- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Evet.Her gördüğün sakallıyı deden sanma diye bir söz vardır. Gerçekten öyle.. Çok geçmiş olsun dicem ama bu geçen birşey değil. Malesef şuan değil dünya her daim böyle iğrenç bir yermiş. Giderek yozlaşmamışız zaten yobazmış insanlık. Ne teknoloji suçlu ne de imkânlarımız. Kafamızı kuma gömüyoruz sadece. Düzen hiç değiştirilemedi. Belki karamsar bi düşünce ana gerçekten “onlar yapmasın” diyip rahatlayamayız tek çözüm aşırı temkinli olmak.
Amin.Annen fark etmiş anlamış demek ki .. Anneler babalar çok dikkatli Olmalı ben anlamıyorum bu sapıklar Çocuklardan ne istiyor Allah hepsinin belasını versin
Evet.
Annem ve babam hiç bir zaman ne beni başka bir yerde yatili olarak kalmaya yolladi ..
Nede bir arkadaşımı kabul etti.
Kızın boğazına bir şey takımda allah korusun biz suçlu oluruz derdi annem..
Gündüz gelir giderlerdi..
Ama yine de engel olunamiyir iste ..
Öyle çok pedofili var ki.
Göndermeyin..Bu devirde erkek-kiz farketmiyor artik ben kesinlikle tek basina hic bir yere gondermem.
Allah boylelerini islah etsin
Bu devirde erkek-kiz farketmiyor artik ben kesinlikle tek basina hic bir yere gondermem.
Allah boylelerini islah etsin
Allah rahmet eylesin .Benim annemde aynı şekildeydi rahmetlik. O zamanlar çocuk aklı kızıyordum anneme ama çok haklıymış.
Hayır hiç kimseye ..Kimseye guvenemiycekmiyiz ya
KeSinlikle... bizim bir bakkalimiz vardi tik edinmis galiba tuaf laflar ediyormus.Göndermeyin..
Akraba dahil.
Kişi farketmez...
Benimde evlatlarim var., ailem disinda pek kimseye guvenmemde.. eskiden sadece kizlari korumak gerekirdi sanki.. artik erkek cocugununda basina aynisi gelebiliyorHayır hiç kimseye ..
Anne baba olmak çok zor .
Evet çok kurnaz bir kadındır.Allahtan annen uyanık bir kadınmış gelip seni herifin elinden kurtarmış.
Benimde evlatlarim var., ailem disinda pek kimseye guvenmemde.. eskiden sadece kizlari korumak gerekirdi sanki.. artik erkek cocugununda basina aynisi gelebiliyor
Allah kahretsin böyle insanları.KeSinlikle... bizim bir bakkalimiz vardi tik edinmis galiba tuaf laflar ediyormus.
Birgun yan komsumun kizi kosa kosa aglaya aglaya geldi.
Bakkal amca terbiyesiz konustu diye binamiz ayaga kalmisti.
Ama minik kalbi nasil atiyordu
Sonus dukkanini basina yiktik
Gutti mahalleden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?