Size bugunu objektif olarak anlatacagim.
2 yildir bir iliskim var.
Son bir yildir tartismalarda olmasi gerekenden fazla tepkiler gosteriyor.
Bugunku artik canima tak etti.
2 gun sonra cok onemli bir sinavim var, hayati diyebilirim.
Onun stresi var uzerimde.
Bugun erkek arkadasimla bir saatte olsa gorusecektik, aramiz cok iyiydi. Hic bir sorun yok. Ben gayet iyiyim, o da ayni sekilde.
Bugun beni aradi, kacta cikariz diye vs konusacaktik.
Bi programa basvuracakmis, suresini kacirmis.
Bu konuyu da haftalar oncesinde konusmustuk, aman kacirma sureyi demistim.
Hatta ben hatirlatayim demistim de gerek yok diyince benim de aklimdan cikti.
Yaa tuh dedim. Konusmustuk o kadar keske hatirlatsaydim vs diyince konustuk mu dedi bu konuyu?
Evet dedim.hi mi dedi. (Bu arada katilmak istedigi program cok da onemsedigi bir sey degil . )
Ben de neden bilmiyorum bak ya beni hic dinlemiyor diye sakayla takildim.
Olay bu. Bu kadar.
Bas bas bagirmaya basladi. Sen bana yalanci mi diyosun vs ama nasil bagiriyor. Anlatamam.
Bagirilacak bir mevzu mu bu dedim simdi. Ben alinganlik yapmis olabilirim ama sen boyle bagirinca hakliyken haksiz konuma dusuyorsun deyince
Duy diye bagiriyorum duy vs , bir suru zey daha soyledi.( bunu da bagirarak soyluyor, yani ben size mealini soyleyeyim bagirmakta hakliyima getirdi bagirarak)
Rica ediyorum bagirma dedim. Rahatsiz oluyorum. Hala insanmis gibi laf anlatmaya calisiyorum.
Bagiririm.hep bagiricam.
Hata yaparsan ben de bagiririm
Sanki ben bagirmaya bayiliyorum dedi.
Ve arada bi kac hakaret. Sen bana alinganlik yapiyosun suclu ben oluyorum vs.
Tepem atti. Insan gibi iletisim kuramiyosun.konusmak istemiyorum dedim kapattim.
Yuksek ses, bagiris bunlara karsi hassasiyetim var. Bu cok normal degil mi?
Hayir mevzu ne yani, gercekten bagira cagira kendini savunacagi bir mevzu olsa tamam da.
Ben 25 kendi 35 yasinda. Su yasta insanlarin yapacagi konusma mi bu.
Ev arkadasima anlattim.artik konusasim da gelmiyor,bana zerre saygisi yok dedim.
Nevar sinirlenmis bagirmis bunda sorun mu var dedi ?
Soruyorum size ben uzaydan mi geldim de tuhafim ?
Ben ona saka vari soylemisim, o da takilsaydi.kizsaydi kusseydi hadi bir bagirdin.bir insan bagiris cagirisini nasil bagirarak savunur boyle ?
Simdiye kadar ki tum mevzularda hep fazla tepki ama su kadarcik meseleyi su boyutlara getiren adamdan ben korktum.
Ne olur bana fikirlerinizi yazin.
Haksiz miyim?
Her turlu elestirinize de acigim.