Yaşadığımız dönem itibari ile ; bu tür olayların, eskiye nazaran daha kolay ve sık duyulması ve bizlerin geçmişte yaşadıklarımızı şimdi daha rahat dillendirilebilmemiz nedeniyle , biz yeni nesil anneler olarak daha uyanık davranabiliyoruz sanırım...
Kendimden üç yaş büyük erkek kardeşimin arkadaşından kaçıp anneme sığınmamı unutamıyorum mesela , çok küçük olmalıyız hepimiz, hayal meyal hatırlıyorum... ama bu kötü tecrübe ndeni ile, şimdi kızımı asla bir erkek çocuğu ile yalnız bırakmam, kuzeni dahi olsa..
Kendi büyüyüşümüze bakıyorum da , annen evde yoksa saatlerce komşuların evinde oturma, çocuğunun akranı komşu çocuklarını eve doldurup, Anne olarak kendin işe güce dalma.. hepsini rahatlıkla yapıyorlardı annelerimiz, saflık mı desem, aşırı rahatlık mı bilemiyorum.. ama biraz daha şanslı olanlarımız, hayatımızı etkileyecek boyutta olaylar yaşamamışız Allah’tan ki...
Hele yakın Aile içerisinde, bu gibi bir olayı çocuk dillendirdiğinde; kimsenin konduramaması, duymazlıktan gelmeleri.. hepsi cahillik tam anlamıyla... zaten bu sapıklığa kalkışanlar da muhtemelen buna güvenerek bu kadar rahat davranabilmişler zamanında ...
Daha yeni bir video seyrettim , yabancı bir ülke sanıyorum , sapık adam resmen marketin ortasında kızın eteğini kaldırıyor, çocuk o kadar saf masum o kadar küçük ki , anlamsızca etrafına bakıp kaçıyor en sonunda
Bu gibi durumları düşünüp, görünce yaşadığımız dünyadan nefret ediyorum , böyle sapıklar müebbet hapis cezasına çarptırılmalı kesinlikle ...
Size de çok geçmiş olsun , umarım tüm sapıkların çocuklara kalkan elleri her nereleri ise kopsun ...