sohbetimiz uzadı bende olduğu gibi biriyim içim dışım bir anlattım kendimi arkadaşlardan iş hayatından aileden kişisel özelliklerden falan bahsettik..kartları açtığımı bende düşünüyorum ama o an bunun farkında olamıyorsun ki..sanırım fazla heyecanlısın.. :))
bayanların biraz daha ağırdan alması lazım ilk görüşmede galiba bütün kartlarını açtın.. çbidaha yapmazsın :)
Önceki tanışmalarımda hep böyleydim diyemiyorum, şunu söyleyebilirim normal akışında yürürse ben de o akışta sürdürüyorum..Erkeklerin geç cevap vermesi ya da net olmaması belirsizlik beni huzursuz ediyor.Kafama takıp üzerinde düşünüyorum..Ve buna göre davranıyorum.Yanlış kararlarda veriyorumdur mesajlaşırken..Bu huyumdan da rahatsızım erkeklerin net olmamasından da..Sanki biraz fazla boğmuşsunuz.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sürekli mesaj atarak bir de daha yeni tanışma döneminde kişinin gözünü korkutmuş olabilirsiniz.
Böyle şeylere gelemeyen bir yapısı olabilir.
Eğer her tanışmanızda böyle tezcanlıysanız erkekler çabuk bıkabilir bundan.
Yani gerçekten karsin daki insan senle görüşmek istiyorsa yine yazar size sözde bu sefer daha sabırlı davranirsiniz. Demek ki herşey ani olsun istememiş sonuçta buda tanıma aşaması değil mi ne kadar konussanizda bi anda taniyamazsiniz ki. Ama şurada hak veriyorum uzun süre geçmesine rağmen mesaj atmaması falan dusundurmus sizi bende olsam herhalde bende neden böyle yapıyor diye düşünürüm. Ama demekki yapısı oyle sanırım çekingen de demiştiniz büyük ihtimal bu haller de ondan kaynaklanıyorben artık hiçbir şey yapmayayım değil mi çoğunluğun yorumuna göre karşımdakinin çok üstüne gittim ve bunalttım..Sonuca bağlamak için (belirsizlikle baş edemiyorum ) bitirici mesajlar attım...Artık aramaz beni..
Dünden beri aramıyor benim davranışlarım nedeniyle de olabilir kendini benim bilmediğim nedenle çekmişte olabilir..Bende tanımak için zaman gereklidir düşüncesindeyim, bunu hatta ona ben söyledim.Görüşme öncesinde gayet normal mesajlaşırken sonrasında kesinti olunca olumsuz düşündüğünü çıkardım.Üzüldüm çünkü ben etkilendim ondan.Ani karar verip bitirici mesaj attım..Sonrasında umursamazca davrandı ..ben herhangi bir şey demeyim mi artık:))Gelirse gelir gelmezse elindir mi diyeyim..Yani gerçekten karsin daki insan senle görüşmek istiyorsa yine yazar size sözde bu sefer daha sabırlı davranirsiniz. Demek ki herşey ani olsun istememiş sonuçta buda tanıma aşaması değil mi ne kadar konussanizda bi anda taniyamazsiniz ki. Ama şurada hak veriyorum uzun süre geçmesine rağmen mesaj atmaması falan dusundurmus sizi bende olsam herhalde bende neden böyle yapıyor diye düşünürüm. Ama demekki yapısı oyle sanırım çekingen de demiştiniz büyük ihtimal bu haller de ondan kaynaklanıyor
haklısınızHayırlı ise olsun. .✔
Evet kesinlikle :) çünkü siz artık bütün hakları doldurmussunuz benece ona bırakın artık :) BiDe ben şuna çok inanıyorum. Kaderinizde yaziliysa o sizin rahat olunDünden beri aramıyor benim davranışlarım nedeniyle de olabilir kendini benim bilmediğim nedenle çekmişte olabilir..Bende tanımak için zaman gereklidir düşüncesindeyim, bunu hatta ona ben söyledim.Görüşme öncesinde gayet normal mesajlaşırken sonrasında kesinti olunca olumsuz düşündüğünü çıkardım.Üzüldüm çünkü ben etkilendim ondan.Ani karar verip bitirici mesaj attım..Sonrasında umursamazca davrandı ..ben herhangi bir şey demeyim mi artık:))Gelirse gelir gelmezse elindir mi diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?