Bende ok zlemitim....

çok haklısın arkadaşım sana katılıyorum.

anneler bencildir oğullarını kıskanır çok normal benim eşimin annesi eşim ameliyat olduğunda sen git ben bakarım dedi.

doğru söylüyosun daha neler görcez bakalım

Sen de haklısın... Onlar da...
Diyecek laf yok işte.
Tamamen oğlunun 2 günlüğüne kendine ait olmasını istedi ve söylemedi.
Sen de haklısın özledin ve görmek istedin...
Ortası yok.
Haksız taraf yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
inan okuduğumda nasıl üzüldüm anlatamam. ellerim uyuştu bi an.
benimde nişanlım askerde.3ay oldu gideli. yemin törenine nişanlım gitmemizi istemedi.
siz gidip ben burda kalınca kötü olurum dedi.
ama bi tanıdık gidiyodu,onunda oğlu ordaydı. ve kayınvalidem benide yanına alamadığından yer olmadığı için gitmedi. dağıtım izninede manisaya almaya gittik,kayınvalidem görümcemi değil beni götürdü.
yani sonuçta onun oğlu ama bizde nişanlısıyız. belki onlardan daha fazla özlüyoruz,görmek istiyoruz.
ve eğer olaki beni götürmeselerdi adım gibi eminimki nişanlım ben olmadığım için onlara kızar ve o arabaya binmezdi.
inş yaptıklarının yanlış oldğunu anlarlar canım..

beni anlamana sevindim gerçekten canım çok sıkıldı stresten 2 gün mide bulantısı çektim nişanlımda telefondaki ses tonumdan anladı aslında bende bişeyler söyledim alttan alta ama derine inmedim ordayken canını sıkmak istemem o benim gelmemi isterdi ama olaylar onun haricinde gelişti bu sefer bana telefonda bana buradayken hiç birşey söyleme gelince herşeyi konuşuruz dedi.bu arada senin kayınvalidenin davranışı gerçekten takdir edilecek cinsten demekki her anne evladını kıskanmıyor karısının yerinin başka kendinin yerinin başka olduğunu biliyor.inan şu an gidebilecek durumum yok çok da bunaldım çok ihtiyacım vardı yoksa onlarında başbaşa vakit geçirmek isteyeceğini anlayabilecek bir insanım yemin törenindede o fırsatı verdim .........

Ah canim üzüldüm simdi ya seni goturselerdi iyi olurdu tabi kayinvalidende bencilik yapmis ama sen yine soylersin anlasin biraz yaprigi seyi tabikiricj olmadan sanki nolacakti sanada teklif etselerde nisanlin sonucta ozledigini onu gormek istedigini bilmiyomu kayinvaliden neyse sorarsin gordugun zaman bakalim ne cevap verecek

ayıp etmişler.. ben olsam bende bozulurdum canım ama boşver.. tafra falan yapma .nasıl olsa ömür boyu senin olacak..Allah kavuştursun canım.

walla nasıl söylerim bilemiyorum öyle yüz göz olmadık bugüne kadar...

sıkılmayacak gibi değilki canım. ben bile sanki ben gidememişim gibi üzüldüm yani.
ama bence kayınvalidene tepkini koy. açık açık söyleyemesende tavırlarınla anlamasını sağla.
oturup kabullenirsen, bişe yokmuş gibi davranırsan,bu yaptığı gibi bişey daha yapabilir.
nasıl olsa sustu der. ve sen içten içe üzülürsün hep. nişanlınlada gelince konuşursunuz.
onada neler hissettiğini anlatırsın..
kayınvalidemde kayınpederimde allaha şükür iyi insanlar.
inş hep böle devam eder. ve inş sende sorunsuz bir nişanlılık evlilik yaşarsın canım.a.s.

abartmıyorsun canım sapına kadar haklısın.........benimde kardeşimin nişanlısı yemin töreni oldu kvalidesi kardeşimi götürdü...nişanlısı başka bi şehirde çalışiyodu askere gitmeden önce k validesi yine kardeşimi aldı 2 günlüğüne gittiler görmeye....allahtan az kalmış bizim damat 2010 da geliyoooo(((((((((

arkadaşlar bu insanları uzaktan tanısanız görseniz anlayışlı ve modern olarak nitelendirirsiniz ama maalesef öyle değillermiş. bazı kayınvalidelerde paylaşma duygusu oluyor demekki verdiğiniz örneklere bakarak söylüyorum bunu. demekki beni böyle daha çoook tuhaf olaylar bekliyor ama artık daha soğukkanlı olmaya çalışıcam.....

Sevgili olsanız hadi haber vermeden gidebilirler ailenizle sorun yasamyın diye ;sonuçta nişanlısınız çok sacma olmus size haber vermeden gitmeleri ailesiyle sorun varmı ki aranızda :S

ne gerek var ki? evli degilsiniz daha sadece nisanlisiniz, gelin ata binmis ya nasip demis...sen agirligini korusana arkadasim, yemin torenine gitmissin yeter, hem seni goturseler bile nerde yatacaktin orda anlamadim? bu kadar yuzgoz olma bence ailesiyle de birlikte 2 gun gecirmek falan...bilmiyorum bana gore evlenmeden once fedakarliklara girmek cok ta dogru degil...daha evlenmeden ailesiyle gece gecirmek bana gore degil mesela bi basima

Son düzenleyen: Moderatör:
nisanlinizin ailesinin yaptigi cok ayip...nisanliniza neden konuyu acmiyorsunuz? simdi disinizi gosterin ki evlenince tepenize cikmasin...

nisanlinizin ailesinin yaptigi cok ayip...nisanliniza neden konuyu acmiyorsunuz? simdi disinizi gosterin ki evlenince tepenize cikmasin...bu erkek milletine cok yuz vermeye gelmez...her firsatta disini gostereceksin, karsindaki de akilli olacak...ben sizin yerinizde olsam nisanlimin ailesine de derdim neden beni de cagirmadiniz diye...sonucta nisanlisiniz yani...sizin de gitmeniz ayip olmazdi

Ne kadar abartmışsınız yaa....
Zaten topu topu 5 ay kalacak ve henüz bunun sadece 2, ayı geçmiş... 18 günlükken gittiğinize göre nişanlınızı zaten 2 aydan daha az bir süre önce görmüşsünüz....
Tamam ilaki özlemişsinizdir ama siz daha nişanlısınız...
Nişanlınızın ailesinin teklif etmemesi bana hiç de garip yada kötü niyetli gelmedi..
Sonuçta 2 gece kalınacak... Belki aileniz izin vermez diye düşünmüşlerdir, belki de kendileri uygun görmemiştir....
Sanki evliymişsiniz de kayınvalide sizi ayırmaya çalışıyormuşsunuz gibi tavır almışsınız....
Bu kadar büyütmeyin.....

bence size öyle geliyorrr

siz daha nişanlısınızı anlamadım bennn

evet nişanlılar ve ayrılar birbirilerini en çok özleyecek en çok özlem çekecek olanlar ikisi

nişanlısıda en çok onu görmek isterdi ailesinden önce emin ol

iş gitmekte yada kalmakta değil düşünüp sormakta

oraya gidince telefon açtırmayı düşünen gitmeden önce sende gelirmisin diye sormayı düşünürrr..

zaman kavramını siz küçümseyebilirsiniz

altı üstü kaç ay yada daha nişanlısınız demekk bence siz çok soğuk kanlısınız
valla kız hiçdde ayırmaya çalışıyor kaynanam fln da demedi konuyu nasıl anladınız nereye çektiniz asıl ben sizi anlayamadım sengözlerimebaksanab

Evet eminm... en çok özlem çekecek olan nişanlılar değildir.. En çok anne özler oğlunu... ve bir erkeği yada kızı annesinden daha fazla sevecek 2. bir kişi yoktur... Sevgili, nşanlı, eş evet çok sever çok özler ama asla anne kadar olamaz.... bu 1.
Evet muhtemelen askerdeki çocuk da anasını babasını görmektense nişanlısını görmek isteyecektir, bunu ben de biliyorum... Ama nişanlılar birbirini özler diye de 2 gün kalınacak bir yere gidilmez...
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.. Ben doğru bulmuyorum, nişanlı bir kızın farklı bir şehre nişanlısını görmek için gidip 2 gece kalmasını... Hee ki çocuğun annesi ve babasıyla beraber....
Ben bu kadar çabuk daha nişanlıyken bu adar sıkıfıkı olmayı sevmiyorum bu 2

Kaynanam beni ayırmaya çalışıyor demiş demedim zaten kayanan seni ayırmaya çalışıyormuş gibi tavır takınmışsın dedim.... Bu da gerek konuyu açan arkadaşın gerek se onu körükleyen diğer yorumcuların yorumlarında açıkça görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…