Merhaba kizlar, bana acil yardim gerek..cok kötüyüm.. Daha önceki konumda sevgilimden bahsetmistim..
Herneyse.. Ben annemle ve kardesimle birlikte yasiyorum.. Zengin deiliz ama durumumuz gayet iyi yani bir eksigimin oldugunu dusunmuyorum.sevgilimin ve ailesinin durumu oldukca iyi. Dün sevgilim ve ailesiyle oturuyoruz..annesi döndü ve bana dediki:" cnm buraya tasinirken evlendiginde ltfn cöpünü getirme.. Herseyini evde birak kardesine ver.. Caputa ihtiyacimiz yok.. Bi ztn sana aliriz.. Sakin sakin cöp getirme cantalarini falan birak evde" dedi.. Agzimi bile acmadim saygisizlik yapmamak icin.. Sevgilim cok pahali bir saat almis.. Bende aa güzelmis dedim kadin hemen sakasina vurup "gözü kaldi ztn pahali ya" dedi.. Sonra kücük kiz kardesi benden yasca kücük olan sürekli laf sokuyr.. Birseyimi bir yerde unuttugmda:"nekdr pasaklisin sen,annem abim hic sevmez böyle insanlari .."
Pasta yapip,getirdigimde:"way abimin gözüne girceksin bize iYi davranip "diyor ama bu agzindan düsmüyor..
Canim acayip SIKILDI.. Herzama sustum ama snra dayanamadim ve sevgilime :" annen niye beni kücük görüyor.? Benim hicbir eksigim yok niye benim esyalarim ona göre cöplük?cok kirildim.. Kardesinde bana saygi göstermiyor ..ama kimseyi benim yuzumden kirma sadece kirldigimi gzl bir dille anlat "dedim
Nyse bunlar evde kawga etmis sevgilim bagirmis cagirmis kizmis.. Bana sahip cikmis evt ama ya sonra? Sonra beni aradi ve dediki:" senin yuzunden annemle kawga ettim.. Sen nasil bir insansin..herkes seni seviyor.. Sen herseye aliniyorsun.. Birdaha aileme tavir almicaksin birdaha sikyaetci olmucaksin.. Seni cok fena yaparim ..annemle barismaya gidiyorum yazik kadin agliyor"dedi..
Bende kendimi savundum..
Sizce ben gercektnmi abartmisim?gercektn hassasmi davranmisim? Beni kücük görmeye hakki varmi?
Sevgilim beni aramiyor msjda atmiyor..sesim cok cikiyormus annesineden sikayet olma hakkim yokmus..
napmaliyim?
Kızlar sizin derdiniz nedir ?
Evlenmeden SEVGİLİNİZİN AİLESİYLE niye vıcık vıcık olursunuz?
SEVGİLİNİN ANNESİ SANA ALENİ HAKARET ETMİŞ
SAAT KONUSU DAHA VAHİM ! OĞLUNU ALIP SINIF ATLAYACAGINI DÜŞÜNEN SENİ KÜÇÜMSEYEN BİR HANIMLA NEDEN AYNI MASADA OTURMAYA DEVAM EDERSİN?
Oğlusuna şikayet etmen çok zoruna gitmiş! Ağlamış---oğlusunu doldurmuş---üzerine salmış...
SENİ VE KONUNU NEREDEN TUTSAK ELİMİZDE KALICAK?
Bu kadar aleni hakaret edilmiş.neden masada cevabını kendin vermedin?
Yaşınız kaç ?
Sevgilin önce bir bardak suda fırtına kopartmış şimdi SENİ BİR DAHA AİLESİNİ ÜZERSEN FENA YAPACAKMIŞ HAAA!
Pasta niye götürüyorsun ?Gittigin yer-- kişi sana ikramda bulunsun?
NE O AİLEDEN NE O ERKEK ARKADAŞTAN BİR HAYIR GELMEZ SANA...
Kimse evde kalmıyor.
ERKEKLER DÜNYANIN 8. HARİKASI DEĞİLLER.
ÖNCE İÇİNE İÇİNE GİRİP TÜRLÜ SIKI FIKILIKLARLA FETHETTİĞİNİZ KAYINVALİDELER SONRA ZIRT DİYE KAPININ DİGER YANINDA KALMIYOR...
Sevgiliyi tek başınıza sevseniz ve sadece yaşınıza uygun flört etseniz başınıza bunlar gelmeyecek.
Dibine girdiginiz yaranmaya çalıştıgınız her aile sizi aşağılayacaktır--devir zaten kötü...
Kız dedigin naz tarafıdır.Bu gönüllülük hali oldukça neslin hali fena...
ztn 3 yilimi verdigim kisi beni buyuzden aramiyor sormuyor.. Bende aramicam.. Benim icinde bitti..yrn
ona aiz herseyi yok edicem.. Hepsini..
Kolay deil ama yaicak baska birseyim yok.. Hep bir ailem olsun istemistim,..ama nasip deilms.. Böyle insanlardan ztn aile olmaz.. Bende okulumu bitirir masterimi yaparim allah nasip ederse..
Farkettimde ben bugune kdr kendmdn cok twaiz verdim.. Ilkönce sevgilim dhdigim adam beni ezdi simdide ailesi.. Ama yeter artik!
Aynen öyle.. Kendni cok zeki saniyor.. Ve ben bu adamin oyununa her seferinde geliorm..ama kesin ve kesin bitiricem okulumu o hayatimda olsun olmasin..
Beni aramiyor zaten.. Son sözü anneme düsmanmissin sen dedi ve birdaha yazmadi.. Benim devam etme gibi bir gücüm yok.. Annem taniyor du ailesini ve kesin kesin istemiyorlardu o aileyi..ben dinlemedim.. Durumu anlattigimda bn sana dedim dedi sinirlendi..
Kararliyim güclü olucam dönmücem..ben sevdigim adami yazi yolda birakmamak adina allah korkum oldugundan birakmadim.. Ama bendeinsanim
Bana aldiklari esyalari napim? Gerci ck f zla degerli birsey yok ama ... Bende kalmasin.. Göndermek kabalik olurmu? Yada onlarin dilinden konusayim parasini göndereyim?
Doksanlar dizisindeki Mustafa'nın görgüsüz annesi gibi tıpkı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?