ikinci bir saptırma daha
anne daha çok sever ozaman anne baş başa kalmalıdır :):)
ya arkadaşlar ne bu svegi ölçme meselesii
arabada dio yer var diyor kız bşr davet etse dilinin ucuyla çokmu zor yada
gideceği haberini verseee
neyse anlayan anlar anlamak istemeyn anne daha çok severr
kızın gitmesi uygun olmaz diye saptırır valla bilemicem girmiyorum bu saptırmalaraaa
ohh iyi de yapmış
oğluyla başbaşa kalmış
çatlayın da patlayın :)))
ya belki sen ailenden izin alamazsın diye düşünmüşlerdir. tamam nezaketen sen izin alacak ya da alamayacak da olsan sorabilirlerdi. Ama dediğim gibi belki ailen izin vermez diye düşündüler, belki de sorumluluk almaktan korktular...
ayrıca" tavrını koy bence git konuş vs" diyen arkadaşlara kulak asma. sakin düşün ona göre davran. askerdeki çocuğun suçu günahı ne ki onunla konuşasın ya da konuşsan o askerdeyken ne yapabilir?
kayınvalidenle konuşacaksan da tavır koyarak değil tatlı tatlı kırgınlığını söyle. dakka bir gol bir olmasın, sonra bunlar sana yol su ve elektrik olarak geri döner bir gün. "keşke beni de alsaydınız bende çok isterdim gelmek" de mesela. bakalım ne diyecekler. belki kasıtlı birşey yok, belki akıl edemedik ama bir dahakine sen de gel diyecekler...
siz hangi çağda yaşıyorsunuz anlamadım gerçekten saçmalamışsınız iyice konunun bununla alakası yokne gerek var ki? evli degilsiniz daha sadece nisanlisiniz, gelin ata binmis ya nasip demis...sen agirligini korusana arkadasim, yemin torenine gitmissin yeter, hem seni goturseler bile nerde yatacaktin orda anlamadim? bu kadar yuzgoz olma bence ailesiyle de birlikte 2 gun gecirmek falan...bilmiyorum bana gore evlenmeden once fedakarliklara girmek cok ta dogru degil...daha evlenmeden ailesiyle gece gecirmek bana gore degil mesela bi basima
çok sağol arkadaşım internete girememiştim benim yerime tuhaf yorumlara cvp vermişsinvalla kusra bakmada kimsenin sevgisini sen ölçemezsin
herkesin değer yargıları da farklıdırr
sana nişanlımın yanına gitsem 2 gece birlikte yatsak kalksak doğru olurmu gibi bir soru yöneltilmemiş
sen doğru bulmuyorum demişsin konuyu saptırıyorsun konu o değil bir davet edilmee...
ne yani çocuğun annesinin babasının yanında gitmesini heleki hiç bulmamışsın bana çok ilginç geldii
anne ve babayla gitmesi gayet normaldirr..
en çok anne sever o zmana annenin hakkımıdır gitmekk çok komik olmuşşş
ben kim daha çok sveiyor gibi komik bir kavrama giremem senin gibi biri elma diğeri armut
ama şu kesinki o askerde olan çocuk nişanlısını deli gibi özlicek bekleyen kızda aynı şekilde
en çok anne severse anne mi gidebilirr cidden çok komik güldürdünüz beni sabah sabah
annede gitsin babada bir de nezaketen kızım sende izin alabilirsen gelmek istersen gel desinn
çok mu zor iki dünya bir araya mı gelirr üstelikk çağırmamayı bırak haber bile verilmemiş tel çalıyor kız öyle öğreniyor
ayrıca nişanlılar birbirlerini özler diyede 2 günlük bir yere gidilmez diye yeni bir konu saptırıyorunuz bana kalınırsa oğlum nişanlısını zöler diye alıp götürüle bilir kaldıki
sırf gelini götürmek için gitmiyorlar kendileri 2 gün nasıl gidiyorlarsa yanına davet edebilirler
valla bu saptırmalarlaa siz daha çok konuyu anlamadan yorum yaparsınızz
konu sahibi arkadaşım sende üzülme dicem ama üzülüceksin takmamaya çalış olmadı bir hafta
sonu uçakla gidilirmi imkanın varmı bilmiyorum sen haber vermeden gidersinn
Bazen ablam ve kardeslerimle toplaniriz.... kimse esini, kiz arkadasini falan getirmesin deriz gizliden....bu demek degildirki sevmiyoruz saymiyoruz onlari, tam tersi ama bazen sadece bize bize olmak istiyoruz, sadece kardes kardese takilmak istiyoruz....
Bence müstakbel kayinvalidenle kayinpederinin hicbir kötü niyeti yoktu....sadece ogullari ile bas basa 2 gün gecirmek istemisler....üzülmeni anlayabilirim, cok özlemisindir nisanlini...ama kirilmakta haksizsin....:hulya:
Senin onu özlediginin bin kati anasi babasida onu özlüyordur....anlayisli olmalisin
Bak yarin öbür gün sende evlad sahibi olacaksin insallah....belki sende oglunla veya kizinla bas basa kalmak isteyeceksin...buna burun kirin yapan damadin gelinin olmasini istermisin?benneyaptımki
Siz ne kadar özlediyseniz ailesi sizden fazla özlemiştir. Bunu bir anne olarak söylüyorum. Açıkcası bende olsam askerde olan evladıma 2 günlük bir ziyaret yapacaksam o 2 günü oğlumla geçirmek isterdim.
İster buna kıskançlık deyin ister başka bir şey. Sonuçta baş başa olmak, hasret gidermek isterim.
Ben art niyetlerinin olduğunu tahmin etmiyorum ama genede bu olay sizi çok üzmüşe benziyor, en azından kayınvalidenizle konuşabilir ve içinizdekileri söyleyebilirsiniz.
çatladığım falan yok sadece kırgın ve üzgünüm annesinin sewgisine saygım var sonuçda oğlu ama bende dış kapının mandalı deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?