Bende ok zlemitim....

valla kusra bakmada kimsenin sevgisini sen ölçemezsin

herkesin değer yargıları da farklıdırr

sana nişanlımın yanına gitsem 2 gece birlikte yatsak kalksak doğru olurmu gibi bir soru yöneltilmemiş

sen doğru bulmuyorum demişsin konuyu saptırıyorsun konu o değil bir davet edilmee...

ne yani çocuğun annesinin babasının yanında gitmesini heleki hiç bulmamışsın bana çok ilginç geldii

anne ve babayla gitmesi gayet normaldirr..

en çok anne sever o zmana annenin hakkımıdır gitmekk çok komik olmuşşş

ben kim daha çok sveiyor gibi komik bir kavrama giremem senin gibi biri elma diğeri armut

ama şu kesinki o askerde olan çocuk nişanlısını deli gibi özlicek bekleyen kızda aynı şekilde

en çok anne severse anne mi gidebilirr cidden çok komik güldürdünüz beni sabah sabah

annede gitsin babada bir de nezaketen kızım sende izin alabilirsen gelmek istersen gel desinn

çok mu zor iki dünya bir araya mı gelirr üstelikk çağırmamayı bırak haber bile verilmemiş tel çalıyor kız öyle öğreniyor

ayrıca nişanlılar birbirlerini özler diyede 2 günlük bir yere gidilmez diye yeni bir konu saptırıyorunuz bana kalınırsa oğlum nişanlısını zöler diye alıp götürüle bilir kaldıki

sırf gelini götürmek için gitmiyorlar kendileri 2 gün nasıl gidiyorlarsa yanına davet edebilirler

valla bu saptırmalarlaa siz daha çok konuyu anlamadan yorum yaparsınızz

konu sahibi arkadaşım sende üzülme dicem ama üzülüceksin takmamaya çalış olmadı bir hafta

sonu uçakla gidilirmi imkanın varmı bilmiyorum sen haber vermeden gidersinn

Öncelikle ben bu yorumu durup dururken yapmadım, siz nşanlısını anasından babasıından daha fazla görmek ister falan filan gibi yorumlar yapınca söyledim...
Ben yatıp kalkmasını doğru bulmuyorum da demedim, bence siz beni anlamamakla suçlayacağınıza kendiniz yazdıklarımı daha dikkatli okuyun....
Dedim ki nişanlı bir kızın şehir dışına nişanlısını görmeye hele ki 2 gün kalınacaksa ve kaynana kayınpeder le beraber gidilecekse gitmesini doğru bulmuyorum dedim...
Bu benim yorumum.. kesin bu doğrudur da demedim...
Bırakın da ben de kendi fikrimi beyan edeyim.....
Evet doğru bulmuyorum.... Göz var izan var... ya askerden sonra işler ters gider de nişan atılırsa....
Ben doğru bulmadığımı söyledim..
Kaynana iyi yapmış iyiki de davet etmemiş demedim...
Sadece fazla büyütüyorsunuz dedim....
Neyse sizinle dha fazla polemiğe girmiycem saçmasapan bir konu ve saçma sapan bir tartışma için uyarı yada ban almaya hiiiç niyetim yok....

valla konu size saçma sapan gelmiş olabilir

burda arkadaşımızı bir derdi var ve anlamaya yardımcı olmaya çalışıyoruzz

size saçma geldiyse orası sizin sorununuz keşke sizde saptırarak farklı yerlere çekere

sevgi ve değer yargılarını ölçeğinize yardımcı olmaya çalışsaydınız

madem saçmaydı yorum yapmasaydınızda konuyuda saptırmasaydınız size göre çok saçma yaaa

konu....

vayy vayy tranvayy
mevzu nerden nereye gelmişş
bir ailenin oğluyla başbaşa geçirebileceği bir 2 gününün olabilmesi lazım
nerde kaldılar bilmiyorum ama belki aile senin rahat edemiyeceğini düşünmüş olamaz mı
belki de aile seninle rahat edemicek
bunlar çok doğal şeyler
sevgi ölçülemez ama bu ölçülemeyen sevgi
bence annenin sevgiisi asla olamaz,
hiç kimse anne kadar ve karşılıksız sevmez,
bunu ölçmeye tartmaya gerek yok
kendi annenizin sevgisini düşünün

ikinci bir saptırma daha

anne daha çok sever ozaman anne baş başa kalmalıdır :):)

ya arkadaşlar ne bu svegi ölçme meselesii

arabada dio yer var diyor kız bşr davet etse dilinin ucuyla çokmu zor yada

gideceği haberini verseee

neyse anlayan anlar anlamak istemeyn anne daha çok severr

kızın gitmesi uygun olmaz diye saptırır valla bilemicem girmiyorum bu saptırmalaraaa

ohh iyi de yapmış
oğluyla başbaşa kalmış
çatlayın da patlayın :)))

ya belki sen ailenden izin alamazsın diye düşünmüşlerdir. tamam nezaketen sen izin alacak ya da alamayacak da olsan sorabilirlerdi. Ama dediğim gibi belki ailen izin vermez diye düşündüler, belki de sorumluluk almaktan korktular...

ayrıca" tavrını koy bence git konuş vs" diyen arkadaşlara kulak asma. sakin düşün ona göre davran. askerdeki çocuğun suçu günahı ne ki onunla konuşasın ya da konuşsan o askerdeyken ne yapabilir?

kayınvalidenle konuşacaksan da tavır koyarak değil tatlı tatlı kırgınlığını söyle. dakka bir gol bir olmasın, sonra bunlar sana yol su ve elektrik olarak geri döner bir gün. "keşke beni de alsaydınız bende çok isterdim gelmek" de mesela. bakalım ne diyecekler. belki kasıtlı birşey yok, belki akıl edemedik ama bir dahakine sen de gel diyecekler...

Son düzenleme:

bencede cnm

bence seni neden götürmediklerni onlra bi sor
elvet bi cevap verecekler sende ona göre tavrını alısın
yani senin gelemen gereksizdi derlerse sende hakkını ararsın
ama mantıklı bi açıklamaları varsa bilemicem
sadece olayı örtme derim
hakkını ara kendini savun tabi tatlı bi dille kırgınlıgını dile getir
bir daha bu tür olaylar olmasını engellemiş olursun

siz hangi çağda yaşıyorsunuz anlamadım gerçekten saçmalamışsınız iyice konunun bununla alakası yok

bazı arkadaşlarımız konuyu çok güzel saptırmışlar bravo doğrusu internete 2 gün giremedim maşallah millet saymadığını bırakmamış ben gittiğim zaman otelde annesiyle aynı odada kaldım burda paylaşmak istediğim özlemim ve oraya gidememem işi namus meslesine çevirmiş millet güya derdimi paylaştım

çok sağol arkadaşım internete girememiştim benim yerime tuhaf yorumlara cvp vermişsin

nisanlıymıssınız hani normal erkek arkadasın olsa belki diyemezler ama suanki durumda teklif etmeleri gerekirdi bence ince dusunememisler

birde yapılan yorumlarla ilgili sunu soyliyim benimde erkek arkadasım askerde suan anlayabiliyorum seni... nisanlını eminimki annesi kadar sende bekliyorsundur bazı arkadaslar 5 ay nolcak annesi kadar ozleyemessin falan demisler ama birde onu gercekten seven bekleyenlere sorsunlar anne kadar ozlermiyiz ozlemezmiyiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çatladığım falan yok sadece kırgın ve üzgünüm annesinin sewgisine saygım var sonuçda oğlu ama bende dış kapının mandalı deilim

kardeşim askerde biz acemi birliğinde her hafta sonu giderdik ve kız arkadasınıda götürrüdük yanımızda sonuçta ailesini sever onlarla kolay kolay sıkıntı yaşamaz ama kız arkadasıyla azıcık bir tartışma yaşayıp canı sıkılırsa diye annemin alı giderdi. ve hala hergün önce onu ara konuş der. bizde öncelik her zaman eşe sevgiliye nişanlıya hayat arkadasına verilir.

keşke düşünselerdi..

valla bana çok ilginç geldi ne demek onlardan kimse olmasın istemeyiz? sizin yaptığınız resmen ayrımcılık anlaşılcak bir durumu da yok. burun kirin yapan damadin gelinin olmasini istemeyiz diyorsun konuyla ne alakası var. kız nişanlısını özlemiş yahu. neden burun kırın etsin sevine sevine giderdi.

evet bu resmen kıskançlık...ne demek benim oğlum ben giderim.. en azından haber verilebilir.

çatladığım falan yok sadece kırgın ve üzgünüm annesinin sewgisine saygım var sonuçda oğlu ama bende dış kapının mandalı deilim

katılıyorum sen de artık o ailedensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…