- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
- Konu Sahibi Melos199197
Dünyadan nefret ediyorum kızım özgürce yaşasın istiyorum kötü insanlar olmadan
ama malesef ki olmayacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa öyle mi? Çok sevindim.Gün geçmiyor ki tecavüz haberi çıkmasın...
Bütün canlılar tehlike arz ediyor .
Neyse ki köpek haberi yalan çıktı.
http://m.posta.com.tr/corum-da-kopege-tecavuz-haberi-asilsiz-cikti-haberi-1352727
bu haber asılsız çıktı yaşlı adam masummuş ama etrafta o kadar çok sapık var ki kimseye güvenmemek lazım..
Benim bu konudaki düşüncelerim biraz farkli.
Öncelikle yazima baslamadan sunu belirtmek zorundayım ki topa tutulmayayim; 4 yasinda ben de aile dostumuzun oglu tarafindan tacize ugradim. Aslinda taciz az kalir. Tecavuze ramak kalma diyebilirim.
Bu konu ben de 20 yasina kadar travma yarattı. Her gece bunun icin aglanir mi? Insan agliyor. Sacmalik.
Sonra 20 yasinda baslayan bir degisime girdim. Sosyal, dinen ve siyasal bircok konuda hayata bakış açım nerdeyse zitlasmaya basladi.
Bu olayi ilk dillendirmem de 20 yasima tekabül eder zaten.
Sonra zamanla bu durum beni daha az incitmeye basladi. Bu taciz/tecavüz konularının bizi darp/yaralama/kaza gibi olaylardan daha fazla yaraladigi açık. Sebebinin ise yine ayni pis zihniyet olduğu kanısındayım.
Yanlis anlasilmasin, bu bir travma degil demiyorum ama 4 yasinda ben biri tarafından darp edilsem herhalde bu denli her gece aglayacak bir travma yasamazdim demek istiyorum.
Iste bu durumun sebebinin yine bu 'kirlenme, dokunulmus olma' gibi ayni igrenc zihniyetin ürünü oldugunu düşünüyorum. Haberlerde de kucuk bir cocugu babasinin olduresiye dovmesi mi bizi daha cok etkiliyor, babasinin taciz etmesi mi? Aslinda ölümüne dovulmek bir insanin hayatinda cok daha büyük kayiplara yol acar. Ama niyeyse ne bunu yasayanlar olarak ne de izleyenler olarak, tecavuz ve tacizden etkilendigimiz kadar etkilenmiyoruz.
Bu yuzden artik bu konu beni hic yaralamiyor. Zaten su anda ailem disinda hayatimda olan herkes yasadigim bu olayi bilir. Toplumun bu igrenc baskisina alet olmamamiz ve psikolojimizi ayakta tutmamiz gerekir.
Hala yaralamaya devam eden seyse bunu aileme anlatamamis olmamdir.
Boyle anne babalar olmayin.
Evet.
Annem ve babam hiç bir zaman ne beni başka bir yerde yatili olarak kalmaya yolladi ..
Nede bir arkadaşımı kabul etti.
Kızın boğazına bir şey takımda allah korusun biz suçlu oluruz derdi annem..
Gündüz gelir giderlerdi..
Ama yine de engel olunamiyir iste ..
Öyle çok pedofili var ki.
Kiyamam ..Sizin hissettklerinizi cok iyi anlıyabiliyorum cünki bende cocuk yaşda tavize uğradım
Yaptıklarını sonra fark ettim demşsiniz, bende tamm olarak ne olduğunu anlayamamişdim. Hatta bende burda konu açtım hem içimi dökmek için hemde biraz olsun destek almak için
Biz suclu değiliz ama insan anlatamıyor kimseye yinede.... sizi okadar iyi anlıyorumki