- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Melos199197
-
Cok kormustu bize bile gelmiyordu annesiz.Allah kahretsin böyle insanları.
Insan görünüyor bunlar sadece.
Kucucuk bir bedene nasıl dokunur ki insan .
Onun o güzel kalbini nasıl incitir?
Nasıl derin izler acar ?
Iyi akşamlar.
Aslında bu olayı şu ana kadar hic kimseye anlatmadim..
Buraya anlatma sebebim ise her biriniz anne yada adayisiniz...
Etrafta ki insanlar o kadar kötü ki hiç kimseye güven yok .
Iyi niyetli olmamak gerekiyor inanın.
Konuya girmek gerekir ise ben bir değil bir kaç kez farklı kişiler tarafından tacize ugradim...
Annem çok akıllı ve çok kurnaz bir kadındır.
Bana da inanılmaz düşkündür.
Bana karşı bir kişinin bakışının şeklinden içini anlayabiliyor ki annelik de olabilir bunun adı..
Yıllar önce bir yaz akşamı idi ..
Babamın bir arkadaşı vardı ..
Inanılmaz itibarlı..
Çok güven veren bir görünüşü vardı.
Babamın da çocukluk arkadaşı.
Herkes çok saygı duyuyor , seviyor üstelik aynı sokaktayiz..
Şu an kendisinden nefret ediyorum ...
Yeğeni vardı..
Ben onlara gitmek istedim .
Annem olmaz şöyle böyle deyince çok ısrar ettim ve gittim..
Yegenini bir yere yolladi..
Ve mutfakta bana dokundu bir sürü hareketler yaptı .
Şu an anlatırken nefesim kesildi..
Ama inanın onun bana bunu yaptığını yıllar sonra anlayabildim .
Annem geldi kapıyı çaldı.
Kapıyı acmadi .
Annem çok hızlı vurmaya ve bağırmaya baslayinca ben kaçtım elinden ..
Annem dedi ki senin bu yüzünun hali ne neden kapıyı açmıyor musunuz ?
Arkadaşın nerede ??
Daha sonra evde bana sordu .
Sana birisi birşey mi yaptı diye ..
Hiç bir şey demedim ...
Çok kucuktum.
Yıllar sonra anladım...
Bir olay daha yaşadım.
Hemde yakın akrabamiz tarafından..
Lütfen çocuklarınızı 1 dakika dahi olsa gözünüzün önünden ayirmayin!
Aynen oyle.. duyuyoruz esekle ciftlesenleri sunlari bunlari. Kalbim sıkışıyo resmen bunlari dusununcemidem bulanıyor artık resmen evcil hayvanlarıda korumak lazım..
Gün geçmiyor ki tecavüz haberi çıkmasın...Allah'im bu pisliklerin yüzü hiç gülmesin ( es ve evlatları günahıni odemesin ) minik çocuklara yapılan kötülükleri artık hayvanlara da yapılıyor. İnsanlık ölmüş, midem kaldirmiyor. Daha dün okudum ve olay maalesef gerçek mis. Adam kangal köpeğine ( kendi kopegine) tecavüz ediyorken fotoğraflanmis yaşlı bir adam gibi gordum ( bildiginiz dede dediklerimizden) kimseye güveniyorum.
Bi kac hafta once bi kizim oldu..ultrasonda cinsiyetini ogrendigimde oturup aglamis bir insanim..insan olmak zor kadin olarak yasamak daha zor cunku.. varligina elhamdulillah tabii... Rabbim korusun gozetsin yavrularimiziSanırım aklımı kaybedicem bu okuduklarımdan ötürü kızım olursa gözümün önünden ayırmayacağım.. dünya midemi bulandırıyor
Keşke çocuklar yönetse şu dünyayı.Cok kormustu bize bile gelmiyordu annesiz.
Bizde gel demezdik annenle bize gel derdik.
Cok korkmustu.
Gecen tv de bir programda izledim 5.5 yasinda bir bebenin annesi yavrusu icin yardim istiyordu aglayip
Benim gozlerimden yaslar suzulmeye basladi
Oglum anne kiza nolmus ayagimi acimis dedi
Tabi ben daha cok aglamaya basladim
Allah'im bu pisliklerin yüzü hiç gülmesin ( es ve evlatları günahıni odemesin ) minik çocuklara yapılan kötülükleri artık hayvanlara da yapılıyor. İnsanlık ölmüş, midem kaldirmiyor. Daha dün okudum ve olay maalesef gerçek mis. Adam kangal köpeğine ( kendi kopegine) tecavüz ediyorken fotoğraflanmis yaşlı bir adam gibi gordum ( bildiginiz dede dediklerimizden) kimseye güveniyorum.
Aslinda bazi anne babalar dedeler ninelerdede suc var niye diyeceksinizKeşke çocuklar yönetse şu dünyayı.
Kalbi sadece ayağı incindiginde kırılsa
Ufacık bir çocuğa travma yaratıyor.
Elini kolunu sallayarak yeni avlar arıyor.
Allah bağışlasın!!Bi kac hafta once bi kizim oldu..ultrasonda cinsiyetini ogrendigimde oturup aglamis bir insanim..insan olmak zor kadin olarak yasamak daha zor cunku.. varligina elhamdulillah tabii... Rabbim korusun gozetsin yavrularimizi
Evet .Aslinda bazi anne babalar dedeler ninelerdede suc var niye diyeceksiniz
Cunku cocuklarini ozel bolgelerini severek buyutuyorlar
Aslinda onun ozel kimsenin ona dokunmamasi gerektigini akil edemiyorlar bence cok yanlis birsey yaptiklari
Pislikler ya cidden bu Dünya'ya çocuk doğurmaya korkuyorum hele de kız çocuğu doğurmaya çok daha fazla korkuyorumAmin.
Üstelik ben çok korunan bir çocuktum.
Annem eve yatili arkadaş kabul etmez göndermezdi de..
Arkadaşının boğazına birşey takilsa Allah korusun biz suçlu oluruz derdi hep .
O kadar korumaya rağmen yine de oluyor.
Allah hepsini kahretsin.
Aynı duyguları paylaşıyoruz.Pislikler ya cidden bu Dünya'ya çocuk doğurmaya korkuyorum hele de kız çocuğu doğurmaya çok daha fazla korkuyorum
Allah yasatmasin ama temkinli olmak gerekiyor.Sanırım aklımı kaybedicem bu okuduklarımdan ötürü kızım olursa gözümün önünden ayırmayacağım.. dünya midemi bulandırıyor
Oyy oglum bilmem neyi nasilEvet .
Tam olarak uzerine bastiniz...
Özel bölgelerine dokunulmamasi gerektiğini, dokunan olur ise bağırması gerektiğini, vücuduna kimsenin dokunamamasi gerektiğini ogretmemiz gerekiyor.
Insanin banasi boyle birsey yapiyorsa daha biz kime guvenelimBen daha önce bu olanları birinci ağızdan dinlememiştim hiç internette okuduklarım haricinde..
Ancak dün, yeni tanıştığım bir arkadaşımın babası tarafından çocukluktan itibaren tacize uğradığını öğrendim. Dilim tutuldu, ne diyeceğimi bilemedim. Baba ya, baba.
Allah belasını versin böyle pisliklerin.
Bazı anneler eşlerinin kizlarina nasıl davrandığına dikkat eder.Ben daha önce bu olanları birinci ağızdan dinlememiştim hiç internette okuduklarım haricinde..
Ancak dün, yeni tanıştığım bir arkadaşımın babası tarafından çocukluktan itibaren tacize uğradığını öğrendim. Dilim tutuldu, ne diyeceğimi bilemedim. Baba ya, baba.
Allah belasını versin böyle pisliklerin.
Allah'ın belaları ya gece gece sinirim bozulduAynı duyguları paylaşıyoruz.
Inanın.
Insanin banasi boyle birsey yapiyorsa daha biz kime guvenelim
allah belasini versin o insanlarin minik kucucuk savunmasizlara boyle yapanlarin hepsinin
Bazı anneler eşlerinin kizlarina nasıl davrandığına dikkat eder.
Farkettirmeden gozlemler..
Ama bu kadınlar için içi pis derler...
Halbuki doğrusunu yapıyor.
Çocuğun babası dahi olsa ne yazık ki pedofili , pedofilidir ...
Değişmez...
Artık hiç bir şeye şaşırmayi biraktik...
Daha neler duycaz bakalım.
Allah sonumuzu hayırlı etsin
Aynen cok dogru iyi yapmis sikayet etmisÖyle.
Ve ben bunu öğrenince sarılamadım bile ona. Nasıl güvensin artık insanlara?..
Arkadaşım malesef anne konusunda da talihsiz.. Kızını suçlamış eşi hapse girdiği için..
Allah'ım korusun pisliklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?