ailemin bu tarz konularda katı olmadığını biliyorlar.ayrıca oda tutucak para falan demişsinya öyle ekonomik bi sıkıntılarıda yok canım öyle bişey olsa ben zaten bunu burda yazmaya utanırım.valla herzaman görüşme imkanınız olur her hafta nebilim haftada birkaç gün sürekli damatlar gelinler kaynanalr fln anlarım başbaşa kalmayııı...
durum o kadar farklı ki...
durum okadar incer ayar bir yerde ki kimsenin ben oğlumu daha çok seviyorum o zaman başbaşa kalma hakkım var diyeceği bir durum yok ortada...
zaten oğlunu bukadar çok seven bukadar çok özleyen anne kendini değilde oğlunu daha fazla düşünür
onu sevindirmek için oğlunu mutlu etmek için nişanlısınıda götürür..haa diyelim kız gidemedi götüremedi
en azından tekliff eder...
oğluna söler oğlum getirmek istedim ama izin alamadı bu bile çocuğaa yeter...
madem başbaşa 2 gün için oğluyla hasret çekiyorlarr evlenince ne yapacak bu oğlan anneleri ben şaşırdım kaldım..
benim kaynanam oğlan annesi değilmii bende nişanlıyımm
annesi bizle tanışmaya geldiğinde ilk görüşme olacaktı nişanlım aradı nasıl durum diye şakasına
dedim anlaşamadılar kavga ettiler..olmicka bu iş
kaynanam ordan nasıl bağırdı yok oğlum yok anlaşamıcka bişey yok dur dedim şaka yapıyorum
yapma oğlum üzülür...oğlunu düşünüyorr hasta olurr diyorr
o kadın asla demez ben oğlumla başbaşa kalayım daha çok seviyorum diyee
ne şimdi o anne değilmi oğlunu sevmiyormuu
valla sevall arkadaşım sen sonuna kadar haklısın gidemzsen bile davet edilebilirdin
ama sorr ... bence çok sevdiği oğluyla başbaşa kalmak için değildirdee
belki ailen izin vermez diye yada sana ayrı oda tucak paraları yok diye bir sebebi vardırr
ama bu sebep senin sevginin az olması annesinin çok sevmesi değil cnm
nede ahlak kavramı ...
off arkadaşlar aynı tas ayn hamam devam ediyor bayramda oğullarını ziyarete gittiler yine bensiz bayramın ilk gününü ağlıyarak geçirdim çok gücüme gitti.ayrıca nişanlımlada tel.de tartıştık
kırıldığımı belli etmemiştim .senin de dediğin gibi kayınvalidem oğlunu paylaşmak istemiyor bence bayram günü mecburen telefon ettim bayramlarını kutlamak için sabah ağladığım için sinirim çok bozuktu sesimde kötüydü konuşmayıda özellikle çok kısa kestim anladı gibi oldu.nişanlımla tartışmamızın sebebi tabiki bu düşüncesiz davranışları.gelince ne varsa konuşuruz diyo bilmiorum ne yapacağımı şaşırdım arada sevgim olmasa bütün köprüleri yıkıcam
ayyyyy!!!!!!!!!! ne kadar da haklısınn.. çok büyük bir ayıp bu... aslında zor da bir durum sanırım oğullarını senden kıskanma durumu da mevcut.. sonsuza dek bunu yaşayacağını biliyorsun değil mi???nişanlım 2.5 aydır asker 18 günlük askerken yemin töreni oldu o günden beri sadece telefonla görüşüyoruz onu gerçekten çok özledim bekleyenler bilir ne kadar zor olduğunu...ocak aynın ortasında askerliği bitecek kısa dönem yani asıl konu şu;geçen hafta akşam saati cep telefonum çaldı kayınvalidemin telefonuydu ama ses nişanlıma aitti önce sürpriz yapıp izne geldi zanettim ama durum öyle değildi ailesi onu çok özlemiş ve sürpriz yapmak istemişler yanına gitmişler 2 kişi bomboş arabayla yanına gitmişler ve bana söylememişler hiç bişey konuşamadım moralim çok bozuldu şu an benim gidebilecek imkanım yok gitsem dahi onu evci çıkaramam (evli olmadığımız için) bir kaç saat görebilirim, gittiler orada 2 gün geçirdiler beraber özlem giderdiler ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinirlerim çok bozuldu yani onu gelene kadar görme imkanım yok çooook üzgünüm
ayıp etmişler.. ben olsam bende bozulurdum canım ama boşver.. tafra falan yapma .nasıl olsa ömür boyu senin olacak..Allah kavuştursun canım.
ABlamın sözlüsünün BaBası taa kıBrısa götürdü aBlamı, adamcağız o kadar masraf yaptı sırf aşıklar azıcık özlem gidersin diye. insan aşka azıcık saygı duysa Bunlar olmaz zaten. evlat sevgisi BamBaşka taBi ama aşk da öyle Bi tatlı ki insana Bütün dertlerini unutturuyor. zaten insan evladına olan sevgisinden evladının aşkını da götürür ki oğluma moral olsun, sevdiceğini görsün kendini iyi hissetsin aklı kızda kalmasın der. Bu konudaki kayınvalide profili son derece Bencil. ayy allahıma şükürler olsun ki Başımda aşka saygı duyan oğlunun aşkını Bile şefkatle sarıp sarmalayan Bi kayınvalide var. annem her zaman der evladını seven evladının yanındakini de Bağrına Basar, evladının sevdiğini Baş tacı eder diye. ne oldu gittiler gördüler oğullarını.. düşünmedi mi Bu kadın, oğlu yanlarında sevdiğini göremeyince nasıl hayakırıklığına uğradı, nasıl eksikliğini hissetti.. Bu kadın oğlunu da düşünmemiş Bırak ki gelini düşünsün. Düşünemedi mi oğlu nişanlısını görünce nasıl neşelenecek.. nasıl mutlu olacak.. ana BaBa sevgisi çok özel çok kutsal tamam ama aşk cidden insana Bütün dertlerini unutturuyor. askerdeki adamın morali nasıl düzelecekti =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?