Bende mi sorun var :((

Benim üniversitedeki ilişkim bitince, Yaklaşık 2-3 sene kimse olmadı hayatımda. Öyle hemen karşına istediğin gibi biri çıkmıyor.
Sonra eşimle tanıştım. 9 senedir birlikteyiz 5 senedir de evliyiz.
Yani normal uzun süreli bir ilişki bitince hayatına birini alamamak ya da denk gelmemek.
Sana değer veren herkese bir şey hissedemezsin. Denk gelmemiş demek ki zamanı var.

Siz de problem yok insanlar kötü gerçekten. Olgunlaşmamış, sabun beyinliler. Çoğu erkekler ev yönetmesini öğrenerek görerek büyümüyor. Annelerinin gereksiz hizmetleriyle büyüyor sorumluluk almasını bilmiyor. Sorun sizde değil. Doğru kişi çıkar veya çıkmaz bilemem ama kendinizi suçlamayın. Kendinizin eksik yanlarını farkedip bunları doldurun. İçinize yönelin.

Öyle uzun süre kendi kendimi suçlayıp üzüldüm ki geriye baktığımda bos olduğunu anlıyorum. 2 sene gerçekten uzun bir süre fakat bende 8 senelik koca bir ilişki yaşadım ve sonrasında da aldatıldığımı öğrendim evet uzun bir süre fakat yeni yeni toparlanıyorum ve hala kimseyi seveceğime inanmıyorum

Umarım değer veren biri çıkar karşıma

Çok çabalıyorum ama karsimdaki insani da üzüyorum ama yapamıyorum bu sihir değil ki hemen hissedetim

Hayatınızda birisinin olmaması problem değil. Ama ondan başkasını sevemeyeceğinizi düşünmek sağlıklı değil. Düzgün bir insan olsaydı aldatmazdı. Sizi değersiz yapmaz. O değer verilecek biri değilmiş.

Seviyorum böyle konuları yaa... Aşk acısı, gençlik hezeyanları, içip ağlamalı, filan ne güzel dertler...dert mi zevk mı belli değil....hey gidi genclik

İşte insan bundan korkuyor

Sanırım geçmişinize takılıp kalan bir insansınız.Sizin yerinizde olsam alkol alıp ona para harcayacağıma derhal psikolojik destek alırım.Karşınızda sizi yargılamayan hatta yeri gelirse hiç lafınızı kesmeden 45-50 dk dinleyen bir insan var.Gerçekten yararlı olur size bemde hemen başlayın.

Acıları zevk edinmek diye bir şey var. Sanırım siz de bunu yaşıyorsunuz.
Birakin allah aşkına ne o öyle yas tutar gibi.
Kimseye güvenmeyin zaten ama tanıdıkça hak ediyorsa guvenirsiniz.
Hayat bu kadar ağırdan alacak kadar uzun değil.
Bakin keyfinize. Aşık olmayabilirsiniz ama sevip sevilebilirsiniz tabi ki kendinize bir şans daha verirseniz.

Merhaba ben yaşınızı merak ettim. Diğer yorumlara bi göz attım da, 8 senelik bir ilişkiyi bitirmişsiniz, tam normal değil yine de durumunuz ama çok uzun bir ilişkiden çıkmışsınız öyle bir iki ayda toplayamaz insan zaten, hele ki aldatılma olmuş

İnsanlar çıkar için birlikte oluyor. Hayatta kimseye bel bağlamadan yaşamak varken neden yani. İnsanlar gereksiz dert çıkartıyor. Kendi kendine mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…