**bende tüp bebek yolculuğuna çıktım**

İnşallah kavuşursun hayallerine kısa zamanda hayırlısıyla.

inşallah Allah gönlüne göre versin tez zamanda bebişlerine kavuşursun Allah sağlıklı sıhatlı eli ayagoı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize tüm isteyenleri bekletmeden o mutluluğu yaşatsın

canım kader arkadaşlarımdan birisin Rabbim yardımcımız olsun bende 5. iğnem az önce yaptım insan garip oluyo kendine iğne yaparken garip bir duygu biliyorumki bu emekler boşa gitmeyecek inş.:1hug:

İnşallah kavuşursun hayallerine kısa zamanda hayırlısıyla.

Seda♥Recep;1714071 .!.:
inşallah Allah gönlüne göre versin tez zamanda bebişlerine kavuşursun Allah sağlıklı sıhatlı eli ayagoı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize tüm isteyenleri bekletmeden o mutluluğu yaşatsın

doktorum şu an için 8- 10 ay doğal yollardan deneyelim dedim çünkü biz sadece 2 aydır korunmuyoruz ama bu dönemde doktor değiştirecek olursam alırım canım ilgilendiğin için sağol:) bakalım inşallah doğal yollardan olur

canım çok sevindim çok ii bi anne olucağına eminim rabbim seninle olsun:1hug:a.s.

Allah yardımcınız olsun
en kısa zamanda meleğinizle kavuşmanız dileğiyle
moralinizide çok yüksek tutun işallah :)bebişinizinde haberini alırız

Ewacım hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız. Ama niye direk aşılama yapmadan tüp bebek deniyorlar anlamadımfisfisfis

Ewacım hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız. Ama niye direk aşılama yapmadan tüp bebek deniyorlar anlamadımfisfisfis

kuzum benim tüp tıkalı olduğundan aşılama zaman kaybı dendi inş. bu serüvenin sonu mutlu biter canımsın Şeniz

Allah yardımcınız olsun
en kısa zamanda meleğinizle kavuşmanız dileğiyle
moralinizide çok yüksek tutun işallah :)bebişinizinde haberini alırız

bitanem çok sağol o güzel yüreğin o güzel dileğin için sevgiyle kala.s.

kuzum benim tüp tıkalı olduğundan aşılama zaman kaybı dendi inş. bu serüvenin sonu mutlu biter canımsın Şeniz

Ama canım benimde bir tüpüm tamamen tıkalı diğerinde az bir açıklık var, en azından bir deneselermiş, tüp bebek uzun yorucu ve pahalı bir işlem. Benim ilk aşılamamda tuttu, şans mı kadermi bilemiyorum. Neyse siz öyle karar vermişseniz bizede sizin için dua etmek kalır. Rabbim dularınızı kabul eder inşallah. Şeniz

merhaba arkadaşlar , benim bir sorum olacak, bilgi verirseniz sevinirim, tüp bebek için tedaviye başladım, lucrin kullanıyorum, bugün 12. gün ama ben regl olmadım tedavinin devamı mümkün mü acaba, doktorum 14 gün de olmazsan gel dedi ama, ne yapılacak acaba , bilginiz var mı

gamze benim 2 . denemem olacak ilki 3 aylıktı öldü maalesef, ama ilkinde lucrinin 11. günü regl olmuştum, şimdi olmadım bugün 12. gün

bitanem benim aşılama değil sadece ikinci bir yöntem olarak tüplerin açılması ameliyatla dendi çünki bende endometrisiz diye bir hastalıkta var buda rahmin aşırı dönük yapıyoaşılama tutma olasılı çok düşük bizde amliyat yerine tüp bebk deneke daha mantıklı geldi çünki hamileliğim sırasında o rahatsızlığımında geçeceğni söyledi dr ilgin ve verdiğin değerli bilgiler için tşk ederim ve benim tedavim 15 gün sürecek bu uzun bir süremi normalde ne kadarki tüp bebek takibi benimmi kısa acabaa bilgilendirimisiniz beni aceppp kuzum benim seni seviyorum Şeniz

gamze benim 2 . denemem olacak ilki 3 aylıktı öldü maalesef, ama ilkinde lucrinin 11. günü regl olmuştum, şimdi olmadım bugün 12. gün

Allah yardımcın olsun. Umarım ilk seferde tutar..

canlarım temenniler için çok teşşekkür ederim canımsınız:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…