zannetmiyorum çağıracaklarını hem artık gitmezlerde az kaldı falan diye gitmedlerinede gerek kalmadı yeni gördüler nasılsaoff ya seni cok iyi anlıyorum canım bencede söyle en azından bi daha giderlerse senide çagırırlar belki,gercekten üzücü bir durum
hiç bişey söyleyemedim ama nişanlıma gelince yaptıklarının kabalık olduğunu söyliyeceğim şimdi onunla tartışmak istemiyorum ordayken canını sıkmak istemiyorum ayrıca çok yaşlı falanda değiller modern görüşlü sayılırlarKeşke beni de çağırsaydınız hep beraber güzel bi sürpriz yapardık dersen bi dahaki sefere çağırmaları için açık kapı bırakmış olursun
Eğer yine çağırmazlarsa art niyet ararsın yaşlı insanlar hasret nedir aşk nedir unutmuşlardır
Kendini üzme allah kavuştursun
nişanlım 2.5 aydır asker 18 günlük askerken yemin töreni oldu o günden beri sadece telefonla görüşüyoruz onu gerçekten çok özledim bekleyenler bilir ne kadar zor olduğunu...ocak aynın ortasında askerliği bitecek kısa dönem yani asıl konu şu;geçen hafta akşam saati cep telefonum çaldı kayınvalidemin telefonuydu ama ses nişanlıma aitti önce sürpriz yapıp izne geldi zanettim ama durum öyle değildi ailesi onu çok özlemiş ve sürpriz yapmak istemişler yanına gitmişler 2 kişi bomboş arabayla yanına gitmişler ve bana söylememişler hiç bişey konuşamadım moralim çok bozuldu şu an benim gidebilecek imkanım yok gitsem dahi onu evci çıkaramam (evli olmadığımız için) bir kaç saat görebilirim, gittiler orada 2 gün geçirdiler beraber özlem giderdiler ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuldu yani onu gelene kadar görme imkanım yok çooook üzgünüm
Ah canim yaaaaaaaa Allah sabir versin sizlere ne kadar zordur esini veya sevdigini uzun zaman görememek!!!! Gercekten de ayip etmisler, bu kadar üzülüyorsunuz siz, bende onlari kiniyorumklava:
Allah kavusmanizi nasip eylesin canim...Şeniz
ankaradan 8 saat bulunduğu yer evde kardeşim var okula falan hidiyo annemle gidemem ablamda evli zaten kimle gidiyimki ya....canım düşüncesizlik etmişler..
nişanlın nerde askerliğini yapıyo, çok uzak diilse ve imkanın varsa annenle bi akrabanla fln gidip bi yer ayarlayın kalın. evci çıkmasada gündüz görüşürsünüz haftasonu çarşı izninde..
ben onlara karşı bi saygısızlık yanlışlık yapmadım nedenini bilemiyorumİstememişler o zaman..
Bunun da bir nedeni vardır,onu da sen bilebilirsin ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?