2 bucuk yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimizolmadı yapılan tetkiklerde tüplerimden birisinin tıkalı olduğu tespit edildi ve beklemeler sonucunda tüp bebek kararı alındı ve benim edet olmam beklendi ve ben dün adet oldum ve buğün ilk iğnmi kendim yaptım Rabbim inş. meleğimi bana vericek sizlerden tek isteğim bana destek olmanız ve bu tüpbebek yolculuğunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizleri seviyorum
2 bucuk yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimizolmadı yapılan tetkiklerde tüplerimden birisinin tıkalı olduğu tespit edildi ve beklemeler sonucunda tüp bebek kararı alındı ve benim edet olmam beklendi ve ben dün adet oldum ve buğün ilk iğnmi kendim yaptım Rabbim inş. meleğimi bana vericek sizlerden tek isteğim bana destek olmanız ve bu tüpbebek yolculuğunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizleri seviyorum [/QUOT
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...Benimde tüplerden biri tıkalı olduğu için mikroenjeksiyon kararı alındı ...Bugün 6. günüm iğneleri sabah akşam kendim yapıyorum...Bende kist olduğu için ayrıca ilaçda kullanıyorum...İnşallah hep beraber meleklerimize kavuşacağız....Birbirimirize destek olarak bu günleri geçireceğiz...sevgiyle kal canım....
hayırlı olsun canım.a.s.
inşallah herşey istediğin gönlüne göre olsun.
ben de tüp bebek tedavisindeyim.bugün 6cı iğnemi atıldım.
allah yardımcımız olsun.
inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.bebişleirmize kavuşmak dileğiyle.
allaha emanet ol canım.:1hug:
hayırlı olsun canım.a.s.
inşallah herşey istediğin gönlüne göre olsun.
ben de tüp bebek tedavisindeyim.bugün 6cı iğnemi atıldım.
allah yardımcımız olsun.
inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.bebişleirmize kavuşmak dileğiyle.
allaha emanet ol canım.:1hug:
İnşallah kavuşursun hayallerine kısa zamanda hayırlısıyla.
Seda♥Recep;1714071 .!.:inşallah Allah gönlüne göre versin tez zamanda bebişlerine kavuşursun Allah sağlıklı sıhatlı eli ayagoı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize tüm isteyenleri bekletmeden o mutluluğu yaşatsın
sağolun arkadaşlar çok sağolun :1hug:a.s.2 bucuk yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimizolmadı yapılan tetkiklerde tüplerimden birisinin tıkalı olduğu tespit edildi ve beklemeler sonucunda tüp bebek kararı alındı ve benim edet olmam beklendi ve ben dün adet oldum ve buğün ilk iğnmi kendim yaptım Rabbim inş. meleğimi bana vericek sizlerden tek isteğim bana destek olmanız ve bu tüpbebek yolculuğunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizleri seviyorum [/QUOT
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...Benimde tüplerden biri tıkalı olduğu için mikroenjeksiyon kararı alındı ...Bugün 6. günüm iğneleri sabah akşam kendim yapıyorum...Bende kist olduğu için ayrıca ilaçda kullanıyorum...İnşallah hep beraber meleklerimize kavuşacağız....Birbirimirize destek olarak bu günleri geçireceğiz...sevgiyle kal canım....
ewa tedavini nerede yaptırıyorsun sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
canım çok sevindim çok ii bi anne olucağına eminim rabbim seninle olsun:1hug:a.s.
2 bucuk yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimizolmadı yapılan tetkiklerde tüplerimden birisinin tıkalı olduğu tespit edildi ve beklemeler sonucunda tüp bebek kararı alındı ve benim edet olmam beklendi ve ben dün adet oldum ve buğün ilk iğnmi kendim yaptım Rabbim inş. meleğimi bana vericek sizlerden tek isteğim bana destek olmanız ve bu tüpbebek yolculuğunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizleri seviyorum
Ewacım hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız. Ama niye direk aşılama yapmadan tüp bebek deniyorlar anlamadımfisfisfis
Allah yardımcınız olsun
en kısa zamanda meleğinizle kavuşmanız dileğiyle
moralinizide çok yüksek tutun işallah :)bebişinizinde haberini alırız
kuzum benim tüp tıkalı olduğundan aşılama zaman kaybı dendi inş. bu serüvenin sonu mutlu biter canımsın Şeniz
Ama canım benimde bir tüpüm tamamen tıkalı diğerinde az bir açıklık var, en azından bir deneselermiş, tüp bebek uzun yorucu ve pahalı bir işlem. Benim ilk aşılamamda tuttu, şans mı kadermi bilemiyorum. Neyse siz öyle karar vermişseniz bizede sizin için dua etmek kalır. Rabbim dularınızı kabul eder inşallah. Şeniz
Ama canım benimde bir tüpüm tamamen tıkalı diğerinde az bir açıklık var, en azından bir deneselermiş, tüp bebek uzun yorucu ve pahalı bir işlem. Benim ilk aşılamamda tuttu, şans mı kadermi bilemiyorum. Neyse siz öyle karar vermişseniz bizede sizin için dua etmek kalır. Rabbim dularınızı kabul eder inşallah. Şeniz
gamze benim 2 . denemem olacak ilki 3 aylıktı öldü maalesef, ama ilkinde lucrinin 11. günü regl olmuştum, şimdi olmadım bugün 12. gün
Allah yardımcın olsun. Umarım ilk seferde tutar..
merhaba arkadaşlar , benim bir sorum olacak, bilgi verirseniz sevinirim, tüp bebek için tedaviye başladım, lucrin kullanıyorum, bugün 12. gün ama ben regl olmadımtedavinin devamı mümkün mü acaba, doktorum 14 gün de olmazsan gel dedi ama, ne yapılacak acaba , bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?