Bu durum senin için üzücüdür elbet kırılmışsındır haklısında.. Ama sen genede üzülme hatta çok düşünme bu olayı nasıl olsa gelicek evleniceksiniz ve bir ömür hep başbaşa olacaksınız.. Aslında aileler böyle yapmamalı işte sonra gelin kaynana arası bozuluyor böyle sıkıntılar oluyor. Sana tavsiyem bu olaylara alış daha neler göreceksin Allah bilir...
doğru söylüyosun daha neler görcez bakalımBu durum senin için üzücüdür elbet kırılmışsındır haklısında.. Ama sen genede üzülme hatta çok düşünme bu olayı nasıl olsa gelicek evleniceksiniz ve bir ömür hep başbaşa olacaksınız.. Aslında aileler böyle yapmamalı işte sonra gelin kaynana arası bozuluyor böyle sıkıntılar oluyor. Sana tavsiyem bu olaylara alış daha neler göreceksin Allah bilir...
beni anlamana sevindim gerçekten canım çok sıkıldı stresten 2 gün mide bulantısı çektim nişanlımda telefondaki ses tonumdan anladı aslında bende bişeyler söyledim alttan alta ama derine inmedim ordayken canını sıkmak istemem o benim gelmemi isterdi ama olaylar onun haricinde gelişti bu sefer bana telefonda bana buradayken hiç birşey söyleme gelince herşeyi konuşuruz dedi.bu arada senin kayınvalidenin davranışı gerçekten takdir edilecek cinsten demekki her anne evladını kıskanmıyor karısının yerinin başka kendinin yerinin başka olduğunu biliyor.inan şu an gidebilecek durumum yok çok da bunaldım çok ihtiyacım vardı yoksa onlarında başbaşa vakit geçirmek isteyeceğini anlayabilecek bir insanım yemin törenindede o fırsatı verdim .........inan okuduğumda nasıl üzüldüm anlatamam. ellerim uyuştu bi an.
benimde nişanlım askerde.3ay oldu gideli. yemin törenine nişanlım gitmemizi istemedi.
siz gidip ben burda kalınca kötü olurum dedi.
ama bi tanıdık gidiyodu,onunda oğlu ordaydı. ve kayınvalidem benide yanına alamadığından yer olmadığı için gitmedi. dağıtım izninede manisaya almaya gittik,kayınvalidem görümcemi değil beni götürdü.
yani sonuçta onun oğlu ama bizde nişanlısıyız. belki onlardan daha fazla özlüyoruz,görmek istiyoruz.
ve eğer olaki beni götürmeselerdi adım gibi eminimki nişanlım ben olmadığım için onlara kızar ve o arabaya binmezdi.
inş yaptıklarının yanlış oldğunu anlarlar canım..
walla nasıl söylerim bilemiyorum öyle yüz göz olmadık bugüne kadar...Ah canim üzüldüm simdi ya seni goturselerdi iyi olurdu tabi kayinvalidende bencilik yapmis ama sen yine soylersin anlasin biraz yaprigi seyi tabikiricj olmadan sanki nolacakti sanada teklif etselerde nisanlin sonucta ozledigini onu gormek istedigini bilmiyomu kayinvaliden neyse sorarsin gordugun zaman bakalim ne cevap verecek
beni anlamana sevindim gerçekten canım çok sıkıldı stresten 2 gün mide bulantısı çektim nişanlımda telefondaki ses tonumdan anladı aslında bende bişeyler söyledim alttan alta ama derine inmedim ordayken canını sıkmak istemem o benim gelmemi isterdi ama olaylar onun haricinde gelişti bu sefer bana telefonda bana buradayken hiç birşey söyleme gelince herşeyi konuşuruz dedi.bu arada senin kayınvalidenin davranışı gerçekten takdir edilecek cinsten demekki her anne evladını kıskanmıyor karısının yerinin başka kendinin yerinin başka olduğunu biliyor.inan şu an gidebilecek durumum yok çok da bunaldım çok ihtiyacım vardı yoksa onlarında başbaşa vakit geçirmek isteyeceğini anlayabilecek bir insanım yemin törenindede o fırsatı verdim .........
nişanlım 2.5 aydır asker 18 günlük askerken yemin töreni oldu o günden beri sadece telefonla görüşüyoruz onu gerçekten çok özledim bekleyenler bilir ne kadar zor olduğunu...ocak aynın ortasında askerliği bitecek kısa dönem yani asıl konu şu;geçen hafta akşam saati cep telefonum çaldı kayınvalidemin telefonuydu ama ses nişanlıma aitti önce sürpriz yapıp izne geldi zanettim ama durum öyle değildi ailesi onu çok özlemiş ve sürpriz yapmak istemişler yanına gitmişler 2 kişi bomboş arabayla yanına gitmişler ve bana söylememişler hiç bişey konuşamadım moralim çok bozuldu şu an benim gidebilecek imkanım yok gitsem dahi onu evci çıkaramam (evli olmadığımız için) bir kaç saat görebilirim, gittiler orada 2 gün geçirdiler beraber özlem giderdiler ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuldu yani onu gelene kadar görme imkanım yok çooook üzgünüm
Ne kadar abartmışsınız yaa....
Zaten topu topu 5 ay kalacak ve henüz bunun sadece 2, ayı geçmiş... 18 günlükken gittiğinize göre nişanlınızı zaten 2 aydan daha az bir süre önce görmüşsünüz....
Tamam ilaki özlemişsinizdir ama siz daha nişanlısınız...
Nişanlınızın ailesinin teklif etmemesi bana hiç de garip yada kötü niyetli gelmedi..
Sonuçta 2 gece kalınacak... Belki aileniz izin vermez diye düşünmüşlerdir, belki de kendileri uygun görmemiştir....
Sanki evliymişsiniz de kayınvalide sizi ayırmaya çalışıyormuşsunuz gibi tavır almışsınız....
Bu kadar büyütmeyin.....
bence size öyle geliyorrr
siz daha nişanlısınızı anlamadım bennn
evet nişanlılar ve ayrılar birbirilerini en çok özleyecek en çok özlem çekecek olanlar ikisi
nişanlısıda en çok onu görmek isterdi ailesinden önce emin oliş gitmekte yada kalmakta değil düşünüp sormakta
oraya gidince telefon açtırmayı düşünen gitmeden önce sende gelirmisin diye sormayı düşünürrr..
zaman kavramını siz küçümseyebilirsiniz
altı üstü kaç ay yada daha nişanlısınız demekk bence siz çok soğuk kanlısınız
valla kız hiçdde ayırmaya çalışıyor kaynanam fln da demedi konuyu nasıl anladınız nereye çektiniz asıl ben sizi anlayamadım sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?