Bende verecem:)

yeşil çayınızı bir iki taze nane dallarıyla içmenizi tavsiye ederim daha lezzetli oluryor...nanede acayıp ödem atıyor:34:

bugün dayanamayıp tartıldım kilomda hiç bir değişiklik yokkkkkkkkkkkkkk:43:hayırlısı olsun demek ki ilk ayımda sadece 4 kilo gitti hamdolsun.. bakalım bir sonraki dönem neler olacak? aynı şekilde devam ediyorum hepimize kolay gelsin desteklerinizi esirgemeyin:34:

bugün dayanamayıp tartıldım kilomda hiç bir değişiklik yokkkkkkkkkkkkkk:43:hayırlısı olsun demek ki ilk ayımda sadece 4 kilo gitti hamdolsun.. bakalım bir sonraki dönem neler olacak? aynı şekilde devam ediyorum hepimize kolay gelsin desteklerinizi esirgemeyin:34:

moralini bozma arkadaşım acelemiz yok önemli olan kalıcı olarak kilo vermemiz:34:

ocak ayına kadar 10 kilo gider mi acaba yav:52:

gidecek inşallah:44:ben uzun bir süre tartılmayacam artık:5:moralim bozuluyor inanki yaaa

kahvaltım her zaman ki gibi

5 ceviz
avuç içi kadar beyaz peynir
yeşil çay 2 kupa
2 zeytin
azıcık bal enerji ve şifa alayım diye

Bu kadar

2. öğünüm için : karnabahar yemeği hazırladım bir kase yoğurt ve salata eşliğinde:34:yemeği doyana kadar yiyorum

gidecek inşallah:44:ben uzun bir süre tartılmayacam artık:5:moralim bozuluyor inanki yaaa

kahvaltım her zaman ki gibi

5 ceviz
avuç içi kadar beyaz peynir
yeşil çay 2 kupa
2 zeytin
azıcık bal enerji ve şifa alayım diye

Bu kadar

2. öğünüm için : karnabahar yemeği hazırladım bir kase yoğurt ve salata eşliğinde:34:yemeği doyana kadar yiyorum

afiyet olsun canım... bencede tartılma ben cumartesiyi bekliyorum tartılmak için canım:52:

afiyet olsun canım... bencede tartılma ben cumartesiyi bekliyorum tartılmak için canım:52:

umarım 90 larda bir kiloya ulaşmışsındır...kolay gelsin...ben 2. öğünümü de yaptım çok şükür ardından şekersiz türk kahvesi:34:daha ne olsun dimi? az ve doğru gıdalarla insan doyabiliyormuşş

2.öğünüm : bir kase mercimek çorbası
bir kase yoğurt
3 minik dolma biber

bir şekersiz türk kahvesi eşliğinde 3 tane kuru incir...

çok mu oldu acaba ? kilo veremiyorum yardım edinnnnnnnnnnn

ısrarla diyetime devam ediyorum nerde yanlışlık ediyorum bilmiyorum ALLAH'ın izniyle devam edeceğim sabırla bi asilik çıkmazsa...arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum bu aralar yalnız hissediyorum kendimiii:43:

Back
X