Bende sevgi hatırlatacak birşey bırakmadın dedi

Gerçekten bu ya. Aldatmasin diye sıkboğaz etmek, kısıtlamak cok ters tepiyor. Benim kısıtlamamla aldatmayacaksa benimle olmasın. Ola ki aldattı ayrılırım icinde varmış deyip.Ben kendi adıma beni kısıtlayan biriyle olmak istemezdim. Bazen arkadaslarla otururken sevgilileri arıyor "Nerdesin,kiminlesin,benden izin aldin mı,erkek var mı orada,ne giydin, geç oldu eve git" ben daralıyorum resmen. Ha benim erkek arkadasımda karışır ama sadece sevmediği insanlarla bulusmamı istemez ben de aynı sekilde ona karisirim tabii ki karşılıklı saygı çerçevesi icerisinde birbirimizi dinleriz uygularız . Eskiden cok müdahale ederdim mesela oyun oynamasina benim inadıma cok iynardı,benimle ilgilenmezdi. Simdi gaz veriyorum oyna askım,etkinluk vaktin geldi vs... Simdi bana daha cok vakit ayiriyor.

Lütfen akıl alarak hareket etmeyin arkadaşlarınıza da danışmayın en yakın dostunuz bile kıskançlık yapıyor olabilir. Öyle olmasa bile herkese koca boşamak kolay bunu sevgililik için de söylüyorum. 3 yıllık ilişkimde aynı şeyleri yaşadım ve böyle biri değildi. Hayalimdeki erkeğin ta kendsiydi nezaketiyle, ilgisiyle, dürüst ve doğruluğu ile herşeyim oldu. Ama değişti.. Ve hep onu suçlarken ilk 1 sene aslında onu çok yorduğumu ve üzerine çok gittiğimi farkettim kendi kaybetme korkularım ve kıskançlıklarım yüzünden onu boğduğumu onunda farklı bir birey olabileceğini farkettim. Ama iş işten geçti eskiden kavgalarda küs bile uyumak istemeyen adam şimdi telefonlarımı bile açmıyor beni bu hale sen getirdin diyor ama kendi hakaretlerini ve hatalarını görmüyor.. Size şiddetle tavsiyem bir ilişki terapisine gidin bırakın tribi kızgınlığı affetmeyi öğrenmelisiniz ikinizde. Erkek o gelecek diye bir şey yok her zaman. Sizin belkide görmediğiniz neler var kendinizde belkiide çocukluk travmalarınızı yansıtıyorsunuz eşinize. İlişki terapisine giderken lütfen şunu dikkate alın. Şema terapisi yapıyor mu o psikolog? Lütfen bunu dikkate alarak gidin. Sizin saygınız azalmış belkide daha çok seven taraf sizsiniz benim gibi ve o bundan emin ve bu sevgiden anlayışsızlıktan ya da kavgalardan sıkıldığından kendini de göremiyor olabilir. Bazen kavga etmenin bile adabı vardır ben bunu yapamadım geç kaldım. Ve eskiden bir kıza bile yan gözle bakmayan kişi şu an bana inat olsun diye kız ekliyor. Ben ağlarken o hayatına devam ediyor. Belkide akıllanmayacak ve ileride başkasına aşık olacak. Belkide ileride ikimizde yanımızda eşimiz varken aklımızda birbirimiz ile uyuyor olacağız pişmanlıktan. Lütfen bu konuma gelmemek için bir çift terapisine gidin. Saçma buldukça terapiye inanmadıkça ve kendinizi de hatalı bulmadıkça bir arpa yol alamazsınız. Ben yaptım siz yapmayın. Ben şimdi hatalarımı görüyorum onun da bazen dinlenmeye ve anlaşılmaya ihtiyacı var görüyorum ama hala inat hareketlerinden dolayı ben acıtmasından dolayı ona ulaşamıyorum artık aramızda koca bir uçuurum var istesek de olmuyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…