Bende ok zlemitim....

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
nişanlım 2.5 aydır asker 18 günlük askerken yemin töreni oldu o günden beri sadece telefonla görüşüyoruz onu gerçekten çok özledim bekleyenler bilir ne kadar zor olduğunu...ocak aynın ortasında askerliği bitecek kısa dönem yani asıl konu şu;geçen hafta akşam saati cep telefonum çaldı kayınvalidemin telefonuydu ama ses nişanlıma aitti önce sürpriz yapıp izne geldi zanettim ama durum öyle değildi ailesi onu çok özlemiş ve sürpriz yapmak istemişler yanına gitmişler 2 kişi bomboş arabayla yanına gitmişler ve bana söylememişler hiç bişey konuşamadım moralim çok bozuldu şu an benim gidebilecek imkanım yok gitsem dahi onu evci çıkaramam (evli olmadığımız için) bir kaç saat görebilirim, gittiler orada 2 gün geçirdiler beraber özlem giderdiler ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuldu yani onu gelene kadar görme imkanım yok çooook üzgünüm

Haklısın,çok büyük ayıp etmişler.
Sana haber vermeden,öyle boş boş..
gidemesen bile ne bileyim birşeyler yollardın,çok garip valla
aranız nasıl ailesiyle,özel bişiler mi konuşacaklardı acaba..?
ya da senin ailen izin vermez sanmışlardır.

kayınvalide ve kayınpederinin sana yaklaşıımı hep böyle midir?

aslına bakarsan sen özlemiş olabilirsin ama o da onların evladı... seni götürselerdi annesi oğlu ile yeterince vakit geçiremeyecekti belki de.. belki ani bir kararla gittiler

Üzücü bir durum en azından haber vermeleri gerekirdi bence özel birşey varsada kırmadan anlatılırdı..

canım belki ailen izin vermez diye teklif etmemişlerdir
yemin töreninde gittin mi yanına?

Keşke beni de çağırsaydınız hep beraber güzel bi sürpriz yapardık dersen bi dahaki sefere çağırmaları için açık kapı bırakmış olursun
Eğer yine çağırmazlarsa art niyet ararsın yaşlı insanlar hasret nedir aşk nedir unutmuşlardır
Kendini üzme allah kavuştursun

off ya seni cok iyi anlıyorum canım bencede söyle en azından bi daha giderlerse senide çagırırlar belki,gercekten üzücü bir durum

özel bişey konuşacak dahi olsalar bu heralde bir iki saat olurdu 2 günü beraber geçirdiler. gitmesem bile belki bişeyler yollardım ailem izin verirdi sonuç da yemin töreninide gittim. kızmazlardı yani .genel olarak bana zararları olan insanlar değiller ama bu yaptıkları çok canımı sıktı inanın stresten hastalandım. karşılaştığımızda aniden gittik falan diyecek kayınvalidem ama ani gitmiş olsalar dahi beni gece arasalar sabaha karşı yola çıktıkları için sabaha kadar hazırlanırdım yani bu mazeret değil kayyınpederimin değil kayınvalidemin fikridir

off ya seni cok iyi anlıyorum canım bencede söyle en azından bi daha giderlerse senide çagırırlar belki,gercekten üzücü bir durum
zannetmiyorum çağıracaklarını hem artık gitmezlerde az kaldı falan diye gitmedlerinede gerek kalmadı yeni gördüler nasılsa

gerçekten zor bir durum bende çok üzülür ve bozulurdum nişanlına hiçbirşey söyleme ama ailesine bunu bir şekilde hissettir bence.daha en başında tavır koymak gerek canım allah yardımcın olsun

herşeyi takma kafana,ya düşünemediler yada kendi başlarına olmak istediler.nasılsa az kalmış,

sewal84 sen haklısın ama onlar yaşlı insan aşkı meşki çoktaaan unutmuşlardır
Sen konu açıldığında haberim olsa bende gelirdim de ki bidahaki sefere niyetlerini anlaman kolaylaşır
Hem düşüncesizlikten haber vermemişlerse yada gidemiceğini düşünmüşlerse mesajı almış olurlar
Bidahaki sefere de çağırmazlarsa sende ona göre tavır alırsın

hiç bişey söyleyemedim ama nişanlıma gelince yaptıklarının kabalık olduğunu söyliyeceğim şimdi onunla tartışmak istemiyorum ordayken canını sıkmak istemiyorum ayrıca çok yaşlı falanda değiller modern görüşlü sayılırlar

Ah canim yaaaaaaaa Allah sabir versin sizlere ne kadar zordur esini veya sevdigini uzun zaman görememek!!!! Gercekten de ayip etmisler, bu kadar üzülüyorsunuz siz, bende onlari kiniyorumklava:
Allah kavusmanizi nasip eylesin canim...Şeniz

canım düşüncesizlik etmişler..
nişanlın nerde askerliğini yapıyo, çok uzak diilse ve imkanın varsa annenle bi akrabanla fln gidip bi yer ayarlayın kalın. evci çıkmasada gündüz görüşürsünüz haftasonu çarşı izninde..

sağol canım:)

ankaradan 8 saat bulunduğu yer evde kardeşim var okula falan hidiyo annemle gidemem ablamda evli zaten kimle gidiyimki ya....

üzülme diyemem üzülrsün ama suanda yapabileceğin bişiynde yok allah kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…