bende tüp bebek için tedaviye başladım,tüp bebek anneleri bakabilirmi

nezaman transfer oldun ?ben transferden 2 gun önce röfle yaptırdım,özellikle 2 gun bıraktım arada ,bencede boyatmasan daha iyi.test gününnezaman ?

canım bana 22 mayısta transfer oldu,hala beklemede ve kendimde belirti aramaktayımama yok yok yok.hatta bugün hemşire beni aradı nasıl olduğumu,belirti felan varmı diye sormak için,ama maalesef hiçbir belirtim yok.şimdilik saçlarımı boyamaktan vazgeçtim bu yazılanlardan sonra,sizi dinliycem arkadaşlar.

bence karın şişmesi yumurtaların toplanmasından sonra oluyor,ben toplama işleminden sonra patlamak üzereydim.

kızlar ben çalışıyorum ve özellikle 3 gündür çok ama çok aşırı sinirliyim,birde yoğun çalışıyorum,zaten belirtim falanda yok,sizce bebişlerim bana bu durumda tutunmuşlarmıdır,hiç umudum yok,birileri lütfen bana birşey yazsın.

kızlar biraz dışarıda dolaştım geldim,eve gelince wc de jelle birlikte kahve kanamam geldi,moralim sıfır.

Merhaba arkdaslar gorumcem tup bebekle 23 . Haftasinda size danismak istedigim bisey var topik acik durumdami ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…