Bende ok zlemitim....

işin sinir bozucu olan bir diğer yanıda nişanlım izne gelicekti vazgeçti çoook sinirliyim biz 7 senedir beraberiz 1 senedirde nişanlıyız birbirimizi sewiyoruz ama kayınvalidem halen beni kabullenemiyor yok sayıyor

Canım üzüldüm senin adına ama bunda da bir hayır war diyelim sana da gel demeleri lazımdı sonuçta gitmişsin törenine gidebilirdin yani nişanlın dememişmi neden getirmediniz diye weya başka bir yeremi ugradılar acaba bilemiyorumki
inşallah hayırlısıyla kawuşursunuz en kısa zamanda kısa dönem yapıyormuş uzun dönemden iyidir canım sıkılma
Rabbim yardımcın olsun

işin sinir bozucu olan bir diğer yanıda nişanlım izne gelicekti vazgeçti çoook sinirliyim biz 7 senedir beraberiz 1 senedirde nişanlıyız birbirimizi sewiyoruz ama kayınvalidem halen beni kabullenemiyor yok sayıyor

Sebeb çıktı ortaya oğluyla arasında kimseyi istememiştir
O zaman sende resmi olur saygıda kusur etmez ama mesafeli durursun
İnşallah nişanlın bunu anlayışla karşılar seni bişeylere zorlamaz

bende olsam çok üzülür bozulurdumm ve arar direk sorardım anne neden bana sölemediniz die
aniden gitmiş olsalar bile kızım biz ani bi karar verdik gidicezz gelmek istersen hemen hazırlan yada annenleri arıyım izin vermeslerse bile izin almaya çalışırdım yani ne bilim tuhaf geldi düşüncesizlik etmişler
arasıra bizimkilerde yapıyo.. allah kavuştursun canım

tek çocuk yada tek erkek sanırsam bazen aynı durum bizdede gerçekleşiyor maalesef
kayınvaldem beni çok seviyor aramız çok iyi hiçbir sorunumuz yok fakat oğlunu paylaşamıyor bazen onuda öle kabul ettim napim o o nun oğlu benimde eşim yerlerimiz çok farklıı eşimde bunu dengede tutuyor saolsun umarım ilerde seninkide öleolur..

bana nıye haber vermedınız demedın mı
ben kesın cıng cıkartırdım ne demek yaa boş boş gıdılır mı resmen umursamamışlar ıste cok gıcıklar

kıyamam canım ya
ayıp etmişler gerçekten keşke kırıldığını dile getirseydin en azından içine atmamış olurdun

ben de çok bozulurdum herhalde
nişanlı olduğunuz için dememişlerdir muhtemeln
büyükler bu konuda tutucu olurlar bazen
art niyet aramayın bence...

söyleyebilirlerdi sanada ,ya düşüncesizlik ettiler yada kasıtlı yaptılar ,kayınvalidenin telefonundan aradığında eminim kadın zevkten dört köşe olmuştur ..erkek anneleri böyle işte başka kadını kabullenemez..senin yapman gereken ise şu ,boşvermek ,takmamak ..evlenince öttürürsün borunu ..

Bazen ablam ve kardeslerimle toplaniriz.... kimse esini, kiz arkadasini falan getirmesin deriz gizliden....bu demek degildirki sevmiyoruz saymiyoruz onlari, tam tersi ama bazen sadece bize bize olmak istiyoruz, sadece kardes kardese takilmak istiyoruz....

Bence müstakbel kayinvalidenle kayinpederinin hicbir kötü niyeti yoktu....sadece ogullari ile bas basa 2 gün gecirmek istemisler....üzülmeni anlayabilirim, cok özlemisindir nisanlini...ama kirilmakta haksizsin....:hulya:

Senin onu özlediginin bin kati anasi babasida onu özlüyordur....anlayisli olmalisin

Bak yarin öbür gün sende evlad sahibi olacaksin insallah....belki sende oglunla veya kizinla bas basa kalmak isteyeceksin...buna burun kirin yapan damadin gelinin olmasini istermisin?benneyaptımki

Daha nişanlı olduğunuz için bunu uygun bulmamışta olabilirler, yada senin ailenin izin vermeyeceğini düşünmüşte olabilirler.
evli olsaydınız sinirlenmekte kesinlikle haklısın derdim ama nişanlı olunca durum daha farklı
belliki oğullarıyla başbaşa vakit geçirmek istemişlersengözlerimebaksanab evlendikten sonra pek imkanları olmuyo açıkcasıyerimseniben
kafaya takıp can sıkacak bi mesele değil nişanlını özlediğin için fazla duygusal davranıyorsun canım

Siz ne kadar özlediyseniz ailesi sizden fazla özlemiştir. Bunu bir anne olarak söylüyorum. Açıkcası bende olsam askerde olan evladıma 2 günlük bir ziyaret yapacaksam o 2 günü oğlumla geçirmek isterdim.
İster buna kıskançlık deyin ister başka bir şey. Sonuçta baş başa olmak, hasret gidermek isterim.
Ben art niyetlerinin olduğunu tahmin etmiyorum ama genede bu olay sizi çok üzmüşe benziyor, en azından kayınvalidenizle konuşabilir ve içinizdekileri söyleyebilirsiniz.

canım öncelikle allah kavuştursun
ama bence de kızmakta biraz haksızsın...sen nişanlını ne kadar özlediysen annesi babası 10 katı özlemiştir,orya giderken ne düşüncelerle özlemle gittiler kimbilir?açıkçası sen akıllarına bile gelmemişsindir...
daha nişanlısın canım oğullarıyla başbaşa olmak istemiş olabilirler,başka sefere de beraber gidersiniz belki

hiç bir yere uğramadılar çünkü o bölgede uğayabilcekleri hiç kimse yok ayrıca tutucu falanda değiller aileminde bu konularda arıza çıkarmadığını çok iyi bilirler bu konuyu hiç dile getirmedim nişanlımlada konuşmadım ama dönünce söyliycem.ayrıca nişanlım tek çocuk falan da değil erkek kardeşi var....

bazı arkadaşlarım beni yanlış anladı galiba ben ailesinin onu benden daha fazla özleyebileceğini tabiki biliyorum ama bende özledim ayrıca yemin törenine gittiğimizde annesiyle konuşsun özlem gidersin diye yeri geldi geri durdum zaten büyük bi ihtimalle beni yemin töreninide götürmezlerdi ama nişanlım telefonda dahi ve giderkende beni getirmelerini söylemiş bu olay sürpriz olarak geliştiği için onun haberi yoktu onlarında işine gedi heralde ama bu tarz hareketlere devam ettikleri beni yoksaymaya devam ettikeri sürece evlenince ben daha mesafeli olucam nişanlımın bu konuda bana baskı uygulayacağını sanmıyorum normalde mesafeli ve kibaar insanar ama baı görevlerini gerçekten bilmiyorlar geçen sen laparoskopi operasyonu geçirdim geçmiş olsuna gelmediler onuda burda paylaşmıştım böyle işte off of.....

haa simdi hatirladim sen kaynanin her hareketine kaayi takan kizsin.. digerlerinde sana hak vermemistim ama bu konuda haklisin..
yine de cok dusunmemeye calis.. zarari sana ne de olsa..

haa simdi hatirladim sen kaynanin her hareketine kaayi takan kizsin.. digerlerinde sana hak vermemistim ama bu konuda haklisin..
yine de cok dusunmemeye calis.. zarari sana ne de olsa..
ne alaka ya öyle bişey yok başkasıyla karıştırdın

yo baktim konularina osun iste.. takma bu kadar cok onlarin davranislarini.. o zaman da demistim sana simdi de diyorum..

Bu durum senin için üzücüdür elbet kırılmışsındır haklısında.. Ama sen genede üzülme hatta çok düşünme bu olayı nasıl olsa gelicek evleniceksiniz ve bir ömür hep başbaşa olacaksınız.. Aslında aileler böyle yapmamalı işte sonra gelin kaynana arası bozuluyor böyle sıkıntılar oluyor. Sana tavsiyem bu olaylara alış daha neler göreceksin Allah bilir...

canım önceki konularını bilmem de bence burda haklısın.
çağırmasalar bile arayıp bişey göndermek ister misin diye sormalılardı ne biliyim söylemelilerdi.
artık sende onlarla görüştüğünde uygun bi dille söylersin bende gelmek isterdim ya da bişeyler gönderseydim diye.
neyse üzülme olmuş bitmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…