**bende tüp bebek yolculuğuna çıktım**

tatlım hamılemısın anlamadım ama korkma inş hamılesın ve kanamada bebısını senden alamaz inş ama yat sen dınlen sonuc kacta bellı olacak

Umarım bebeğin sımsıkı tutunmuş ve hiçbir olumsuzluktan etkilenmemiştir canım Allah yardımcınız olsun.

bebeklerimi kaybettim sonuç negatifsenağlamasenağlama

Lütfen yıkılma Ewa, önüne bakmaya devam et.Daha fazla çaba harca:teselli:

Herşeyde bir hayır vardırŞeniz

Bu bölüme pek girmediğim için yeni haberim oldu inan..
Rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah!
Herşeyin gönlünce olmasını dilerim..

Sakın ewam,
Umutsuzlugunu kaybetme hayatta çok şeyi kaybettik , ama umudumuz olmalı :teselli
:

Rabbim bu nasıl bir acı içim acıyo inanın bunlarda geçicek ama benden bir çok şeyi alıp götürecek desteklarinize sonsuz teşekkür ederim iyiki varsınız Allahım ne verirse hayırlısını versin zamanı değilmiş demek ki bu günüme şükür ediyorum hep ama bir çok hayal kurup birden yıkılması acı veriyo sizi seviyorum sağolun senağlamasenağlama

canım ya çok üzüldüm hakkımızda herşeyin hayırlı...ya sabır bundada vardır bir hayır....bak bana 4. aşılamam,,,,,allahım nasip ederse oluyo işte,,,o istemezsede olmuyo,,, seni çok ii anlıyorum..ama umudunu kaybetme durmak yok yola devam:1hug::1hug:a.s

Hepsinin bi zamanı var ewam buda geçicektir..
Her sabah kalktıgında kanayacak degil ya?
Seni seviyorum

bebeklerimi kaybettim sonuç negatifsenağlamasenağlama

senağlamaCanım çok üzgünüm.Hayırlısı olsun,elden gelen yok.

İnşallah bir sonraki denemende yüzün güler.Biraz daha yaklaştın bebeğine, hep bunu düşün.
Allah sabır, güç versin bu yoldaki herkese..

Allah sabır versin canım çok zor bi durum haklısın ama daha çok zaman var önünde, bi de bakmışsın kendiliğinden oluvermiş inşallah, Allahtan ümit kesilmez çok kafana takmamaya çalış, ümidini kaybetme olurmu a.s.

merhaba kızlr ben sevgi 27 yasındayım bende 2defa tüp bebek denedim olmadı okadar morelim bozukki anlatamam allah bu yola çıkanları boş çevirmesin rabbim hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar

canım hoşgeldin.. okuyodum şimdi farkettim bu sayfaya 2008 den beri yazılmamış oyüzden anlayamadım ilk başta yeni yazdığını... 2. tedavin yenimi sonuçlandı canını sıkma inan bana geçiyor daha güçlü bir şekilde devam ediyosun yola... inşallah bizimde olacak vakti gelince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…