Ben 19 o da 24.Kıyaslama hoş değil ama.
Yaşlar kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 19 o da 24.Kıyaslama hoş değil ama.
Yaşlar kaç?
O zaman kızmakta da kıskanmakta da haklısınız.Evet ama daha önce kavga ederken ağzından "eski sevgilim çok olgundu, sen hiç değilsin" demişti. Böyle karşılastirma yaptığı birisini gördüğüm için sanırım kinlendim.
Ben 19 o da 24.
Eski sevgili, eş, vs. bakmayan yoktur insan merak ediyor ettiğini bulmuş mu diyeMerhaba arkadaşlar. belki de sizi boşuna meşgul edicem bu soruyla ama yine de sormak istedim. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var. Beraber olduğum kişinin Instagramindan eski sevgilisini arattığını gördüm ve çok üzüldüm. Ona söylediğimde sadece öylesine baktığını, altında anlam aramamam gerektiğini söyledi. Ben de aklına gelmeyen kişiye bakmazdın demek ki onu düşünüyorsun dedim ve tartıştık. Sonra özür diledi ve o kişiyi engellediğini söyledi. Sizce bende bir sorun mu var, fazla mı abartiyorum?
2 ay önce diyelim.Yakın zamanda mı yaptı o kıyaslamayı?
Ben de bakıyorum ama ben iyi gözle bakmıyorum. Sevgilim eski sevgilisiyle severek ayrılmış, kız şehir değiştirmiş o yüzden mecburi ayrılmışlar. Üstelik daha önce beni o kızla kiyaslayip beni kötüledi, onu yüceltti. O yüzden çok kıskandim.bende bakiyorum- hemde tüm exlere.
cok sevdigim bir nisanlim var- ama bazen bakiyorum.
Bence büyütmeye gerek yok.ben Dr görsem bi bozulurdum ama karşındakinin bana davranışları önemli eğer uzaksa normalden o zaman durumu buyutebilirdim belki onun dışında onemsememMerhaba arkadaşlar. belki de sizi boşuna meşgul edicem bu soruyla ama yine de sormak istedim. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var. Beraber olduğum kişinin Instagramindan eski sevgilisini arattığını gördüm ve çok üzüldüm. Ona söylediğimde sadece öylesine baktığını, altında anlam aramamam gerektiğini söyledi. Ben de aklına gelmeyen kişiye bakmazdın demek ki onu düşünüyorsun dedim ve tartıştık. Sonra özür diledi ve o kişiyi engellediğini söyledi. Sizce bende bir sorun mu var, fazla mı abartiyorum?
Ben de bakıyorum ama ben iyi gözle bakmıyorum. Sevgilim eski sevgilisiyle severek ayrılmış, kız şehir değiştirmiş o yüzden mecburi ayrılmışlar. Üstelik daha önce beni o kızla kiyaslayip beni kötüledi, onu yüceltti. O yüzden çok kıskandim.
Hıım ok haklısın ozaman , bakmasada aklında o var zaten seni onla karşılaştırıyor ... sende aynı kıyaslamayı yapta bak neler diyor sana ah şu erkeklerBakıyorum ama bu beni daha önce kıyaslamisti bu kişiyle bir kavgamizda.ben de kıyaslanmayi hiç sevmem. Üstüne aynı kızı arattigi görünce çok kinlendim aklıma o geldi. Belki başka bir eski sevgilisi olsa hiic takmazdim.
Ben de bakıyorum zaten eski sevgilime bu yüzden kendimi iki yüzlü hissediyorum abarttigim için ama başka eski sevgilisine baksa hiç umursamazdim. Bu kızla daha önce beni kıyasladı ve severek , zorunluluktan ayrıldığı bir kız. Sanırım abartma sebebim tam olarak bu.Geçenlerde aklıma düştü 10 küsur yıl önceki eski sevgili, merak ettim ne yapıyor ne ediyor. Aradım taradım bulamadım. Benim kızları sürdüm sahaya, yok yine bulamadık bir şey, adam sır olmuş. Ölmemiştir işalla. Gören hala unutamadım sanabilir ama yok öyle bir şey, sadece merak işte. Yani evet abartıyorsun.
Ben de bakıyorum zaten eski sevgilime bu yüzden kendimi iki yüzlü hissediyorum abarttigim için ama başka eski sevgilisine baksa hiç umursamazdim. Bu kızla daha önce beni kıyasladı ve severek , zorunluluktan ayrıldığı bir kız. Sanırım abartma sebebim tam olarak bu.