiba .
Erkekler aşırı ilgiden korkup kaçmış gibi geldi bana. O an karşında ki insan hangi durumda ne yapıyor bilemezsin. Belki sen yatağında mesaj yazıyorsun o an bi işin yok. Ve yalnız olduğun için zaman geçmek bilmiyor. Ama o belki de arkadaşlarıyla birlikte ve sohbet koyu. Zaman su gibi akıyor. Onların yanından ayrılınca dönüş yapacak sana. Ama sen o sürede 2-3 mesaj göndermiş oluyorsun. Karşı tarafta kendince haklı olarak geri çekiyor kendini.
Bu çocukla tanışmam kasımın başında oldu ve sonlandı.iş yerimin güzargahında olmasına rağmen çıkardım aklımdan..Bu sabah onu gördüm sonra iş çıkışı benim tarafa gelirken de gördüm..haliyle bu çocuğu beğenmiştim bende heyecan oldu..Duygusal davrandım mesaj attım..atmasaydım içimde kalırdı o ne düşünür diye geçirmedim..söylediklerini zde haklısınız onda ilgili beklentileri olan biri diye düşündürecek izlenim yarattım..ama içimden ne geçiyorsa onu yaptım..kapalı kutuydu o bana olumsuz bir şey söylemedi görüşelim sohbet hoşuma gitti demişti sonraki davranışlarından görüşmek için hevesli olmadığına ikna olup ve mesajlar atmıştım. .yazmazsa da sorun değil unutur giderim kendimi ne haller düşürdüm diye düşünmem aklıma düştü yazdım ...benim merak ettiğim
''biraz zaman kaybı oldu konuşma kararında biraz karamsarlık yaşandı
mesajında ne anlam çıkarılır olumsuz mu?
Senin durumunda tam rezillik ikide bir taciz mesajları yani tacizden kastım durup durup mesaj atmak, aramak istemek filan karşında hicbisey yapmayan biri ve sen kendini yirtip durmuşsun.
Dünden razı tipler cok itici bence herkes icin.
Haklısınız yorumunuz sert biraz ama katılıyorum ben duygusalım bu adamı bitirmemişim içimde bu sabah onu gördüğümde bitmemişlik belirsizlik duygularının etkisiyle (bilinç altında varmış)hareket ettim.hareketlerinden etkilenmediği ortada değil mi diyeceksiniz illa yüzüme mi söylemesi gerekiyordu.belkide bu olayla aklımdan tamamen çıkaracağım...öğreniyorum yaşadıkça cazibeli nasıl olunmaz anladım☺