Bende taciz yasayanlardanim!!

Allah kahretsin böyle insanları.
Insan görünüyor bunlar sadece.
Kucucuk bir bedene nasıl dokunur ki insan .
Onun o güzel kalbini nasıl incitir?
Nasıl derin izler acar ?
Cok kormustu bize bile gelmiyordu annesiz.
Bizde gel demezdik annenle bize gel derdik.
Cok korkmustu.
Gecen tv de bir programda izledim 5.5 yasinda bir bebenin annesi yavrusu icin yardim istiyordu aglayip
Benim gozlerimden yaslar suzulmeye basladi
Oglum anne kiza nolmus ayagimi acimis dedi
Tabi ben daha cok aglamaya basladim

Sanırım aklımı kaybedicem bu okuduklarımdan ötürü kızım olursa gözümün önünden ayırmayacağım.. dünya midemi bulandırıyor

Gün geçmiyor ki tecavüz haberi çıkmasın...
Bütün canlılar tehlike arz ediyor .
Neyse ki köpek haberi yalan çıktı.

Sanırım aklımı kaybedicem bu okuduklarımdan ötürü kızım olursa gözümün önünden ayırmayacağım.. dünya midemi bulandırıyor
Bi kac hafta once bi kizim oldu..ultrasonda cinsiyetini ogrendigimde oturup aglamis bir insanim..insan olmak zor kadin olarak yasamak daha zor cunku.. varligina elhamdulillah tabii... Rabbim korusun gozetsin yavrularimizi

Keşke çocuklar yönetse şu dünyayı.
Kalbi sadece ayağı incindiginde kırılsa
Ufacık bir çocuğa travma yaratıyor.
Elini kolunu sallayarak yeni avlar arıyor.

http://m.posta.com.tr/corum-da-kopege-tecavuz-haberi-asilsiz-cikti-haberi-1352727

bu haber asılsız çıktı yaşlı adam masummuş ama etrafta o kadar çok sapık var ki kimseye güvenmemek lazım..

Keşke çocuklar yönetse şu dünyayı.
Kalbi sadece ayağı incindiginde kırılsa
Ufacık bir çocuğa travma yaratıyor.
Elini kolunu sallayarak yeni avlar arıyor.
Aslinda bazi anne babalar dedeler ninelerdede suc var niye diyeceksiniz
Cunku cocuklarini ozel bolgelerini severek buyutuyorlar
Aslinda onun ozel kimsenin ona dokunmamasi gerektigini akil edemiyorlar bence cok yanlis birsey yaptiklari

Bi kac hafta once bi kizim oldu..ultrasonda cinsiyetini ogrendigimde oturup aglamis bir insanim..insan olmak zor kadin olarak yasamak daha zor cunku.. varligina elhamdulillah tabii... Rabbim korusun gozetsin yavrularimizi
Allah bağışlasın!!
Allah acılarını yasatmasin..
Çocuklara ne olursa olsun anlatması gerektiğini öğretmemiz gerekiyor .

Aslinda bazi anne babalar dedeler ninelerdede suc var niye diyeceksiniz
Cunku cocuklarini ozel bolgelerini severek buyutuyorlar
Aslinda onun ozel kimsenin ona dokunmamasi gerektigini akil edemiyorlar bence cok yanlis birsey yaptiklari
Evet .
Tam olarak uzerine bastiniz...
Özel bölgelerine dokunulmamasi gerektiğini, dokunan olur ise bağırması gerektiğini, vücuduna kimsenin dokunamamasi gerektiğini ogretmemiz gerekiyor.

Pislikler ya cidden bu Dünya'ya çocuk doğurmaya korkuyorum hele de kız çocuğu doğurmaya çok daha fazla korkuyorum

Evet .
Tam olarak uzerine bastiniz...
Özel bölgelerine dokunulmamasi gerektiğini, dokunan olur ise bağırması gerektiğini, vücuduna kimsenin dokunamamasi gerektiğini ogretmemiz gerekiyor.
Oyy oglum bilmem neyi nasil
Yok kizim soyle demesin artik buyukler
Onlaeda guzel birsey saniyor biyle yapildikca

Ben daha önce bu olanları birinci ağızdan dinlememiştim hiç internette okuduklarım haricinde..

Ancak dün, yeni tanıştığım bir arkadaşımın babası tarafından çocukluktan itibaren tacize uğradığını öğrendim. Dilim tutuldu, ne diyeceğimi bilemedim. Baba ya, baba.

Allah belasını versin böyle pisliklerin.

Insanin banasi boyle birsey yapiyorsa daha biz kime guvenelim
allah belasini versin o insanlarin minik kucucuk savunmasizlara boyle yapanlarin hepsinin

Bazı anneler eşlerinin kizlarina nasıl davrandığına dikkat eder.
Farkettirmeden gozlemler..
Ama bu kadınlar için içi pis derler...
Halbuki doğrusunu yapıyor.
Çocuğun babası dahi olsa ne yazık ki pedofili , pedofilidir ...
Değişmez...
Artık hiç bir şeye şaşırmayi biraktik...
Daha neler duycaz bakalım.
Allah sonumuzu hayırlı etsin

Insanin banasi boyle birsey yapiyorsa daha biz kime guvenelim
allah belasini versin o insanlarin minik kucucuk savunmasizlara boyle yapanlarin hepsinin

Öyle.

Ve ben bunu öğrenince sarılamadım bile ona. Nasıl güvensin artık insanlara?..

Arkadaşım malesef anne konusunda da talihsiz.. Kızını suçlamış eşi hapse girdiği için..

Allah'ım korusun pisliklerden.

Aynen cok dogru iyi yapmis sikayet etmis
Annede kizini sucluyorsa baka birsey demiyorum o anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…