Merhaba arkadaşlar! Bende varım! Ramazanda dikkat etmem sayesinde 2 kilo gitmişti.Ama o kilo yu 5 günde alma konusunda çok yetenekliyim. Hipoglisemiyim ve tatlılara dayanamıyorum ve buna bağlı olarak ödem yapıyor.
Of ya bu karincslarnesfitimi bulmuslar icine girmisler yiyemedim doktum onca seyi bir dilim ekmek az recel bir domates az peynir bolca maydonoz yedim simdide yesil cayimi aldim sbh keyfi yapiyorum sole bahceli bi ewim olaydi da cocuklarim bahcede oynarken bu gzl sbh ta bende verenda da oturup yesil cayimi iceydim ahhh ahhh allahiiiimmmm dualarimi kabul et ins .
Mehayim naptin gece yemedin dimi
ayyy canim hosgeldin bende hipoglisemiyim,tatlisiz duramiyorum...sonunda kendim gibi birini buldum, hosgeldin canim...yas ,kilo,boy kac?
Hosgeldin cnm aramizaMerhaba arkadaşlar! Bende varım! Ramazanda dikkat etmem sayesinde 2 kilo gitmişti.Ama o kilo yu 5 günde alma konusunda çok yetenekliyim. Hipoglisemiyim ve tatlılara dayanamıyorum ve buna bağlı olarak ödem yapıyor.
kiz bende dayanamm tatliya bilmiyon mu supersinbende sabah 2 dilim ekmek, 30-40 gr kadar peynir ve 3-4 zeytin yedim ...ve acayip doydum :))
bu arada karnim sabah dumduzdu aynada kendimi oyle gorunce cooookk sevindim:)))
ayyy canim hosgeldin bende hipoglisemiyim,tatlisiz duramiyorum...sonunda kendim gibi birini buldum, hosgeldin canim...yas ,kilo,boy kac?
olsun canim guzel olmus menun...
hayir yemedim zaten msj dan sonra uyumusum hemen :))
spora emre okula baslayinca basliycam o zamana kadar belki hafif bacak hareketleri ve mekik yaparim bende :))
Merhaba canım yaşım 34 , boyum 1.64 cm , kilomyeniden 68 kg. Geçen sene 59 kg ye kadar inmiştim ama bi 6 ,7 aydır diyet yapasım yok. 3 yaşında bir oğlum var.
Sabah menum 2 dilim light ekmek , kibrit kutusu peynir , 5 zeytin ve 5 i biyerde çay. Ama sabah kalkınca 30 dk. bisiket bindim ve 60 mekik çektim.Bu sefer ideal kiloma ulaşmak istiyorum sizinle......
Bende birdahaki ay 31 e giricem cmm 31 diyelim artik 4 yasina girmek uzere olan bir oglum var o da 1 ay sonra 4 olacak...boyum 1.70 kilomda 63 canim...Merhaba canım yaşım 34 , boyum 1.64 cm , kilomyeniden 68 kg. Geçen sene 59 kg ye kadar inmiştim ama bi 6 ,7 aydır diyet yapasım yok. 3 yaşında bir oğlum var.
Sabah menum 2 dilim light ekmek , kibrit kutusu peynir , 5 zeytin ve 5 i biyerde çay. Ama sabah kalkınca 30 dk. bisiket bindim ve 60 mekik çektim.Bu sefer ideal kiloma ulaşmak istiyorum sizinle......
Hosgeldin cnm aramiza
kiz bende dayanamm tatliya bilmiyon mu supersinzaten yoktu sende tahta olmustur tahta ya bende hafif hareketlrr yapiyorum iste 63 kilo olunca lesli ye baslicam bende s63 alti zoorluyo beni cunku
Anladim cnm esimdede var o olay hic ac kalmicak ilk evlendigimizde adam gece yatiuo iyi sbh bi kalkiyo hasta sok oluyodum sonra alistim artik :)Bende birdahaki ay 31 e giricem cmm 31 diyelim artik 4 yasina girmek uzere olan bir oglum var o da 1 ay sonra 4 olacak...boyum 1.70 kilomda 63 canim...
sen gecmi evlendin yoksa bebisiniz gecmi oldu cnm merak ettim?
canim tatliya dayanamamamin sebebi hipoglisemi o yuzden oyle dedim :)
yoksa bircok insan sever tatliyida benim cok aciktigim ve sekerim dustugu zaman(ki normalde normal sinirin altinda cikti kan degerlerimde) elim ayagim titriyor.o derece yani(
başlığı görünce konuyu bir okuyayım dedim bir de baktım konu sahibi mehay
uzun zamandır görüşemediğim arkadaşım nasılsın??
vee bu başlığa girmişken paylaşım yapmadan olmaz hemen bende bugungü menüüm yzayım
sabah: yarım açma, 1 dilim peynir, 1 bardak süt
öğlen: tavuk şiş yiyeceğim
akşam da: sabahtan kalan yarım açma ve domates biber yemeyi planlıyorum ama
akşama çaya misafirlerim gelecek onlara tatlu pasta ikram edecem inşallah bende yemem
hee bir de misafirler gidince leslie yle 1 mil yürüyeyim diyorum tabi üşenmezsem :)
Anladim cnm esimdede var o olay hic ac kalmicak ilk evlendigimizde adam gece yatiuo iyi sbh bi kalkiyo hasta sok oluyodum sonra alistim artik :)
aman da amann kimler gelmis :)) hosgelmis sefalar getirmis
iyiyim canim arkadasim sen nasilsin? eski ekip tamamlaniyor yavas yavas :)
gunluk Nazlibaharimla bana ait konuyu ben actim sadece ama gunluk ikimizin canim ...
ben mayista tatile ciktim biliyorsun sonra ramazan girdi sonra bayram derken aldik kilolari :)) donduk dolastik geldik kurkcu dukkanina :))
ee sende durumlar nasil ilerleme varmi?diyet ne alemde anlat hele ? :)
Cnm eski ekip derken biz tanisiyozmu arkadasla ? Hatirlayamadim ben
cok kotu bisey canim ya bazen oyle oldugunda acilen bisey alip yemem gerektiginde yanimda biri olunca cok utaniyorum..pis bogazlik olarak algilanir diye(
Bende bu sezon haftada 2 gun aksatmadan dusunuyorum cocuklar okula bi baslasin helevalla bende iki ileri bir geri devam ediyorum işte
şuan 68 kg yum
hedefim 60 a inmek ama nasıl olcak bilmiyorum
kışın 72 olmuştum zar zor 4 kilo verdim işte
evde leslieyle yürüyorum fırsat buldukça arada ebru şallı ile de pilates yapıyorum
artik taniztik
yok sizinle tanışmamıştık
evet cnm birkac gun...topigindeydi o da unuttunmu?Cnm eski ekip derken biz tanisiyozmu arkadasla ? Hatirlayamadim ben
cok iyi biliyorum
Bende bu sezon haftada 2 gun aksatmadan dusunuyorum cocuklar okula bi baslasin hele
artik taniztik
Ya dun tam cizelge yaptim pc de eklicm net gitti sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?